leila78 09.08.06, 11:43 gdzie robiłyście in vitro/ICSI, bo widzę, że wielu z Was się udało. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomre Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 14:57 Ja robiłam we Wrocławiu - pierwsze podejści - udane i czekają jeszcze mrozaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ka_katka Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 15:18 Ja w Warszawie w Novum, ICSI tez pierwsze podejście udane Wcześniej żadnych starań oprócz naturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:16 Dziękuję wam za odpowiedź i mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie. Mnie osobiście interesuje Białystok i zastanawiałam się czy ostatnimi czasy komuś tam się udało. No chyba, że zdecyduję się robić w domku, tj. w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:19 Leila, ja robiłam w Szczecinie na Unii. Udało się za 1 razem i będą bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
magrob Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:32 Szczecin - niestety nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:59 kurde, a ja myślałam, że ze Szczecina tylko Pandziksa. Jej się zresztą nie udało. Fajnie, że się odezwałyście. Maksimini - gratulacje! Magrob - przykro mi, przytulam. Ja jestem po dwóch nieudanych iui i rozważam gdzie podejść ddo icsi. A kto Wam robił? Dajcie dwie pierwsze lit. nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 10.08.06, 07:25 U mnie był to dr R.K. Jeśli chcesz jakieś informacje, to chętnie Ci je przkażę. Napisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
zuza323 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 10.08.06, 09:46 W NOVUM (tak jak Katka i tego samego dnia !). Pierwsze podejście do INV i dało się - będą bliźniaki)) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Dziewczyny! 10.08.06, 18:53 Fantastycznie się Was czyta! Człowiek zaczyna wierzyć, że jeszcze nie wszystko stracone. Ja mam zgryz czy robić tu czy w Białym. Odpowiedz Link Zgłoś
anaika Re: Dziewczyny! 10.08.06, 19:16 ja robilam w Bialymstoku, dzis 12 dpt i poki co to .... udalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
magrob Re: 10.08.06, 19:32 Ja tez u R.K., ale w koncu to jest jakies 45% szans ze sie uda, wiec komus musi sie nie udac. Bede podchodziła drugi raz i tez na pewno u R.K. Odpowiedz Link Zgłoś