otylkaa 24.04.06, 13:41 Dziewczyny, czy przed serią zabiegów (np. drożność, itp) szczepiłyście się na zółtaczkę, czy ryzykowłyście? Szczepionka to kolejny miesiąć w plecy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
56at Re: zółtaczka z zabiegi 24.04.06, 14:11 je nie szczepiłam sie ani przed hsg ani przed histeroskopią Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: zółtaczka z zabiegi 24.04.06, 14:38 ja szczepiłam się przed laparo ... do HSG nie musialam bo szczepionka ważna jest 5 lata jak mawiają ostrożności nigdy dosyć...wiaodmo jak czasem bywa w polskich szpitalach ) Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: zółtaczka z zabiegi 24.04.06, 14:57 ja caly czas sie amrtwie ze nie zdaze sie zaszczepic przed ciaza, potem mysle ze musze, bo mam duzo czasu, potem znow mam nadzieje ze zaraz bede i tak w kolko Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: zółtaczka z zabiegi 24.04.06, 15:12 ja sie nie szczepilam, ale to dlatego, że żal mi bylo każdego straconego miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: zółtaczka z zabiegi 24.04.06, 15:42 no i ja wlasnie tak, ale patrze ze juz kilka razy moglam. teraz oczywiscie znow mi zal i nic nie bede szczepic. Odpowiedz Link Zgłoś