Gość: Nata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 20:31 Witajcie, Mój ginekolog zalecił zrobienie HSG. Czy wiecie może, gdzie można je wykonać ze skierowaniem na NFZ? Z góry dziękuję, Nata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada.kos Re: HSG - gdzie we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:58 Ja będę robić na Kamieńskiego. No ale nie na NFZ więc w sumie niewiele Ci pomogłam Jeśli twój gin zalecił Ci HSG to może on też powinien/mógłby dać Ci skierowanie na to badanko? Choć samo skierowanie też może kosztować niestety Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: HSG - gdzie we Wrocławiu 20.09.04, 22:07 Witaj, jesienia ubieglego roku robilam HSG i HSC na Dyrekcyjnej, na NFZ. Skierowanie mialam od lekarki, do ktorej chodze prywatnie (pracuje wlasnie na Dyrekcyjnej). Jesli juz masz skierowanie, to najlepiej przejdz sie do szpitala na Dyrekcyjnej i zapytaj, jak odlegle sa terminy, ja czekalam od 2-3tygodni. pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: HSG - gdzie we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 22:18 Dzięki wielkie. Mam już skierowanie.Spróbuję jutro zapytać o terminy. Czy robiłas jakieś badania przed? Mój lekarz dał mi też skierowanie na badanie czystości pochwy. Nie wiem, czy jeszcze czegoś nie zrobić, skoro pewnie i tak będę musiała czekać. Nata Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: HSG - gdzie we Wrocławiu 21.09.04, 09:37 robilam tylko badanie na czystosc pochwy pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś