Dodaj do ulubionych

do Magdaszek ~~

06.02.07, 18:42
Magdaszek mam pytanie (skoro też trafiłaś do dr Skręta) jesteś z okolic
Rzeszowa? Czy jest jeszcze na tym terenie jakiś specjalista co mógłby pomóc?
Może znasz namiar na kogoś .... ja się cieszyłam za wcześnie, chyba...
Dostałam normalnej @, choć Beta była już 130,9. Podejrzewam że była to ciąża
biochemiczna. Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • magdaszek Re: do Magdaszek ~~ 06.03.07, 09:36
      przepraszam,ze tak późno odpisuje, ale miałam kłopoty i musiałam leżec dwa miesiace.
      Jesli chodzi o leczenie niepłodnosci w Reszozwie, to aj nie polecam nikogo, nikt
      mi nie pomogł. Pojechałam wiec do Lublina... i nie załuje.
      A jesli chcesz znać nazwiska lekarzy, którzy potrafia siezaopiekować pacjentka
      to polecam jeszcze dr Obrzuta. On przyjmuje w medicorze. Moze warto sie zgłosic
      do niego i popytac. Wiem, ze w Medicorze lecza niepłodnosc, robia inseminacje,
      przygotowuja do in vitro. A poza tym ten lekarz jest równei uczciwy jak dr. W.
      Skret.
      Pozdrawiam
    • zula.a Re: do Magdaszek ~~ 06.03.07, 19:56
      Dziękuję za zainteresowanie, miałam nadzieję że się odezwiesz smile) Wierzyłam że
      w Rzeszowie ktoś mi pomoże... a jeśli do Lublina to do kogo? Przepraszam, że tak
      wypytuje, ale chciałabym trafić wreszcie do jakiegoś lekarza co zacznie mnie
      jakoś leczyć. Teraz, po dwóch latach, po tej ciąży biochemicznej, trafiłam tu na
      miejscu do lekarza i on jako pierwszy zalecił mi monitoring cyklu. Jeśli
      wszystko będzie oki to jadę na laproskopie do Rzeszowa. Jeśli dalej nie będzie
      efektów jadę do specjalisty smile Czy możesz podać jakieś namiary na Lublin, do
      kogo się udać ?
      Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
      • magdaszek Re: do Magdaszek ~~ 07.03.07, 09:51
        Najpierw zróbcie z lekarzem porzadny monitoring, laparo robi sie wtedy kiedy
        pomimo dobrych wyników badan nic nie wychodzi. Gdybys chiała ja robić, to
        polecam dr. Obrzuta ze specjalistycznego szpitala na ul. Szopena w Rz-wie. Robił
        mi dwa razy i pomimo, ze nie znał mnie zawsze znalazł czas,zeby porozmawiać ze
        mna o zabiegu, zarowno przed jak i po. Nie musze chyba pisać jak to ważne dla
        pacjenta. Poza tym ma opinie najlepszego. Ja byłam zadowolona.
        W zreszowie warto chodzic do dr. Skreta (ale nie profesora!), przyjmuje w
        przychodni na Warzywnej. Jest tam też bardzo dobre USG. No i najwazniejsze na
        NFZ, wiec za darmo. Minusem sa spore kolejki.
        W Lublinie leczyłam sie jedynie 2.5 miesiaca w prywatnej klinice w Ab-ovo u
        prof. Putowskiego. Po 10 latach starań, to wrecz cud! Czytałam sporo
        niepochlebnych opinii o tej klinice na forum bociana, ale kompletnie sie z nimi
        nie zgadzam. Ja wybrałam profesora, bo jest tam najlepszy i kilka dziewczyn z
        forum bardzo go polecało. Jest miły, odpowie na kazde nurtujace Cie pytanie,
        uwzglednia wyniki badań, które przywieziesz, a co za tym idzie nie naciaga Cie
        na zbedne koszty. Po zrobieniu bardzo dokładnego wywiadu na 1. wizycie, okreslił
        plan działania. Odczułam, ze wie co robi. Poza tym powiedział wyraźnie jakie
        mamy szanse, ale jednoczesnie nie odebrał mi nadziei. Działa szybko i sprawnie
        (ale nie po łebkach) i jest zaangazowany w to co robi. Czytałam tez kilka
        opinii, ze ma świetna reke do IUI. Potwierdzam.
        tel do kliniki: 815 277 136. Niestety ich strona internetowa jest baaardzo kiepska.
        Pozdrawiam
        Ps. A u kogo sie aktualnie leczysz?
    • zula.a Re: do Magdaszek ~~ 09.03.07, 07:40
      Mam tu na miejscu lekarza, który zrobi mi monitoring cyklu. Jeśli wszystko
      bedzie ok to jadę do dr. Witola Skręta, bo właśnie u niego byłam poł roku temu,
      zapisał mi krople Hormeel (nie wykluczone, że właśnie po nich na krótko stał
      się cud smile) i kazał wrócić za pare miesięcy jesli będzie bez zmian. Powiedział,
      że wyśle mnie do szpitala na badanie lapro bo na HSG dostawałam drgawek
      (dosłownie i w przenośni). Dziekuję za namiary. Pozdrawiam serdecznie.
      • magdaszek Re: do Magdaszek ~~ 09.03.07, 08:18
        A gdzie robiłaś to HSG? Na warzywnej w rzeszowie? Jesli dr Skret wysle Cie na
        laparo to z pewnoscia trafisz do dr Obrzuta.
        Jesli chcesz wiecej informacji to pisza na miala gazetowego. Chetnie pomoge.
        pozdrawiam
        magda
    • zula.a Re: do Magdaszek ~~ 09.03.07, 10:58
      napisałam na pocztę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka