Dodaj do ulubionych

do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!!

09.08.06, 11:43
gdzie robiłyście in vitro/ICSI, bo widzę, że wielu z Was się udało. Będę
bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • lomre Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 14:57
      Ja robiłam we Wrocławiu - pierwsze podejści - udane i czekają jeszcze mrozaczki
      • ka_katka Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 15:18
        Ja w Warszawie w Novum, ICSI tez pierwsze podejście udane smile Wcześniej żadnych
        starań oprócz naturalnych
        • leila78 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:16
          Dziękuję wam za odpowiedź i mam nadzieję, że ktoś jeszcze się odezwie. Mnie
          osobiście interesuje Białystok i zastanawiałam się czy ostatnimi czasy komuś
          tam się udało. No chyba, że zdecyduję się robić w domku, tj. w Szczecinie.
          • maksimini Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:19
            Leila, ja robiłam w Szczecinie na Unii. Udało się za 1 razem i będą bliźniaki
            • magrob Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:32
              Szczecin - niestety nie udało się.
              • leila78 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 09.08.06, 18:59
                kurde, a ja myślałam, że ze Szczecina tylko Pandziksa. Jej się zresztą nie
                udało. Fajnie, że się odezwałyście. Maksimini - gratulacje! Magrob - przykro
                mi, przytulam. Ja jestem po dwóch nieudanych iui i rozważam gdzie podejść ddo
                icsi. A kto Wam robił? Dajcie dwie pierwsze lit. nazwiska.
                • mila_do_nieba W Krakowie :-) za pierwszym ICSI, 1 mrozaczek 09.08.06, 20:57
                • maksimini Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 10.08.06, 07:25
                  U mnie był to dr R.K. Jeśli chcesz jakieś informacje, to chętnie Ci je przkażę.
                  Napisz na priva
    • zuza323 Re: do Lipcowych Invitrówek - pytanie!!!! 10.08.06, 09:46
      W NOVUM (tak jak Katka i tego samego dnia !). Pierwsze podejście do INV i dało
      się - będą bliźniakismile))
    • leila78 Dziewczyny! 10.08.06, 18:53
      Fantastycznie się Was czyta! Człowiek zaczyna wierzyć, że jeszcze nie wszystko
      stracone. Ja mam zgryz czy robić tu czy w Białym.
      • anaika Re: Dziewczyny! 10.08.06, 19:16
        ja robilam w Bialymstoku, dzis 12 dpt i poki co to .... udalo sie
        • leila78 :) 10.08.06, 19:20
          trzymam kciuki!!!
          • magrob Re: 10.08.06, 19:32
            Ja tez u R.K., ale w koncu to jest jakies 45% szans ze sie uda, wiec komus musi
            sie nie udac. Bede podchodziła drugi raz i tez na pewno u R.K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka