Gość: Magda IP: *.pl / 192.168.2.* 23.08.03, 14:30 Czy słyszałyście coś o inseminacji w szpitalu w Policach k/Szczecina? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwonasz2 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 08:56 Witaj! Nie tylko słyszałam, ale miałam przeprowadzone w tym szpitalu trzy inseminacje. Ta ostatnia skuteczna.Chętnie odpowiem na Twoje pytania. Iwonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:10 Iwona, a u którego z lekarzy się leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:09 Przeniosła się tam wiekszość lekarzy z Unii Lubelskiej, wiekszość to specjaliści od leczenia niepłodności. Tez tam planuję robić inseminację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 18:12 Leczę się u dr Bielewicz Iwonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 25.08.03, 20:37 Przede wszystkim gratuluję Ci! Takie wiadomości o skuteczności nastrajają radośnie i optymistycznie! Ja lecze się prywatnie w Szczecinie. Moja lekarka polecała mi właśnie Szpital w Policach - podobno dobre warunki i niedrogo. NAapisz mi proszę, jaki jest koszt inseminacji. Robią tam badanie nasienia? Do tej pory mąż robił wyniki na Unii Lubelskiej, ale jakoś nie mam zaufania do tych wyników (są kiepskie). Chciałabym potwierdzić je w jakimś innym laboratorium. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna33 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 21:51 Iwona, ja równiez gratuluję. bardzo się cieszę, że Ci się udało. Tym bardziej, że też leczę się u dr Bielewicza ) Czy inseminacje wykonuje on osobiście, czy w zalezności od tego na czyj dyżur się trafi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonasz2 Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 26.08.03, 11:48 Za inseminację płaciliśmy ok. 150 zł. Do tego dochodzi jeszcze koszt leków. Nie wiem czy wykonują tam badanie nasienia, napewno do celów inseminacji- przed i po obróbce. Mój mąż zawsze miał tam większą ilość niż na Unii. Ale naszym problemem była morfologia, a tej zbadać przy inseminacji się nie da z powodu barwienia nasienia do oceny morfologii. Drugą inseminację wykonywał mi dr Banach- było to w sobotę i mojego lekarza nie było w szpitalu. Pozostałe w wykonaniu dr Bielewicza. Jeśli tylko jest na dyżurze to zajmuje się swoimi pacjentkami. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 26.08.03, 17:41 Mój mąż ma również problemy z morfologią - w Medicusie -wyszło 80% o budowie prawidłowej, a na Unii 0 %. jakie wyniki miał Twój mąż tzn. jaką miał ilość plemników i jaki procent prawidłowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 26.08.03, 19:43 Witaj! Mój mąż zaczynał leczenie od 0 procent o budowie prawidłowej, ilość miał zawsze w normie- ok. 50 mln. W Policach wyszło nawet kiedyś 100 mln, ale w ciąże wtedy i tak nie zaszłam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Inseminacja w Policach? IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 27.08.03, 18:51 W jaki sposób poprawiliście budowę plemników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonasz Re: Inseminacja w Policach? IP: *.espol.com.pl 27.08.03, 19:22 Mąż przeszedł operację żylaków powrózka nasiennego, a potem kurację hormonalno- witaminową. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
leona8 Re: Inseminacja w Policach? 08.01.15, 20:34 A co to była za kuracja? I u jakiego lekarza się leczył? Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaw Re: Inseminacja w Policach? 09.01.15, 20:05 Dziewczyny jeśli któraś potrzebowałaby utrogestan zostało mi 1 opakowanie, mogę odsprzedać, a jeśli trzeba by wiecej a macie recepty mogę wykupić w Czechach. mamuska1401@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś