Dodaj do ulubionych

Inseminacja w Policach?

IP: *.pl / 192.168.2.* 23.08.03, 14:30
Czy słyszałyście coś o inseminacji w szpitalu w Policach k/Szczecina?
Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwonasz2 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 08:56
      Witaj!
      Nie tylko słyszałam, ale miałam przeprowadzone w tym szpitalu trzy
      inseminacje. Ta ostatnia skuteczna.Chętnie odpowiem na Twoje pytania.
      Iwonasz
      • Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:10
        Iwona, a u którego z lekarzy się leczysz?
    • Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:09
      Przeniosła się tam wiekszość lekarzy z Unii Lubelskiej, wiekszość to
      specjaliści od leczenia niepłodności. Tez tam planuję robić inseminację.
      • Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 18:12
        Leczę się u dr Bielewicz
        Iwonasz
        • Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 25.08.03, 20:37
          Przede wszystkim gratuluję Ci! Takie wiadomości o skuteczności nastrajają
          radośnie i optymistycznie!
          Ja lecze się prywatnie w Szczecinie. Moja lekarka polecała mi właśnie Szpital w
          Policach - podobno dobre warunki i niedrogo. NAapisz mi proszę, jaki jest koszt
          inseminacji.
          Robią tam badanie nasienia? Do tej pory mąż robił wyniki na Unii Lubelskiej,
          ale jakoś nie mam zaufania do tych wyników (są kiepskie). Chciałabym
          potwierdzić je w jakimś innym laboratorium.
          Pozdrawiam.
        • Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 21:51
          Iwona, ja równiez gratuluję. bardzo się cieszę, że Ci się udało. Tym bardziej,
          że też leczę się u dr Bielewicza smile)
          Czy inseminacje wykonuje on osobiście, czy w zalezności od tego na czyj dyżur
          się trafi???
          • Gość: iwonasz2 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 26.08.03, 11:48
            Za inseminację płaciliśmy ok. 150 zł. Do tego dochodzi jeszcze koszt leków.
            Nie wiem czy wykonują tam badanie nasienia, napewno do celów inseminacji- przed
            i po obróbce. Mój mąż zawsze miał tam większą ilość niż na Unii. Ale naszym
            problemem była morfologia, a tej zbadać przy inseminacji się nie da z powodu
            barwienia nasienia do oceny morfologii.
            Drugą inseminację wykonywał mi dr Banach- było to w sobotę i mojego lekarza nie
            było w szpitalu. Pozostałe w wykonaniu dr Bielewicza. Jeśli tylko jest na
            dyżurze to zajmuje się swoimi pacjentkami.
            Pozdrawiam
            Iwona
            • Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 26.08.03, 17:41
              Mój mąż ma również problemy z morfologią - w Medicusie -wyszło 80% o budowie
              prawidłowej, a na Unii 0 %. jakie wyniki miał Twój mąż tzn. jaką miał ilość
              plemników i jaki procent prawidłowych?
              • Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 26.08.03, 19:43
                Witaj!
                Mój mąż zaczynał leczenie od 0 procent o budowie prawidłowej,
                ilość miał zawsze w normie- ok. 50 mln. W Policach wyszło nawet
                kiedyś 100 mln, ale w ciąże wtedy i tak nie zaszłam,
                Iwona
                • Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 27.08.03, 18:51
                  W jaki sposób poprawiliście budowę plemników?
                  • Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 27.08.03, 19:22
                    Mąż przeszedł operację żylaków powrózka nasiennego, a potem kurację hormonalno-
                    witaminową.
                    Iwona
                    • leona8 Re: Inseminacja w Policach? 08.01.15, 20:34
                      A co to była za kuracja? I u jakiego lekarza się leczył?
                      • milusiaw Re: Inseminacja w Policach? 09.01.15, 20:05
                        Dziewczyny jeśli któraś potrzebowałaby utrogestan zostało mi 1 opakowanie, mogę odsprzedać, a jeśli trzeba by wiecej a macie recepty mogę wykupić w Czechach.
                        mamuska1401@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka