Dodaj do ulubionych

dr kostyk z Krakowa

IP: *.callisto.krakow.pl 19.04.02, 09:44
Drogie krakowianki i nie tylko,
Chcialabym pokorespondowac z kims kto leczy sie u dr Kostyka w Krakowie.
Od niedlugiego czasu lecze sie u niego. Troche mnie tez lekarz niepokoi.
Chcialabym pogadac z kims, i albo się uspokoic, albo go zmienić.
Najbardziej interesuje mnie czy ktoraś z Was zostala szczesliwa mataką korzystając z pomocy tego
lekarza. przeciez o to z tym wszytskim chodzi.
Bardzo prosze o odpowiedz.
paola
Obserwuj wątek
    • Gość: Usia Re: dr kostyk z Krakowa IP: *.zetosa.com.pl 19.04.02, 14:00
      Ja się leczę u dr.Kostyka.Jeżeli chcesz to napisz do mnie o swoich
      wątpliwościach.elżbietag@interia.pl
      • Gość: Hathor Re: dr kostyk z Krakowa IP: *.avamex.krakow.pl 29.04.02, 21:52
        Ja tez dysponuje garscia informacji z roznych zrodel (czyt roznych kolezanek)
        oraz z wlasnych doswiadczen invitro_sk@sekretna.pl
        • Gość: andzia Re: dr kostyk z Krakowa IP: *.abo.wanadoo.fr 05.05.02, 11:30
          Gość portalu: Hathor napisał(a):

> Ja tez dysponuje garscia informacji z roznych zrodel (czyt roznych kolezanek)
          > oraz z wlasnych doswiadczen invitro_sk@sekretna.pl

Dziewczyny, piszcie otwarcie o swoich watpliwosciach co do lekarzy!
          Ja stracilam na leczenie w Krakowie 2 lata /co prawda nie u dr Kostyka/.
          Wasze watpliwosci pomoga innym uniknac straty czasu i PIENIEDZY.
          Odradzam "Femine" na Klinach.

• Gość: Hathor Re: dr Kostyk z Krakowa IP: *.avamex.krakow.pl 06.05.02, 13:02
            Jezeli jestem pewna mojego zdania co do lekarza to je pisze na forum, jezeli sa
            to przypuszczenia i wrazenia (a te sa bardzo indywidualne) to przekazuje tylko
            zainteresowanym - sami musza wybierac. Tak jest w moim przypadku z dr
            Kostykiem. Latwo mozna komus zrobic zla lub dobra reklame.
            • Gość: paola Re: dr Kostyk z Krakowa IP: *.callisto.krakow.pl 06.05.02, 14:44
              Dzieki Hathor za maila. Rozumiem, że chodzisz do tego doktora.
              Ja postanowilam jeszcze troche poczekac - a jezeli nic z tego nie wyjdzie - nastepna stacja : Novum
              (mam tylko wąypliwości czy to nie za bardzo przereklamowana klinika).
              Pozdrawiam
              paola
              • Gość: Libra Re: dr Kostyk z Krakowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:31
                Czesc,
                Szukam wiadomości na temat drKostyka. Kiedy moja serdeczna przyjaciółka
                wspomniała to nazwisko od razu skojarzyłam z postem. Jeśli wiecie coś na ten
                temat to bardzo proszę na priva:
                hlila@priv3.onet.pl
                Z góry dziękuję
                Libra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka