Dodaj do ulubionych

zrobic ten test czy nie??

23.09.06, 12:28
dzisiaj jest 21 dz.c przy oich cyklach 25-26 dniowych, strasznie jakos mnie
kusi zeby zrobic ten test dziisiaj...jak myslicie wyjdzie cos ewentualnie czy
to jeszce za wczesnie??
Dotychczas nigdy nie robilam testow, zawsze okres pzychodzil w terminie wiec
nie musialam, a teraz jakos nie moge wytrzymac...strasznie mnie kusi
ale tez sie boje, ze wyjdzie jedna kreska i sie zalame juz zupelniesad((
Obserwuj wątek
    • alinka761 Re: zrobic ten test czy nie?? 23.09.06, 12:40
      Nawet przy tak krótkich cyklach 21dc to zdecydowanie za wcześnie! Trzymaj
      się,ja wiem że to strasznie się dłuży ale teraz nawet jeśli jestes w ciaży moze
      nic nie wyjsć i niepotrzebnie się zestresujesz.
      • aaaaaaa37 Re: zrobic ten test czy nie?? 23.09.06, 12:42
        tez tak mysle, ale mowie Ci alinka, strasznie mi jakos w tym cyklu sie dluzy,
        doslownie pierwszy razsad(okropnie sie czuje z tego powodu, chyba nie doczekam
        sie piatkusad
        • alinka761 Re: zrobic ten test czy nie?? 23.09.06, 12:46
          Wiem Kochana bo mam tak samo co miesiąc ale NIGDY nie zrobiłam testu przed
          terminem @.Zawsze czekam do terminu ewentualnie dzień po terminie i nawet jeśli
          czuję że nic z tego to robię zeby się dłuzej nie nakręcac tylko wtedy wiem na
          czym stoję i czekam na @. Tylko ja mam bardzo długie cykle i ostatnio
          nieregularne,raz @ przychodzi w 28,raz w 31 a innym razem w 37 więc po
          negatywnym yeście poprostu cierpliwie czekam... Życzę Ci aby to było to o czym
          marzysz ale obiecaj że nie zrobisz wcześniej testu jak w dniu spodziewanej @smile)
          • aaaaaaa37 alinka 23.09.06, 12:51
            dzieki alinkasmile)nie bede w takim razie robila, ale mowie ci teraz to est takie
            uczucie ktore nie daje mi normalnie funkcjonowac tylko ciagnie mnie zeby
            zrobic, chyba przechodze w tym cyklu totalna zalamkesad
            • alinka761 Re: alinka 23.09.06, 13:11
              W takim razie trzymam za słowowink i mocno trzymam kciukismile Ja wiem,ze to
              cholernie trudno ale powtarzaj sobie że przed terminem @ nic nie wyjdzie!
            • monik39 Re: alinka 24.09.06, 13:22
              aaaaaaa37, ja też będę testować w piątek. Może razem będzie nam raźniej
              przeczekać ten okres? Trzymam za Ciebie kciuki smile
    • ewcia8818 Re: zrobic ten test czy nie?? 23.09.06, 12:47
      Mnie tez strasznie kusi. Pregnyl wzielam 2 tyg temu w niedziele a punkcje mialam w pon 12-tego. Chyba
      sprobuje jutro rano. Termin na bete mam na srode dopiero, oj czas sie dluzy! M mi odradza, ale chyba po
      kryjomu zrobie go jutro rano...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka