sandra123 12.11.04, 10:31 Właściwie to tylko tyle: nie udało się. Jedna krecha, jestem kałużą łez. życie nie ma snsu, a mąż nawet nie chce słyszeć o adopcji. s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollla Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 10:39 Ma sens. Sandra, ma sens. Wiem, co to znaczy jedna wstrętna krecha i ryki w poduszkę. Kiedyś musi się udać, bo inaczej rzeczywiście nie byłoby sensu. Poczekaj, aż mia emocje i napiecie przed-@. Ja wytedy wpadam w histerię. Potem jest lepiej, można się wyciszyć. Mój mąż też nie chce adopcji, ani nasienia dawcy. Ostatnio zapytał, czy chce go tylko, żeby mieć dziecko. Pomyslałam, że rzeczywiście zachowuję się, jakby inne rzeczy nie były ważne. A są. Przytul męzusia i poczekaj, aż spadna hormonki. Za parę dni będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapcius Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:01 Sandro wiem co czujesz bo co cykl tak przeżywam...(( pamietaj ze masz męża którego kochasz..i chyba krzywdzisz go tymi słowami ze życie juz nie ma sensu!! pokaz mu ze jest dla ciebie najważniejszy na świecie nawet od tego jeszcze niepojawionego sie dziecka...a kiedyś w niespodziewanym momencie życia pojawi sie u was dzidziuś... w co trzeba bardzo wierzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra123 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:11 Nie jestem na tyle głupia żeby mężowi mówić że życie nie ma sensu. Staram się robić dobrą minę do złej gry, ale oboje czekaliśmy na to testowanie - i on i tak widzi jak jest. jestem już zmęczona wizytami u lekarzy, monitoringami, lekami, wyczekiwaniem i niestety - wypłukana z kasy. Nasienia dawcy nie chcę. U nas powodem jest kiepskie nasienie - mało i złe parametry ruchowe. Czasu mamy coraz mniej, ze względu na wiek i pogarszający sie stan nasienia, mimo MACA, Androvitu, i innych tego typu preparatów. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. s Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:15 Sandro daj spokój!!! Życie ma sens-jak najbardziej Każdej z nas jest trudno ale musimy to wszystko przejść-tą walke o "CUDO". A co do męża to kochaj go i tul gdy jest Ci źle, a jego ramiona sprawią, że poczujesz się bezpieczna. Po co te łzy, zostaw je na łzy radości, przydadzą się kiedyś zobaczysz)) Pozdrawiam. 29 cykl starań - jestem już zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:30 Jestem w podobnej fazie... też nic nie ma sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: NIE UDAŁO SIE - ŻYCIE NIE MA SENSU 12.11.04, 11:37 kochana ja dostalam okres wczoraj i tez nic nia mialo sensu poryczalam troche pokrzyczalam na mezusia a dzis juz jest lepiej nowy rozdzial sie zaczyna bedzie dobrze napewno sie uda duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś