Dodaj do ulubionych

dr Dworniak zlamal reke

30.01.07, 18:15
moze sie komus przyda taka informacja, kk
Obserwuj wątek
    • majorka79 Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 19:58
      czy wiesz może do kiedy jest na zwolnieniu?
      miał mi w czwartek podać betę...
      • batutka Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 21:53
        oj, biedny, ciekawe do kiedy na zwolnieniu - to moj lekarz prowadzacy wiec
        szkoda mi go - a jeszcze mialam isc do niego za tydzien w czwartek na pierwsze
        usg, no to pewnie kto inny bedzie mi musial go zrobicsad

a wlasnie doktor D. byl na urlopie na nartach i nie mogl sie doczekac tego urlopusmile
        • hania2005 Re: dr Dworniak zlamal reke 30.01.07, 22:09
          jak to na zwolnieniu? Dziewczyny pisały, że normalnie przyjmuje pacjentki. Ja
          jutro mam wizyte i nic mi niewiadomo o tym, ze ma go nie być. Kurcze, niech się
          nie wygłupia, kto mi zrobi punkcje i transfer???? Ja nie chce nikogo innegosmilesmile
          Jutro sie okaże, jak to wszystko wygląda.
          pozdrawiam
          • arhplus Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 09:28
            Witam, dr ma złamaną rękę, ale przyjmuje.
            pozdrawiam!
            • 77miska Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 10:05
              Przyjmuje, ale czy wykonuje zabiegi? Slyszalam, ze maja go zastepowac inni i jakos ja tak nie chce sad
              • lyrica Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 11:19
                No nie! Co za pechsad Ja mam jutro pierwszą wizytę u dr Dworniaka... Mam
                nadzieję, że będzie normalnie w pracy, bo nikt inny mnie nie interesuje. Ale nie
                robi jakich zabiegów? Bo ja myślałam czy by nie zrobić od razu wrogości śluzu...
                Można tak bez wcześniejszego zapisu? Czy to dr pobiera ten śluz? I ile godzin po
                stosunku najlepiej się pojawić na badaniu?
                • batutka Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 12:46
                  dziewczyny, nie martwcie sie, doktor przyjmuje normalnie i wykonuje tez zabiegi
                  wiec jest dobrze. Zlamal "na szczescie" lewa reke smile
                  • hania2005 Re: dr Dworniak zlamal reke 31.01.07, 13:53
                    Już po wizycie. Dr pracuje, przyjmuje z uśmiechem pacjentki i zabiegi tez
                    będzie wykonywał. Ja tez się bałam troszke, że mnie odesle do kogoś, ale nic
                    takiego miejsca nie miało. Wszystko jest OK, a dr jak zwykle przesympatyczny!
                    pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka