Dodaj do ulubionych

BETA 3,28!!!!

27.12.06, 14:55
Niestety grudniowe ICSI na marne. Było to pierwsze podejście i ... nie udane.
Marzenia nie spełnione. Tak mi smutno.sad teraz pozostało czekać pół roku na
mrozaczki.
Obserwuj wątek
    • bluma1976 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 14:57
      Witam,
      ja niestety tez jestem po nieudanym grudniowym ICSI. Miałam miec prezent na
      świeta, a niestety były najsmutniejsze w życiu sad(.
      Powiedz mi dlaczego musisz czekac az pół roku na mrozaczki??

pzdr
      • mojachwila Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 15:14
        dziewczyny tak mi przykro...ja z sierpniowego icsi i tez porazka-ciza
        biochemiczna.Dziwi mnie tylko te polo roku??ja jak wszystko bedzie ok to w
        styczniu zabieram mrozaczki...
      • dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 17:00
        To, że pół roku trzeba czekać to wyczytałam na jakimś forum. osobiście lekarz
        mi tego nie powiedział. Zadzwonił dzisiaj z info o BETA HCG i powiedział, że
        mam przestać brać leki (luteine i duphaston)i pokazać się w połowie cyklu. Rano
        miałam jeszcze nadzieje bo nie dostałam @ a miałam dostać wczoraj czyli 26-12-
        2006. tak więc napewno jak przestane brać leki to nadejdzie nieszczęsna @ i w
        połowie stycznia pokażę sie i wtedy lekarz powie mi coś więcej.
        Jeszcze jedno powiedzcie mi w takim razie po jakim czasie można mieć następne
        podejście i jaki jest mniej więcej koszt. Pozdrawiam i do usłyszenia wszystkim
        smutnym forumowiczkom...
    • samanta25 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 15:58
      Przykro mi doskonale wiem co czujecie. W czerwcu miałam ICSI które zakończyło
      się biochemiczną a teraz w grudniu robiłam IMSI, zabraliśmy ze sobą jedyny
      zarodek i czekam na efekty............
      Wierzcie mi, że z każdym kolejnym razem jest trudniej i ciężej..........

63 cykl starań
      czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko sad (ciąża biochemiczna)
    • eszka32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 17:33
      Witam DORSWI. Wydaje mi się że razem leżałyśmy po zabiegu 15.12. Jeśli to Ty
      musiałaś wysłuchiwać gadatliwego babsztyla to odezwij się.
      • dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:09
        HEJKA!
        transfer miałam 15 grudnia to prawda. To TY jesteś dziewczyną z kręconymi
        włosami do ramion. Powiedz jaka beta u Ciebie-napewno już coś wiesz. jak
        widzisz u mnie marnie, bardzo marnie...czekam na info
        • eszka32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:28
          Tak to ja.Trochę poszukałam i znalazłam Cię.ja przeczytałam nie udało Wam się.Ja
          mam wynik bety-65.tzn. udało się, aczkolwiek dobrze wiesz że dla mnie teraz
          dopiero zaczyna się stres.Jak chcesz pogadać podaj numer GG.
          • dorswi Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 18:36
            hejka. składam serdeczne gratulacje. Nie wiem co robiłam nie tak, że nie
            wyszło. może za duży wysiłek, moze jakieś stresy. sama nie wiem. oczywiści mój
            nr to 1483887.
            • sun32 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 19:29
              Witaj Dorswi.
              Ja jestem po nieudanym IMSI. O tym, że się nie udało dowiedzieliśmy się w
              piątek. Te Święta były najsmutniejsze w naszym życiu sad(((
              Ja też się zastanawiam co zrobiłam nie tak, co zaszkodziło. Nikt nam nie
              odpowie na to pytanie sad I to chyba nie było zależne od nas więc nie wyrzucaj
              nic sobie.
              Pozdrawiam Cię serdecznie bo wiem jak się czujesz. Ja nadal nie umiem się
              pozbierać i boję się jeszcze bardziej... sad
              • kaka154 Re: BETA 3,28!!!! 27.12.06, 19:31
                cześć sun
                ja też się boje...
                • magdamajewski Re: czekanie na mrozaki 27.12.06, 22:16
                  nie wiem gdzie wyczytalas ze trzeba czekac pol roku ale to jest bzdrua. Mozesz podchodzic do morozakow juz w kolejnym cyklu. To tylko od ciebie zalezy jak sie czujesz i jestes w stanie podejsc co sniezynek.
                • dorswi Re: BETA 3,28!!!! 28.12.06, 10:18
                  Dzięki wszystkim za słowa otuchy. Kaka Ty niebawem bedziesz wszystko wiedziała:-
                  ) Życzę powodzenia. Ściskam i pozdrawiam. buźka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka