naka1 01.08.05, 18:34 własnie piję zestaw Ojca Klimuszki nr 1. blleeeeee.... okropny. w smaku okropny nie wiem jak ja dam rady się tym karmić. ale... jeśli ma pomoc to ok. spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia90 Re: czego to ja się juz nie chwytam 01.08.05, 19:36 Naka, znam to!!! W zeszłym roku jeździliśmy do lekarza medycyny chińskiej, w tym roku byłam u Aleksieja, napisałam po pasek Dominikański i medalik (medalik nadal noszę, pasek się zużył) i czasem zastanawiam się co jeszcze jestem w stanie zrobić! Pewnie dużo dziwnych rzeczy! Bo cel jest tak słodki!!! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: czego to ja się juz nie chwytam 01.08.05, 19:46 a ja pije mieszanke o. Sroki i chyba dziala!! zaczelam ją pic od @ i prosze w tym cyklu same mi urosły 2 pecherzyki jeden na prawym jajniku drugi na lewym jeden mial 21 a drugi 20mm , a wczesniej nic ciekawego nie roslo i to wcale nie jest okropna ta mieszanka do picia calkiem dobra , nie gorzka. Cuda, nie wiem czy to dzieki tym ziolom ale cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 08:35 hej! no to mnie pocieszyłaś. ja piję mieszankę ojca klimuszki nr 1 z wątku bocianowego chcoćiaż miałam juz w rękach własnie tę, którą pijesz Ty. mam nadzieje właśnie, zę tez mi coś urośnie . poza tym, mieszanka nr 1 z Bociana jest też dobra na zrosty a ja mam kłopoty z lewym jajnikiem. życze Tobie powodzenia i jak najszyciej spełnienia małego cudu. Powiedz mi jak długo pijesz te zioła? dopiero pierwszy miesiąć? ja zaczęłam je pić od 2 dc bo nie wiedziałam, zę to tak trzeba zeby zacząć 1 mam nadzieję, zę jednodniowe obsunięcie w przypadku ziół nie spowoduje jakiś kłopotów. ALE MNIE PODNIOSŁAŚ NA DUCHU Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 11:12 Naka, ziolka pije dopiero pierwszy cykl (i to od 3go dc bo wczesniej nie mialam) i juz takie piekne pecherzyki a na dodatek wyglada ze same pekly (bylam wczoraj na usg i wyszlo ze raczej pekly) ale tempka skoczyla dopiero dzisiaj wiec nie wiem co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 11:14 czytałam, ze tak właśnie bywa, ze tempka skacze PO owu a nie PRZED owu. więc trzymam kciuki. )) ja idę do gina w piątek zobaczę czy coś rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: czego to ja się juz nie chwytam 01.08.05, 21:06 ja sobie kupiłam te zioła i czekają aż je wszystkie złączę. Czekają tak od marca mniej więcej i jakoś nie moge się zdobyć na odwagę, ponoć są niedobre a i mam cichą nadzieję na mały cud... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 11:15 mieszaj czym predzej te ziola ( trwa to ok 5 minut) wcale nie sa niedobre Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 10:05 Ja piłam mieszankę o.Klimuszki przez pół roku i niestety efektów nie widać... Niestety na nic mi te zioła nie pomogły. Nawet przyzwyczaiłam się do ich niedobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 11:14 justy11 spróbuj kupic te ziola o. Sroki (w sumie calosc kosztowala mnie ok 17 zl) no ale przede wszystkim widze ogromną zmiane! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 11:27 Wiktoria czy myślisz, ze zioła O. Sroki są lepsze? dziąłnie z tego co czytałam maja podobne. O. klimuszko dodatkowo pzreciwzapalne, więc moze i mi pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 14:00 Nakus, Nie wiem czy sa lepsze, wiem ze na mnie działają jak cholera, to dopiero pierwszy cykl jak je piję a juz miałam w 11 dc na każdym jajniku po jednym pięknym okraglutkim pęcherzyku jednen na 21 drugi na 20mm. Dlatego jestem w szoku. Nie wiem ktore z tych ziól wpływają na jajniki bo jak czytałam na poszczególnych opakowaniach to ich dzialanie jest głównie p.zapalne, oczyszczajace, popr.ukrwienie. nie sa gorzkie, nawet smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: czego to ja się juz nie chwytam 02.08.05, 16:05 moje też są głównie przeciwzapalne. mam nadzieję, zę nie będą się różniły właściwościami Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Prosba 03.08.05, 14:51 Podajcie przepis na te mieszanki...bardzo prosze.. k. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: Prosba 03.08.05, 21:24 wszytsko znjadziesz na www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25841&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-basia Re: czego to ja się juz nie chwytam 03.08.05, 15:07 na co wy te zioła właściwie pijecie? na to żeby wam urosły pęcherze....czy na soć innego....ja też się staram, u mnie rosną po CLO i pękają po PREGnYLU ale i tak nic z tego narazie........czy też powinnam je pić ......zapodajcie gdzie je można kupić i jak się nazywają dokładnie.....a może któraś z Lublina jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-basia Re: czego to ja się juz nie chwytam 03.08.05, 15:09 aha i czy je mozna pić włącznie z lekami czy wtedy należałoby odstawić leki.....aha i jeszcze jedno..wy tak same z własnej inicjatywy je pijecie czy tez ginek wam zapisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 gosia basia 03.08.05, 16:28 gosia-basia a tobie rosły tez normalnie? Ja mysle ze lepiej sprobowac z ziólkami niz sie hormonami truc (zreszta mnie po clo rosly torbiele) Tez ziola to mieszanka roznych ziol wg receptury o. sroki. mozesz je kupic w kazdym sklepie zielarskim i zmieszac. Nic trudnego ja to zrobilam w pol godzinki. Jesli chcesz poszukam tego skladu (tutaj na forum dziewczyna mi napisala)i przekopiuje ci. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: gosia basia 03.08.05, 16:29 aha one poprawiają prace jajników U mnie jajniki pracują jak oszalałe ;P zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-basia wiktoria 04.08.05, 07:25 wiktoria ja nie wiem czy rosły tak same z siebie.....staraliśmy się 2-3 lata i nic , ja nie chodziłam z tym do lekarza, dopiero teraz- to mój drugi cykl z lekami, lekarz od razu z nimi wystarował, nie proponował mi niczego innego. Mogę jedynie podejrzewać ze wcześniej mi rosły ale nie pękały, bo mam jajniki obsiane takimi małymi cystami czy też torbielkami......ba ...rok temu jedna dała znać tak ze na sygnale karetka wywiozła mnie do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 gosia-basia 04.08.05, 09:10 Czyli prawdaopodobnie masz PCO, nigdy nie opieraj sie na opinii jednego lekarza, tego sie juz nauczylam i nie chodzi mi tylko o leczenie nieplodnosci ale inne ewentualne wazne sprawy zdrowotne. Musze to powiedziec ze tyle jest niestety konowałów ze glowa mala! Spróbowalabym mimo wszystko skontrolowac monitorowaniem naturalny cykl - czy wogole cos rosnie - jest mozliwe przy pco (gdzie "skórka" na jajnikach jest pogrubiała) ze rosną ale nie pekają. NO a jesli rosną to po co clo? tylko wtedy pregnylkiem je traktowac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiekmiodojad Re: czego to ja się juz nie chwytam 04.08.05, 23:51 Czesc My dostalismy od o.Sroki ziola, miodki, oraz duzo porad. Po jakims czasie z czystej ciekawosci poszukalem w internecie informacji o tychze ziolach... moga pomoc. Ale zerknalem na sloik z miodem i... domieszka - wyciag z pluskawicy. Wrzucilem google: moze powodowac zaburzenia owulacji, tlumiac wyrzut hormonu LH !!! A wlasnie nasz gin podczas monitorowania cyklu stwierdzil opozniona owulacje, jest w planach uzycie pregnylu (hormon LH). Potulnie odstawilismy sloiczki na bok. Badzce wiec ostrozne/ostrozni. pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś