Dodaj do ulubionych

Prezent od siostry, czyli jak zostac ciocią.

31.05.15, 22:20
Drogie panie "starające się"! Bywa i tak, że jesteście 100% sprawne do prokreacji, ale małżonek "strzela ślepakami" Na kobiecym forum na o2 trafiłem na krótką historyjkę o życzliwej siostrzyczce, która mając "prokreacyjnie sprawdzonego" męża pomogła siostrzyczce w dyskretnym "zajściu":
w rodzinie:
Mnie zapłodnił mąż siostry dwa razy, nie wiedząc o tym. Nie mogłam zajść w ciążę z mężem. Siostra postanowiła mi pomóc. Pierwszy raz to było spontaniczne po imprezie i noclegu u niej- sex z własnymi mężami a po stosunku siostra pobrała strzykawką nasienie ze swojej pochwy i wstrzyknęła do mojej. Drugi raz nasieniem z prezerwatywy. Mój mąż też nie jest poinformowany, i wszyscy szczęśliwi.
Metoda prosta, dyskretna, bez kosztowa i (przynajmniej tutaj) skuteczna. Czy któraś z was w podobnej sytuacji poprosiła by siostrę o taką pomoc, czy raczej dyskretnie uwiodła szwagra?

Obserwuj wątek
    • stachowata Re: Prezent od siostry, czyli jak zostac ciocią. 01.06.15, 20:30
      sorry ale debilizm! Kocham mojego męża nad życie i nie wyobrażam sobie mieć dziecka z kimś innym...choćbym miała przejść jeszcze 10 stymulacji i milion zastrzyków w brzuch to po to żeby mieć dziecko z nim i nikim innym!
      Ja też bardzo pragnę mieć dziecko ale nie za wszelką cenę i nie z byle kim byle by mieć... Chyba właśnie o to chodzi, żeby mieć dziecko z ukochaną osobą? Aż żal oceniać tą laskę... żal..
      • rkkrakow Re: Prezent od siostry, czyli jak zostac ciocią. 01.06.15, 22:53
        sadze ze to takie historie przy grillu bo nikt zdrowy na umysle nigdy by tak nie zrobil
        • kalina_lin Re: Prezent od siostry, czyli jak zostac ciocią. 03.06.15, 08:58
          Sądzę podobnie jakieś bzdury. Nasienie pobrane z cudzej pochwy, fuj. I tak dwa razy wystarczyła odrobina nasienia i już ciąża wink
      • albertynaa stachowata 03.06.15, 19:48
        stachowata napisał(a):
        > Ja też bardzo pragnę mieć dziecko ale nie za wszelką cenę i nie z byle kim byl
        > e by mieć... Chyba właśnie o to chodzi, żeby mieć dziecko z ukochaną osobą?

Obrażasz w tym momencie WSZYSTKIE kobiety podchodzące do inseminacji z nasieniem dawcy.
        • stachowata Re: stachowata 04.06.15, 11:39
          przy masieniu dawcy mąż raczej o tym wie a tutaj jest zupełnie inna sytuacja...
          • albertynaa Re: stachowata 04.06.15, 13:49
            Twoja wypowiedź była niestety jednoznaczna.
            Bardzo nieładnie stachowata...
            • ambx Re: stachowata 05.06.15, 10:02
              No cóż.. wymienione siostrzyczki postanowiły uchronić niesprawnego prokreacyjnie małżonka od frustracji lub ew. wymiany na pełnosprawny egzemplarz. Dla mężczyzny, świadomość, że nie jest w stanie spełnić najbardziej podstawowego z małżeńskich obowiązków, podczas gdy każdy normalny gostek od 16 do 66 lat - codziennie tryska milionami "ruchliwych i prawidłowych" może kompletnie rozwalić psyche. Często po badaniach, gdy bolesna prawda dociera do obojga - zamiast przechodzić przez koszty i procedury unasieniania - dyskretnie wybierają z netu atrakcyjnego faceta w typie urody małżonka, najlepiej z innej miejscowości i "zaniedbywana przez męża" umawia się na seks bez zobowiązań w samą owulację, (oraz z tekstem "nie przejmuj się, jestem zabezpieczona") gdzieś w zacisznym motelu. Ale raczej nie opowiada się o tym przy grillu. Oficjalna wersja: "W końcu się nam udało" Mówienie zawsze całej prawdy jest bowiem szkodliwe społecznie i sprzeczne z naturą kobiety.
              • stachowata Re: stachowata 05.06.15, 17:31
                albertyna
                co ma wspólnego ze sobą świadoma decyzja i zapłodnienie nasieniem dawcy a pobranie z czyjejś spermy z prezerwatywy i podanie lasce gdzie jej mąż o tym nie ma pojęcia.........PORAŻKA!!
                • albertynaa Re: stachowata 05.06.15, 22:50
                  W swoim pierwszym poście obraziłaś osoby podchodzące do AID i tyle. Nie wierzysz-przeczytaj go sobie spokojnie i ze zrozumieniem.
                  Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz zmuszona do wyboru w/w metody.
                  Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka