Dodaj do ulubionych

Bocian Białystok

29.06.09, 23:44
Witajcie !

Możecie mi powiedzieć ile kosztuje ICSI w tej klinice ?
Obserwuj wątek
    • claudiak Re: Bocian Białystok 29.06.09, 23:46
      Witajcie !

Możecie mi powiedzieć ile kosztuje ICSI w tej klinice ? Oczywiście cała procedura z lekami. Oczywiście to zależy od tego jak ktoś się stymuluje ale tak mniej więcej
      • m-a-la Re: Bocian Białystok 30.06.09, 09:10
        cos w okolicach max 8500
        • ewelinka834 Re: Bocian Białystok 30.06.09, 10:40
          nie polecam
          • dagmara-k Re: Bocian Białystok 30.06.09, 11:09
            nie polecasz bo?
            ja polecam z 15 przyczyn, nie polecam tylko z jednej. jestem dlugo pacjentka,
            bardzo zadowolona. 3900 zabieg plus leki, w 8 sie mozna spokojnie zmiescic,
            ewentualnie plus 500 za mrozenie.
          • m-a-la Re: Bocian Białystok 30.06.09, 11:11
            no i znowu to samo... nie potrafisz wskazać żadnych konkretów...? w
            ten sposób można zniechęcić do każdego lekarza i każdej kliniki...
            konkrety proszę!
            • ewelinka834 Re: Bocian Białystok 30.06.09, 12:16
              nie polecam dlatego ze to bylo jedno wielkie naciąganie na kase, ktorą dok.
              dobrze wyczuł, bezsensowne badania ktore się przeprowadza na początku cyklu, ja
              je mialam na 2 dni przed owulacją,
              zrobić po to żeby zrobić, bezsensowne leki, które musialam kupić w klinice
              kosztowały w sumie 600 zł, ktore bylo wiadomo od początkuj, jak się pozniej
              okazało po konsultacji z innym lekarzem, bez sensu, bo podane za późno i w
              niczym by mi nie pomogły, o czekaniu 2 , 3 gdz na umówione wcześniej spotkanie
              nie wspomnę, wszystko odbywa sie taśmowo, żeby szybciej, a tak a propos to
              właśnie po Twoich wypowiedziach na temat dok się zdecydowałam na ta klinikę, no
              cóż kolejne doświadczenie, więcej tam nie wrócę
              • ewelinka834 Re: Bocian Białystok 30.06.09, 12:21
                ah właśnie co najważniejsze, 3 tygodnie temu w państwowej klinice dowiedziałam
                się ze mam PCO, dok nie zauważył torbieli, które nawet ja widzialam na obrazie
                usg ??? przeprowadzone 2 iui na tym samym cyklu , obydwie za wcześnie, bo dla
                dok nie chciano się czekać z drugą, która planowo miała być w dzień owulacji,
                ale dok mnie przekonywal ze owulacja na pewno będzie w ten sam dzien wieczorem,
                byla 2 dni później, jak to później wyszło na kolejnym usg,
                • dagmara-k Re: Bocian Białystok 30.06.09, 12:30
                  z czasem iui nie bede polemizowac bo mogl spartolic. mozliwe. pco - nie zauwazyl
                  czy o nim ni mowil? co w leczeniu zmienia fakt ze lekarz rozmawia z pacjentka o
                  pcos albo nie? i tak stymulacja owu i tak.
                  co do kasy - jak jestem jego pacjentka ponad 2 lata ani razu nie placilam za nic
                  za co nie powinnam. czasem nie placilam za usg. metody leczenia dr dobiera
                  uwzgledniajac to ze ja za duzo kasy to nie mam. w zyciu mnie na nic nie namawial.
                  ja uwazam ze moglby zlecac wiecej badan.
                  dobrze ze nikt nie jest idealny. moga zarobic tez inni lekarzesmile
                  • mika9983 Re: Bocian Białystok 30.06.09, 14:59

dagmara-k napisała:

>
                    > dobrze ze nikt nie jest idealny. moga zarobic tez inni lekarzesmile

gdyby nie był bliski ideału nie byłoby takiego tłoku w poczekalni w
                    klinice wink ale warto czekać smile
                    • ewelinka834 Re: Bocian Białystok 30.06.09, 19:36
                      o to chodzi ze stymulacja mi nie była potrzebna, jak wyżej napisałam,
                      w Polsce byłam 2 tygodnie, przyjechałam na 3 dni przed owulacja gdzie dostalam
                      leki ktore sie podaje na zwiekszenie ilosci pęcherzykow , nie sądze zeby w 20 d.
                      cyklu miało ich przybyć? a moze się mylę?? co do PCO, lekarz wiedzial ze
                      przyjechałam tu nie tylko po IUI ale dowiedziec sie czy wszystko ze mną i mężem
                      w porządku, dlatego bylo ponowne badanie nasienia i badania krwi ktore i tak
                      zdaly sie na nic bo za późno robione, a o to slowa pana dok. z panią wszysko
                      wporządku to tylko stres..nie wiedzialam ze stes to nowa nazwa PCO i niedomogi
                      lutealnej , a kolejki ?? a w jakiej klinice ich nie ma skoto Bialystok jest
                      rozreklamowany i przyjezdzają tu ludzie z calej Polski.. juz nie przesadzajamy..
                      zgadzam się nikt nie jest idealny, przynajmniej mam doświadczenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka