a.bc 19.01.05, 08:55 zespól policystycznych jajników= niepłodnośc Czy ktos może udzielic profesjonalnej odpowiedzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dazzle Re: zespól policystycznych jajników 19.01.05, 09:05 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247 Odpowiedz Link Zgłoś
karola35 Re: zespól policystycznych jajników 19.01.05, 13:19 NO to teraz cos wesołego.Zespół policystycznych jajników nie równa sie niepłodności .Moja znajoma to ma przd zajsciem w ciąże leczyła sie 3 mies a teraz ma 2 letnia córe .Niedawno ja spotkałam i powiedziała że jest w ciąży a wcale jej nie planowała Karola Odpowiedz Link Zgłoś
ihalas Re: zespól policystycznych jajników 19.01.05, 22:49 Ja mam pco i dwójkę cudownych dzieci.Kiedy lekarz postawił diagnozę, nie miałam zielonego pojęcia o czym mówi, więc wzięłam do ręki książkę. Byłam przeażona. Z każdą wizytą czułam się jeszcze bardziej załamana.Sprawa była prawie beznadziejna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ltrzeciak Re: zespól policystycznych jajników 20.01.05, 07:00 O pco dowiedziałaś się przed ciążami? Jak długo się staraliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś