anulka45 07.12.04, 09:13 Witam wszystkich Mam takie pytanie- powinnam już dostać okres i cały czas boli mnie brzuch. czy możliwe jest, że moge być w ciąży i mieć objawy tak jak przed okresem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dazzle co ja mam robić? 07.12.04, 09:38 Odstawiłam Duphaston w tym cyklu. Jest 29 dc, chodzę nabuzowana jak armata, a @ nie ma. Nie chcę niepotrzebnie testować, bo naprawdę wydaje mi się, że nie miałabym z czego zajść. Moje pytanie dotyczy raczej sytuacji gdybym nie dostała @ jeszcze przez ...? dni, to mam wziąć D. na wywołanie, czy czekać, czy co? Nawet nie plamię, co dotychczas zdarzało mi się nagminnie. Myślałam, że jak go odstawię, a brałam na wydłużenie II fazy, to zacznę plamić i dostanę @ wcześniej, jak to drzewiej bywało. A tu dupa! Już naprawdę nie wiem, co mam robić. Tempka nie przekroczyła 37stopni w tym cyklu, ale jakiś taki "skok" to niby był 15 dc. z 36,2 na 36,8. Cholera wie, czy to była owu, czy moja udawana owu - bez pęknięcia pęcherzyka. No więc co ja mam zrobić? Wiem z góry, że ginka mnie opierniczy za odstawienie duphastonu, więc jak małe dziecko, co przeskrobało, nie chcę do niej iść. Zresztą ona mnie na sztywno ustawiła od 16- 28 dc po 20 mg dziennie, niezależnie od tego co się dzieje. Po prostu jej nie ufam. Co mam robić? Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: co ja mam robić? 07.12.04, 09:49 hihi ja mam podobną sytuację Dupka nie wzięłam dziś wizyta u gin (=opieprz, też mam Dupka "na sztywno" 16-25 dc i tracę zaufanie do lekarza (brak monitoringu); zobaczę co z @ dopiero w święta Dazzle Kochana dla świętego spokoju testuj! Przynajmniej się dowiesz o co biega- może rozregulowało Cię zwyczajnie odstawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
agutkaa Re: co ja mam robić? 07.12.04, 10:17 Też miałam luteinę na "sztywno" od 14 dc. Bardzo szybko straciłam zaufanie do tego lekarza, tym bardziej, że w kolejnym cyklu, bez leków, okazało się, że owu była w 29 dc, więc luteina nie dawała szansy na samoistną owulację. Teraz mam nową lekarkę i drugi cykl z owu - bez leków!!! z pco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: co ja mam robić? 07.12.04, 09:55 ja bym poczekala, po co brac hormony? czasami kazdemu @ moze sie opoznic, kilka dni w jedna czy w druga strone nie zrobi roznicy. gdyby @ spozniala mi sie to na pewno bym, zrobila test, bo gdybanie "co mam zrobic" bez wykluczenia ciazy nie ma sensu nie wiadomo co Ci odpowiedziec, naprawde. jak wykluczysz ciaze to poczekaj z 10 dni od terminu @ a potem do gina. jak bedziesz w ciazy to zakladaj nowy watekna gratulacjeDDDD Odpowiedz Link Zgłoś