Dodaj do ulubionych

NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU

12.11.04, 10:31
Właściwie to tylko tyle: nie udało się.
Jedna krecha, jestem kałużą łez.
życie nie ma snsu, a mąż nawet nie chce słyszeć o adopcji.
s
Obserwuj wątek
    • pollla Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 10:39
      Ma sens. Sandra, ma sens. Wiem, co to znaczy jedna wstrętna krecha i ryki w
      poduszkę. Kiedyś musi się udać, bo inaczej rzeczywiście nie byłoby sensu.
      Poczekaj, aż mia emocje i napiecie przed-@. Ja wytedy wpadam w histerię. Potem
      jest lepiej, można się wyciszyć.
      Mój mąż też nie chce adopcji, ani nasienia dawcy. Ostatnio zapytał, czy chce go
      tylko, żeby mieć dziecko. Pomyslałam, że rzeczywiście zachowuję się, jakby inne
      rzeczy nie były ważne. A są. Przytul męzusia i poczekaj, aż spadna hormonki. Za
      parę dni będzie lepiej.
    • kapcius Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:01
      Sandro wiem co czujesz bo co cykl tak przeżywam...sad(( pamietaj ze masz męża którego kochasz..i chyba krzywdzisz go tymi słowami ze życie juz nie ma sensu!! pokaz mu ze jest dla ciebie najważniejszy na świecie nawet od tego jeszcze niepojawionego sie dziecka...a kiedyś w niespodziewanym momencie życia pojawi sie u was dzidziuś... w co trzeba bardzo wierzyć..smile
    • sandra123 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:11
      Nie jestem na tyle głupia żeby mężowi mówić że życie nie ma sensu. Staram się
      robić dobrą minę do złej gry, ale oboje czekaliśmy na to testowanie - i on i
      tak widzi jak jest.
      jestem już zmęczona wizytami u lekarzy, monitoringami, lekami, wyczekiwaniem i
      niestety - wypłukana z kasy. Nasienia dawcy nie chcę.
      U nas powodem jest kiepskie nasienie - mało i złe parametry ruchowe. Czasu
      mamy coraz mniej, ze względu na wiek i pogarszający sie stan nasienia, mimo
      MACA, Androvitu, i innych tego typu preparatów.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.
      s
    • pszczolka2 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:15
      Sandro daj spokój!!! Życie ma sens-jak najbardziejsmile Każdej z nas jest trudno
      ale musimy to wszystko przejść-tą walke o "CUDO". A co do męża to kochaj go i
      tul gdy jest Ci źle, a jego ramiona sprawią, że poczujesz się bezpieczna. Po co
      te łzy, zostaw je na łzy radości, przydadzą się kiedyś zobaczyszsmile))
      Pozdrawiam.

29 cykl starań - jestem już zmęczonasad
      • neja Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:30
        Jestem w podobnej fazie... też nic nie ma sensu..
    • donata72 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:37
      kochana ja dostalam okres wczoraj i tez nic nia mialo sensu poryczalam troche
      pokrzyczalam na mezusia a dzis juz jest lepiej nowy rozdzial sie zaczyna bedzie
      dobrze napewno sie uda duza buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka