aghatta1 23.01.06, 17:14 Dziewczynki kochane, proszę napiszcie mi co oznacza PH 8,5 nasienia. Reszta wyników niby ok, ale b mnie niepokoi to PH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfik31 Re: wysokie PH nasienia 23.01.06, 17:27 gdzieś kiedys czytałam, że w chwili emisji takie p może być. Jeśli inne wyniki są ok to bym się nie przejmowała Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: wysokie PH nasienia 23.01.06, 17:32 Dziękuję, ja też przeczytałam na mediweb, że w chwili emisji wzrasta z czasem do 8,2 8,5 ale kompletnie nie wiem o co chodzi z tą emisją, poza tym to i tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaa23 Re: wysokie PH nasienia 24.01.06, 11:37 cześć mój pan też ma 8PH i pani doktor powiedziała mu że to pewnie przez niehigieniczny tryb życia co on z kolei odebrał jako brak higieny co oczywiści nie jest prawdą i na tyle się przejął, że pomimo naprawdę pendantyzmu nakupował różnych płynów i dba o ptysia jak szalony. Niehigieniczny tryb życia to siedzący bez ruchu itp. za miesiąc robimy drugie badanie mam nadzieję, że będzie lepiej ale napewno to nie jest nic strasznego. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś