piegoosek 29.04.03, 20:25 czy ktos zna magiczny sklad magicznych ziolek? i czy ktorejs z Was dziewczyny zolka te pomogly? pozdrawiam i chetanie poznam sklad tych ziolek!! plisss!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madziorek Re: ziółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:46 odpowiedziałam już w innym poście, ale gdybyś nie przeczytała to podaję jeszcze tutaj: Kupujesz wszystkiego po 50 gram i mieszasz, zaparzasz (3 godz. pod przykryciem 1 kopistą łyżkę na szklankę), pijesz 3 razy dziennie po szklance, a teraz skład: 1. szyszka chmielu, 2. ziele przewrotnika, 3. ziele krwawnika, 4. liść ruty, 5. ziele nostrzyka, 6. kwiat lawendy, 7. kłącze tataraku, 8. kwiat nagietka, 9. owoc róży. Acha i jeszcze jedno jak wypijesz pierwszą serię to robisz 7 dni przerwy i zaczynasz pić drugą (przyznaję na tej drugiej to ja utknęłam i już nie piję tak systematycznie), potem robisz 12 dni przerwy i pijesz ostatnią trzecią serię określaną jako profilaktyczną. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: ziółka 06.05.03, 15:26 dzieki stukrotne Magdo!! tez mam nadzieje, ze pomoglas a powiedz, Tobie pomogly?? czy jeszcze walczysz?? pozdrawiam serdecznie!! aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziorek Re: ziółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 09:10 nie, nie pomogły póki co. Jak wiesz straciłam na systematyczności przy piciu drugiej serii i to nie z powodu smaku (można się przyzwyczaić), ale jakoś tak zapominam zaparzać. Było w necie kilka wypowiedzi dziewczyn, że ziółka im pomogły, jak pisze o. Klimuszko trzeba je pić powoli z wiarą w ich skuteczność Myślę, że prędzej czy później i tak zostanę matką czy też urodzonego przeze mnie dzidziusia czy też adoptowanego, ale póki co walczymy z mężem już 2 lata. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że Tobie ziółka szybciutko pomogą zaciążyć )) Odpowiedz Link Zgłoś