anula.s8 15.02.08, 11:05 ciągle czekam na @ ,niby tylko 3 dni opóźnienia ale nie moge przestać myśleć.nawet brzuch mnie nie boli.Mąż dziwnie na mnie patrzy ,bo nie wiem co mam ze sobą zrobić.boje sie kolejnego rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula.s8 Re: czekanie 15.02.08, 11:09 wiem że mam minimalne szanse ale tak ciężko wyrzucić z głowy myśli że może akurat sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
luciola9 Re: czekanie 15.02.08, 11:14 Nie trać wiary.... bądź dobrej mysli, mam nadzieję,ze wszystko dobrze się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 15.02.08, 11:43 nie wiem co myśleć.wczoraj robiłam test i wyszła jedna krecha,ale jak jestem na luteinie (wcześniej duphaston)to nie miałam żadnych opóźnień i czułam rozpieranie brzucha i bóle piersi a teraz bolą mnie jajniki,piersi prawie wcale.dziwne to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 Re: czekanie 15.02.08, 12:06 Napięcie mi się udziela A może być betę zrobiła, co? Daj znać koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 15.02.08, 12:18 dziś nie mam szans na wyjście z domu bo synek jest chory więc bety nie zrobie.myślałam żeby kupić kolejny test,ale chyba poczekam.szkoda że nie wiem jakie były moje początki z pierwszą ciążą(dowiedziałam się w 9 tyg. !) Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 16.02.08, 10:47 kolejny dzień i nic.im dłużej czekam tym bardziej boje się rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
luciola9 Re: czekanie 17.02.08, 14:30 jak sięmasz anula? kupiłaś sobie test? napisz, trzymam kciuki za każdy następny dzień bez @, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 17.02.08, 15:21 w dalszym ciągu nic się nie dzieje.mam łagodne bóle brzucha,troche bolą mnie piersi.jutro ide do lekarza,może dzieje sie coś złego-luteine zakończyłam 4 lutego.jak nie robić sobie nadziei - staramy się od ponad dwóch lat i to pierwsze takie opóźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 18.02.08, 11:21 nie mam złudzeń.byłam u gin, dostałam zastrzyk na wywołanie .a mogło być tak pięknie.dlaczego to wszystko tak sie komplikuje czy pragne za wiele ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha1983 Re: czekanie 19.02.08, 18:33 witam! jak napisałas ze luteine odstawilas 4 to byłam pewna że to to, nie mam pojęcia jak to wytlumaczy, wiem że siła podswiadomosci u kobiet jest strasznie silna, i to chyba jej sprawka ze @ nie było,ja nie mam @ 41 dni a miałam hsg w tym cyklu i tez sie boje testowac. Nie trac nadziei Kochana! Ty już masz przynajmniej jeden mały cód Odpowiedz Link Zgłoś
anula.s8 Re: czekanie 19.02.08, 21:20 dodam że był to cykl w którym poddałam się ,chciałam nawet przerwać luteine ale doszłam do wniosku że skończe ten cykl i będe się starała zrobić jak najszybciej hsg.byłam pewna że @ dostane w pn-śr.przestałam już dawno wierzyć że nam wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś