kk_1976 30.01.07, 18:15 moze sie komus przyda taka informacja, kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majorka79 Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 19:58 czy wiesz może do kiedy jest na zwolnieniu? miał mi w czwartek podać betę... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 21:53 oj, biedny, ciekawe do kiedy na zwolnieniu - to moj lekarz prowadzacy wiec szkoda mi go - a jeszcze mialam isc do niego za tydzien w czwartek na pierwsze usg, no to pewnie kto inny bedzie mi musial go zrobic a wlasnie doktor D. byl na urlopie na nartach i nie mogl sie doczekac tego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
hania2005 Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 22:09 jak to na zwolnieniu? Dziewczyny pisały, że normalnie przyjmuje pacjentki. Ja jutro mam wizyte i nic mi niewiadomo o tym, ze ma go nie być. Kurcze, niech się nie wygłupia, kto mi zrobi punkcje i transfer???? Ja nie chce nikogo innego Jutro sie okaże, jak to wszystko wygląda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arhplus Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 09:28 Witam, dr ma złamaną rękę, ale przyjmuje. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
77miska Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 10:05 Przyjmuje, ale czy wykonuje zabiegi? Slyszalam, ze maja go zastepowac inni i jakos ja tak nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 11:19 No nie! Co za pech Ja mam jutro pierwszą wizytę u dr Dworniaka... Mam nadzieję, że będzie normalnie w pracy, bo nikt inny mnie nie interesuje. Ale nie robi jakich zabiegów? Bo ja myślałam czy by nie zrobić od razu wrogości śluzu... Można tak bez wcześniejszego zapisu? Czy to dr pobiera ten śluz? I ile godzin po stosunku najlepiej się pojawić na badaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 12:46 dziewczyny, nie martwcie sie, doktor przyjmuje normalnie i wykonuje tez zabiegi wiec jest dobrze. Zlamal "na szczescie" lewa reke Odpowiedz Link Zgłoś
hania2005 Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 13:53 Już po wizycie. Dr pracuje, przyjmuje z uśmiechem pacjentki i zabiegi tez będzie wykonywał. Ja tez się bałam troszke, że mnie odesle do kogoś, ale nic takiego miejsca nie miało. Wszystko jest OK, a dr jak zwykle przesympatyczny! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś