dorswi 27.12.06, 14:55 Niestety grudniowe ICSI na marne. Było to pierwsze podejście i ... nie udane. Marzenia nie spełnione. Tak mi smutno. teraz pozostało czekać pół roku na mrozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluma1976 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 14:57 Witam, ja niestety tez jestem po nieudanym grudniowym ICSI. Miałam miec prezent na świeta, a niestety były najsmutniejsze w życiu (. Powiedz mi dlaczego musisz czekac az pół roku na mrozaczki?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 15:14 dziewczyny tak mi przykro...ja z sierpniowego icsi i tez porazka-ciza biochemiczna.Dziwi mnie tylko te polo roku??ja jak wszystko bedzie ok to w styczniu zabieram mrozaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 17:00 To, że pół roku trzeba czekać to wyczytałam na jakimś forum. osobiście lekarz mi tego nie powiedział. Zadzwonił dzisiaj z info o BETA HCG i powiedział, że mam przestać brać leki (luteine i duphaston)i pokazać się w połowie cyklu. Rano miałam jeszcze nadzieje bo nie dostałam @ a miałam dostać wczoraj czyli 26-12- 2006. tak więc napewno jak przestane brać leki to nadejdzie nieszczęsna @ i w połowie stycznia pokażę sie i wtedy lekarz powie mi coś więcej. Jeszcze jedno powiedzcie mi w takim razie po jakim czasie można mieć następne podejście i jaki jest mniej więcej koszt. Pozdrawiam i do usłyszenia wszystkim smutnym forumowiczkom... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 15:58 Przykro mi doskonale wiem co czujecie. W czerwcu miałam ICSI które zakończyło się biochemiczną a teraz w grudniu robiłam IMSI, zabraliśmy ze sobą jedyny zarodek i czekam na efekty............ Wierzcie mi, że z każdym kolejnym razem jest trudniej i ciężej.......... ******** 63 cykl starań czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko (ciąża biochemiczna) Odpowiedz Link Zgłoś
eszka32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 17:33 Witam DORSWI. Wydaje mi się że razem leżałyśmy po zabiegu 15.12. Jeśli to Ty musiałaś wysłuchiwać gadatliwego babsztyla to odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:09 HEJKA! transfer miałam 15 grudnia to prawda. To TY jesteś dziewczyną z kręconymi włosami do ramion. Powiedz jaka beta u Ciebie-napewno już coś wiesz. jak widzisz u mnie marnie, bardzo marnie...czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
eszka32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:28 Tak to ja.Trochę poszukałam i znalazłam Cię.ja przeczytałam nie udało Wam się.Ja mam wynik bety-65.tzn. udało się, aczkolwiek dobrze wiesz że dla mnie teraz dopiero zaczyna się stres.Jak chcesz pogadać podaj numer GG. Odpowiedz Link Zgłoś
dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:36 hejka. składam serdeczne gratulacje. Nie wiem co robiłam nie tak, że nie wyszło. może za duży wysiłek, moze jakieś stresy. sama nie wiem. oczywiści mój nr to 1483887. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 19:29 Witaj Dorswi. Ja jestem po nieudanym IMSI. O tym, że się nie udało dowiedzieliśmy się w piątek. Te Święta były najsmutniejsze w naszym życiu ((( Ja też się zastanawiam co zrobiłam nie tak, co zaszkodziło. Nikt nam nie odpowie na to pytanie I to chyba nie było zależne od nas więc nie wyrzucaj nic sobie. Pozdrawiam Cię serdecznie bo wiem jak się czujesz. Ja nadal nie umiem się pozbierać i boję się jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: czekanie na mrozaki 27.12.06, 22:16 nie wiem gdzie wyczytalas ze trzeba czekac pol roku ale to jest bzdrua. Mozesz podchodzic do morozakow juz w kolejnym cyklu. To tylko od ciebie zalezy jak sie czujesz i jestes w stanie podejsc co sniezynek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorswi Re: BETA 3,28!!!! 28.12.06, 10:18 Dzięki wszystkim za słowa otuchy. Kaka Ty niebawem bedziesz wszystko wiedziała:- ) Życzę powodzenia. Ściskam i pozdrawiam. buźka Odpowiedz Link Zgłoś