24.08.07, 21:35
Cześć, jestem tu po raz pierwszy.... od 5 lat nie mogę zajść w ciążę, okazało się że mąż ma azoospermię... (nie wiem czy poprawnie napisałam...). Obecnie leczę się w Bytomiu u dr Horaka, który powiedział że zostało nam tylko in vitro...Chciałabym skonsultować się z innym lekarzem, myślę o Kriobanku z Białegostoku... tylko nie wiem do którego lekarza się wybrać.. Pomóżcie... Macie jakieś opinie o dr Horaku? Proszę o jakiekolwiek opinie...Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • cezar684 Re: in vitro 27.08.07, 21:54
      Witaj ja też leczę się bardzo długo, wczesniej byłam w Antrum, teraz w Provicie
      u dr.Grettki.Dr.Horak robił mi pierwsze IVF metodą gift, ale nie udane,
      pozostałe dwa zabiegi równiez były nie udane. Moi zdaniem powinnać poszukać
      innej kliniki. Ja obecnie czekam na konsultacje w Krakowie u dr. Janeczko.
      Życzę Tobie powodzenia .Na forum jest Niepłodość:Klinika zajrzyj tam, są tam
      bardzo ciekawe informacje.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=747&w=64766388
      • zawsze.agula30 Re: in vitro 27.08.07, 22:39
        Witaj,
        bardzo Ci dziękuję za odpowiedź...No właśnie przeczytałam już parę niezbyt pochlebnych opinii o dr Horaku i mam wątpliwości czy dobrze robię lecząc się u niego. Chociaż namiary na niego dostałam od kobiety, która zaszła w ciążę już po pół roku od pierwszej wizyty...
        Mam nadzieję, że Tobie także się powiedzie...
    • 56at Re: in vitro 28.08.07, 05:39
      kriobank-dr kuczyński
    • azzurrina Re: in vitro 28.08.07, 15:46
      A AM w Białymstoku? Dr Domitrz?
    • aga3xa Re: in vitro 03.09.07, 22:32
      Dr Wasilewski - wspaniały człowiek, znakomity lekarz. KRIOBANK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka