invicta1 02.03.05, 14:39 jeszcze mi nigdy negatywny nie wyszedl, a zrobiłam 10 po 5 na cykl-wszystko dwie grube krechy jak złoto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 14:57 Ech, ja z kolei najadlam sie strachu bo uszczesliwialam sie testem fsh. Wyszly dwie grube krechy (3 dc), o malo zawalu nie dostalam. Polecialam po skierowanie i wynik wyszedl w normie. Gdyby wierzyc tamtemu paskudztwu mialabym fsh ok 25 ! Ile sie najadlam nerwow i naplakalam to moje. Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:11 może one jakieś zepsute? a poważnie, to chyba o czymś świadczy, gdzieś tu coś takiego czytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:13 Toeretycznie utrzymujacy sie po owu pozytywny wynik testow swiadczyc moze o ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:14 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Z ulotki Ewy 02.03.05, 15:15 pkt 6 "Jesli test jest zawsze pozytywny, mozliwe, ze masz za wysoki poziom LH, warto wykluczyc wowczas PCO". Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Z ulotki Ewy 02.03.05, 15:21 PCO to ja mam i owszem, ale takie z niskim lh-niezły zakręt w takim razie cykl jest na CLO LH:fsh mam 0,85 Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: Z ulotki Ewy 02.03.05, 15:31 uffff, właśnie o tym lh czytałam. Dobrze, że Angieblue napisała, bo nerwowo przetrząsałam już całe forum Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:27 Ha ! Widac kazdy przypadek jest inny... Chyba jedynym niepodwazalnym dowodem na wystapienie owulacji jest ciaza Bede trzymala kciuki za Twoj cykl No chyba, ze wpadne w spiaczke po tym Menopurze Wczoraj padlam o 10 wieczorem i spalam do 11 Zwykle starczalo mi 6 godzin snu... A teraz - najchetniej znow ucielabym sobie drzemke Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:29 spałam w poprzednim cyklu nie wiem czemu o 19 padałam na 2 godziny, potem pobudka i do łóżka i tak juz do rana, a leki te co zawsze-juz chcialam sie ludzic, ale nic z tego oby nasze cykle okazały się owocne! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 15:40 Ja w kazdym razie bardzo mocno w to wierze ) Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: testy ovu-maxymalny wQrw 02.03.05, 16:57 tak w ogole to jest kilka mozliwosci - pik LH u Ciebie jest dluzszy niz 5 dni ... albo LH w srodku cyklu masz jednak wyzsze niz wczesniej zbadalas - bierzesz leki ktore zawieraja LH - jestes w ciazy (LH i HCG maja bardzo podobna strukture chemiczna i przez to testy owu czy ciazowe potrafia dawac falszywie dodatnie wyniki - bo moga reagowac nie na ten hormon co trzeba) Odpowiedz Link Zgłoś