Dodaj do ulubionych

Już nie mam siły

06.02.06, 22:41
chyba chce umrzeć już nie mam siły czekać nic sie nie dzieje nie chcę już żyć

Znów dostałam @
dziś siedziałam w wannie i zastanawiałam się czy przeciecie zył boli bardziej
niż te ciągłe porażki, boże ja już tego nie wytrzymam
Obserwuj wątek
    • 56at Re: Już nie mam siły 06.02.06, 22:43
      No co Ty mnie tu straszysz po nocach a M o rodzice sie nie liczą ?!trzeba
      walczycv dziewczyno a nie sie poddawać opowiedz jak długo się leczyszi
      gdzie?ściskam mocno ania
      • kkkkk4 Re: Już nie mam siły 06.02.06, 22:47
        1,5 roku, kazdy lekarz mówi co innego. Mąż zdrowy a ja to endometrioza jest to
        wyleczona, to niedrożne jajowody to drożne, to jest piękna owulacja to jej nie
        ma a teraz podobno nowe rewelacje- pęcherzyki nie pękają mimo nacięć i gonalu...
        a mam już 32 lata- chyba nic z tego nie będzie nie wierzę już nie wierzę,
        przed chwilą moja koleżanka pieprzyła mi godzinę o porodach koleżanek o swoim
        dziecku o dzieciach koleżanek,
        jestem zerem po co żyć ?
        • 56at Re: Już nie mam siły 06.02.06, 22:52
          Cicho!!!!!!!nie mów tak ja lecze się 11 lat mam 41 teraz jeszcze ostatnie
          podejscie mnie czeka.Idź do kliniki leczenia niepłodnośi zrób hormony ,hsg jak
          pokazało że jajowody drożne to drożne moga przepłukać nie mów że jesteś zerem
          jestęś normalną kobieta która ma problem z niepłodnością.Kolezanek nie słuchaj
          bo widac mało taktowne.Trzeba wierzyć i miec nadzieje pamiętaj co nas nie zabije
          to nas wzmocni!
          • kkkkk4 Re: Już nie mam siły 06.02.06, 22:56
            dziękuję
            od tego miesiąca zaczynam w białymstoku
            ale czemu tak jest czemu mi tak źle ja już nie daję rady
            idę się położyć i na chwilę zapomnieć
            • 56at Re: Już nie mam siły 06.02.06, 22:58
              Idx jutro będzie lepiej bardzo mocno sciskam i rozumiem ból iżal ale pamiętaj to
              się skończy białystok dobry ja tez tam smilesię wybieram załujeze tak późno
            • kamelia111 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 14:23
              kkkkk4, przyjeżdżaj do Białegostoku. smile Ja jestem stąd. Leczę się u doc.
              Szamtowicza. Właśnie dziś u niego byłam, bo mimo przeprowadzonego zabiegu
              udrażniania jajowodów efektów brak. I wiesz... On jest ludzki człowiek (choć
              czytałam różne opinie). Leczę się państwowo, grosza ode mnie w życiu nie dostał
              i na wizycie zwyczajnie spytał mnie czy mam jakieś problemy bo smutno wyglądam.
              Tak zwyczajnie i po ludzku... Mimo, że dobrze nie jest, to zrobiło mi się
              miło...
        • akinom74 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 09:25
          nie jesteś nikim, też mam 32 lata i 1,5 roku starań. Uwierz w siebie, głowa do
          góry, fakt rozmowy koleżanek trochę ranią, ale takie jest życie, Ja jak widzę
          ciężarną to ten brzuch bym jej najchętniej zabrała.
          Pamiętaj, jestes wartościowym człowiekiem, starasz się i musi się udać, jak nie
          będziesz w to wierzyć to się nie uda. Wiem że każdy lakarz mówi coś innego - tu
          nie wiem jak ci poradzić ,ale trzymaj się i nie gadaj głupot o
          śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile
    • samanta25 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 00:11
      Dla "pocieszenia" napiszę, że ja staram się dłużej
      Ale niestety czasami też brakuje mi siły, np. teraz kiedy @ męczy mnie już 9
      dzień i wcale nie ma zamiaru się wynieść buuuuuuuu

52 cykl starań
      i nie poddaję się ..... już po laparoskopii uncertain
    • oczekujacy Re: Już nie mam siły 07.02.06, 09:15
      Wiesz co, ani Ty, ani moja żona ani każda z tych dziewczyn co tutaj sa nie są
      ani zerem, ani gorsze ani nic innego złego. Poprostu to jest życie. My się
      staramy ponad 4 lata i wierz mi, że wiele razy przesiedziałem z wtuloną we mnie
      moją żoną wylewajace tonę łez.....
      Ale kiedyś usłyszałem jedno fajne powiedzenie..... Jeżeli nie dasz rady - to
      się przewrócisz...
      Niby to proste powiedzenie, jednak ma baaaardzo duży sens...
      Przecięcie żył - czy to nie jest żenujący pomysł, przeciez nie jesteś aż tak
      słaba, my tu wszyscy musimy i jesteśmy silni jak konie na roli!!! nie jesteśmy
      słabeuszami - pamiętaj o tym.
      A teraz weź sie w garść. Jak minie @ idź do normalnej kliniki bezpłodności (juz
      któraś koleżanka to Ci napisała) i walcz, walcz o to co chcesz mieć.

Pozdrawiam
      Oczekujący
      • perla33 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 09:44
        Oczekujący jesteś fantastycznym facetem, ja tez w domu mam takiego faceta-mi
        tez jest dziś bardzo zle-ale opowiem Wam coś. Dziś rano o godz.6 budzi mie moj
        M i mowi czesc Kochanie, prosze wstan i zrób test bo juz nie wytrzymam, wiec
        ja mu na to ze nie bede robiła bo czuje ze nic z tego a no swoje meczył mnie
        przez 15 minut-poszłam zrobiłam-oczywiscie du......ale wiecie co serce mi sie
        kroiło jak widziłam Jego mine-jak ogladał ten test co minute-podchodził do
        swiatła-sprawdzał przy lampce.............podjelismy decyzje-jedziemy do
        Białegostoku-bedziemy walczyć.....tylko najgorzej jest teraz-dziś ten ból jest
        taki ogromny!!!
        • kkkkk4 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 13:42
          Dziękuję Wam wszystkim jesteście takimi cudownymi przyjaciółmi. Wiem, ze muszę
          walczyć ale dopada mnie co chwilę jakaś psychoza. Widzę jak mój mąż patrzy na
          inne dzieci i wiem, ze on jest zdrowy i mógłby mieć dziecko a ja mogę zmarnować
          mu życie dlatego czasem sobie myślę że lepiej jakby mnie nie było...
          W tym tygodniu jadę do Białegostoku bo do tej pory słuchałam lekarzy, którzy
          śmieli sie pod nosem z mojej histerii i wmawiali mi że mam czekać. Zdałam sobie
          sprawę z tego ze nie ma na co czekać- zmarnowałam tyle czasu bo nie miałam
          odwagi powiedzieć sobie że mam ogromny problem i samo- nie wyjdzie..
          Dziękuję za wsparcie wiem jeszcze wiele razy zwątpię ale teraz czas walczyc
          choć serce boli.
          • katka113 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 18:46
            No widzisz: już wiesz, jak masz dalej żyć. Kierunek Białystok i od razu lat
            ubywasmile Z psychozą to daj sobie jescze spokój, na to zawsze będzie czas. A na
            razie - do dzieła! I nie gadaj głupot o jakimś marnowaniu zycia mężowi, bo ten
            jeszcze przeczyta i skórkę przetrzepie za takie głupoty. Powodzenia.
    • lolilo Re: Już nie mam siły 07.02.06, 18:00
      czesc. ja tez sie tak czuje.
      mam juz 35 lat, staramy sie od roku.
      pocztakowao jeszcez mialm cierpliwosc-
      a teraz coraz bardtziej chce mi sie plakac.
      i wyrzuty- czemu tak pozno czemu nie wczesniej-
      ale wczesniej sie nie dalo. po prostu.
      zreszta malzentwem jestesmy od dwoch lat.

plakac sie chce..

• kawka1 Re: Już nie mam siły 07.02.06, 20:11
        Ja też. Doskonale Cię rozumiem. Czuję się tak samo. Dwa tygodnie temu miałam
        drugą laparoskopię. W maju 2005 pierwsza laparo wykryła endometriozę określoną
        na IV st. Pół roku analogów, menopauza, huśtawki nastrojów... Druga laparo i
        diagnoza, że ognisk nie ma, ale zrosty pozostały (jajowody opasane wokół
        jajników). Lekarz kazał próbować przez 3-4 cykle naturalnie, a potem rozważyć in
        vitro. Dziś mówi, że w grę wchodzi tylko in vitro i to w dodatku marne szanse z
        moimi jajnikami... Za wszystko płacę normalnie, bo leczę się prywatnie. Do tego
        lekarza na pewno nie wrócę, ciągle zmienia diagnozy, jest strasznie
        roztargniony... Jestem załamana, i czuję się winna...
    • korlewna Re: Już nie mam siły 07.02.06, 20:32
      Przytulam Cię mocno......
      Wiem jak się czujesz, wiem jakie głupie mysli przychodzą.......
      Ale musisz walczyć. Jesteś młoda, masz niewiele ponad trzydziesci
      lat....doczekasz sie swojego szczęscia, zobaczysz. A krzywdy nie możesz sobie
      zrobić, bo są rodzice, bo dla nich i dla męza świat by sie zakończył.
      Ech....niech te złe myśli szybko odchodzą!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka