lucyna.piekarska 19.01.16, 02:18 Czy ktoś wie, może były prowadzone jakieś badania. Jakie szanse na dziecko ma kobieta ze stwierdzonym zespołem policystycznych jajników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedzikowska Re: Zespół Polcystycznych jajników (PCOS) 23.01.16, 01:15 Nie wiem, czy były prowadzone jakieś badania, ale wiem na pewno, że kobieta z PCOS może naturalnie zajść w ciążę. Moja ciocia tak zaszła w ciążę a po kilku latach zdiagnozowano u niej PCOS. Wcześniej mówili jej tylko o niewielkich zaburzeniach i trudności w zajściu w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
dororak Re: Zespół Polcystycznych jajników (PCOS) 28.01.16, 03:48 Widziałam wyniki badań Inofemu u mojego ginekologa. Nie pamiętam dokładnie, ale zainteresowało mnie to, że ok. 80% po 3 -mc stosowania Inofemu 2x dziennie miało owulację. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Zespół Polcystycznych jajników (PCOS) 03.02.16, 21:54 Ma szanse i to całkiem spore. Ja w pierwszą ciążę zaszłam 5 lat temu po zabiegu laparoskopii - w pierwszym cyklu po, obecnie jestem w kolejnej ciąży, w ktorą zaszłam w 100 % naturalnie, bez żadnych leków stymulujących cykl. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Zespół Polcystycznych jajników (PCOS) 30.05.16, 22:09 na pewno ja też go piłam, ćwiczę nadal, waga drgnęła, okres się ładnie wyregulował Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi83 Re: Zespół Polcystycznych jajników (PCOS) 18.06.16, 20:42 mi sie nic nie wyregulowalo, kilka lat leczenia i zero owulacji, ciaza po ivf, potem znowu brak cyklu i nagle II kreski na tescie ciazowym, jakos sie jednak da Odpowiedz Link Zgłoś