kwiatek-21 02.06.05, 12:02 Dziewczyny jutro mam bete i bardzo się boj bo jednej z moich koleżanek nie udało sie niestety a drugiej tak ardzi sie boje co mam robic pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga30 Re: BETA JUTRO..........O ZGROZO 02.06.05, 12:12 kwiatku, na te dni po transfrerze powinni usypiac. Juz się nic nie da zrobić, tak ze wytrzymaj do jutra. Trzymam kciuki.Inga Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: BETA JUTRO..........O ZGROZO 02.06.05, 12:19 Kwiatuszku kochany ty się trzymaj do jutra, nerwami sobie nie pomożesz... więc spokojnie! i jutro daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: BETA JUTRO..........O ZGROZO 02.06.05, 12:25 Kwiatku, nie martw się, wytrzymaj do jutra. Tyle już wytrzymałaś, to wytrzymasz jeszcze ten jeden dzień. Trzymam kciuki za wysoką betę. I czekam na wiadomość!!! Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: BETA JUTRO..........O ZGROZO 02.06.05, 15:46 ok dziewczynki dzięki za otuche ale i tak mi nie ulżyło mam ochotepobiedz do apteki i zrobić test ale wiem ze to nic nie da może sie powstrzymam i wytrzymam ten jeden dzień a jutro po wynikach dam znać buziaki Odpowiedz Link Zgłoś