Dodaj do ulubionych

badanie nasienia

26.02.21, 11:26
Witam. Jak przekonać faceta do zbadania nasienia? Ja już robiłam swoje badania, wyniki są dobre, ale ciąży brak. Czy miałyście problem by przekonać partnera do wykonania takiego badania? Mój nie chce o tym słyszeć, może za bardzo nalegam... Co robić? Przecież nie odejdę od niego, jak coś jest nie tak. Tylko chę poznać przyczynę żeby działać
Obserwuj wątek
    • pytlarro Re: badanie nasienia 26.04.21, 14:13
      niestety, tzreba poczekać az skonczy 16 lat, bo zakladam ze tyle lat ma, bo ciezko sobie wyobrazic, by dorosly facet zachowywal sie jak dziecko i bal sie zwyklego badania. Coz, nie zazdroszcze
    • dzusi Re: badanie nasienia 31.05.21, 10:47
      A robiłaś badanie drożności jajowodów? Co do męża, to przykro mi, ale trudno to skomentować, co to badanie jest trochę krępujące, jednak w obcym miejscu, ale jeśli ktos pragnie dziecka to chyba nie powinien mieć wątpliwości. Mówi chociaż dlaczego nie chce?
    • krzeemka Re: badanie nasienia 25.06.24, 10:17
      to na pewno bardzo krępująca sytuacja i stąd ten opor... u nas jest podobnie ale wydaje mi się,. ze sporo zależy też od samej kliniki czy lekarza, który będzie wykonywał diagnostykę. Ja chcę zapisać męża do dr Kupisa z Warszawy. znacie jego klinikę ?
      • erwin444 Re: badanie nasienia 25.02.25, 14:30
        No bo jest . Znajomy mówił że kubek w łapę i do WC w dodatku na oddz ginekologi i to na końcu oddziału . Jeden rechot jak szedł przez korytarz.
    • kinga.gliwice Re: badanie nasienia 11.04.25, 08:11
      kurczę współczucia faceta, skoro chce mieć dziecko a ty zrobiłaś już swoje badania to czas na niego, może i krępujące ale dla kobiety nie jest krępujące świecenie tyłkiem przed ginekologiem? wiele badań lekarskich jets nieprzyjemnych a dla zdrowia sie im poddajemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka