pepsi18 01.02.06, 17:30 Dziewczyny , czy stosujac gonal , mozna napic sie piwka ? Oczywiscie w niewielkich ilosciach Moze dziwne pytanie , ale nie pisze nic na uotce o alkoholu a ja jestem przewrazliwionadmucham na wszystko prosze napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: Gonal F - pytanko 01.02.06, 19:01 mozna tycku pifka tycku winka bynajmniej ja pilam winko na poprawe endo smacznego ja juz niemoge pic Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: Gonal F - pytanko 01.02.06, 19:08 Ja pilam Tez mialam watpliwosci, ale chyba w znaczacy sposob nie wplynelo na stymulacje. Przygotowania do inseminacji czy in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: Gonal F - pytanko 01.02.06, 19:09 pepsi witaj, dawno cie nie bylo) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: Gonal F - pytanko 01.02.06, 21:55 czesc , witam dawno mnie nie było, bardzo dawno , ale zagladałam czesto.Jestem po 7 nieudanych IUI teraz przyg do ICSI całuski Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2000 Re: Gonal F - pytanko 01.02.06, 22:03 Witam!Powiedzcie jak to jest z tym winkiem?Słyszałam właśnie że wino (ale czerwone wytrawne czy słodkie?)oraz orzechy dobrze wpływają na wzrost endo.Podzielcie się wiedzą.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 pepsi 01.02.06, 22:23 7IUI podziwiam! ja mialam tylko 5. trzymam kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: pepsi 02.02.06, 16:28 Dzieki wielki, za uznanie Ja tez trzymam kciuki za 3 lutego:- ) Ja jeszcze nie wiem kiedy bede miała punkcje. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: pepsi 02.02.06, 18:45 pepsi ja cie pamietam, mam nadzieje ze tym mnie tez, wszsytkie stare wyjadaczki z nieplodnosci przyeniosly sie do prywatengo forum. Zamkniete, kameralne, na pewno znajdziesz kogos "znajomego" podaje linka, jesli chcesz, musisz porosic adminke o wpuszczenie powola sie na mnie a ja jeszcze jej mazne e-maila. magda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34097 Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Gonal F - pytanko 02.02.06, 22:37 Pepsi18 trzymam kciuki za Twoją stymulację i efekty icsi ))) ******** 52 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: Gonal F - pytanko 02.02.06, 22:57 Dziewczyny pewnie ,ze was wszystkie pamietam Musze przyznac ,ze duzo nawet bardzo duzo jest tu nowych osob , których nie znam A Was nigdy nie zapomne: magdamajewski, 17 lipiec, samanta oczywiscie ,ze ak d Donata jeszce , pamietam jak pytała o solarium zawsze mi radziła, zeby jednak uwazac Jestescie wszystkie super.Szkoda tylko ,ze tak nam troche po górke idzie.napiszcie co u Was.Wiem,ze nasza Pszczołka jest w ciazy , beatice tez Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: Gonal F - pytanko 02.02.06, 22:58 aaaaaaa i jest to mój pierwszy post po ostatniej nieudanej IUI w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
iwa303 Re: Gonal F - pytanko 05.02.06, 19:53 Hej Pepsi Tęskniłyśmy za Tobą. Tak jak pisała Madzia zajrzyj do nas, zobaczysz ile jest zaciążonych Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Gonal F - pytanko 05.02.06, 21:21 Pepsi zaglądnij na Klub Przyszłych Mam - tam są przeważnie wszystkie "weteranki" Pozdrawiam i trzymam kciukasy ) ******** 52 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś
maribor2 Re: Gonal F - pytanko 05.02.06, 20:03 pepsi ja tez cie pamietam, mialysmy jakos w sierpniu w podobnym terminie IUI. Moja (IV) tez nieudana, przygotowuje sie do IVF. Ciesze sie, ze jestes zycze Ci powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: Gonal F - pytanko 06.02.06, 15:00 Czesc dziewczyny;-0 postaram sie zajrzec do waszego klubu Miło tak powspominac stare czasy, duzo nas było kiedys tutaj na tym forum stałych foremek.Teraz co zaglądam to nikogo nie znam, coraz to nowe dziewczyny i nawet jakis ginekolog sie pojawił , co na wszystkie pytania odpowiada)))))) Ja robie ICSI w Provicie w katowicach Pozdrawiam Wszystkie mamy i przyszłe mamy całusów moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Gonal F - pytanko 06.02.06, 22:33 Pepsi18 podnoś statystyki PROVITY ))) Kiedy podglądanko ??? POWODZENIA )) ******** 52 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś
ul73 Re: Gonal F - pytanko 06.02.06, 19:53 piwka nie lubię, ale popijałam czerwone winko, oczywiście w umiarkowanych ilosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: Gonal F - pytanko 06.02.06, 21:31 Dzieki za wszystkie odpowiedzi dotyczące'piwka" Odpowiedz Link Zgłoś