Gość: grobla? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.10, 17:52 www.palac-grobla.pl/ byliście, widzieliście? Spotkanie chcemy tam zrobić, ale zeznań naocznych świadków brak :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.strong-pc.com 05.04.10, 16:14 byłam tam kilkanaście lat temu na wczasach zakładowych i było super teraz jest to prywatne i myśle że może być jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marty3 Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 21:47 Jest tam przecudownie!!!!!!!!!!!!!!!! Obsługa rewelacyjna Jedzenie pyszne ( bardzo duże porcje) Klimat niesamowity Pięknie wyremontowane gorąco polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libella [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:53 Potwierdzam, to prawda. Pan Palacowy to typowy nowobogacki, który dziala tylko i wyłącznie na własną niekorzyść. Jego Pani palacowa dwoi się i troi, żeby zalagodzić i troche choć go wybielić ale tego się nie da zrobić. Pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.12, 21:42 Wlaśnie wrócilismy z Grobli. Pojechalismy tam poobcować z przyrodą , ale akurat przy zielonym szlaku wyroiły się pszczoły i musielismy wracać do wioski. Poszlismy do Pałacu zapytać czy dostaniemy cos do jedzenia, Przemila młoda kobieta przeprosila nas tłumaczac ,że mają przygotowania do przyjęc komunijnych( sobota) , ale zaprosiła nas do parku za pałacem i przyniosła grill , mieliśmy kiełbaski wiec skorzystałismy z zaproszenia.Siedzieliśmy tam ze 3 godziny , poznalismy właścicieli Pałacu, bardzo miłą panią i pana. Wszyscy bardzo zapracowani mimo to każdy znalazł dla nas chwile na rozmowę , szczególnie miło rozmawiało sie z panem włascicielem , który w przerwach podczas koszenia trawy ucinał z nami pogawedkę. Bardzo miły człowiek! Polecamy wypad do grobli i wizytę w Palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: 81.168.172.* 23.01.13, 17:50 potwierdzamy, również tam byliśmy. Bardzo przyjemne miejsce i mili właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.strong-pc.com 14.10.10, 17:56 Byłem tam kilka razy na wczasch z rodzicami i było super jak teraz jest nie wiem ale jakto prywatne jest to może być super pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibka Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: 78.8.182.* 28.12.10, 22:20 nic szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś
babsi77 Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie 26.02.11, 18:40 Hello! Znam ten palac dosyc dodrze. Bardzo ladna okolica, obiekt odnowiony, polozony w pieknym parku. Uroku odejmuje niestety bardzo skutecznie wlasciciel- przemadrzaly, niemily i bezczelny. Zone ma za to mila i uprzejma. Abstrachujac od wlasciciela obiekt jak najbardziej godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.11, 09:21 Przepiękne miejsce, warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.11, 19:09 Serdecznie witam! Grobla to rzeczywiscie przepiekne miejsce. Tak cudne, ze urzadzilismy tam nasze wesele. Zadowoleni jestesmy tak na 70%, poniewaz warunki umowy ulegly zmianie w ciagu minuty, a nierzadko chaos w organizacji i niemile potraktowanie wielu z naszych gosci pozostawiaja rzeczywiscie do zyczenia. Lokalizacja super, wiec mozna by bylo polecac innym, ale pod warunkiem, ze zmieni sie stosunek do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drinko Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.range86-135.btcentralplus.com 03.07.11, 20:00 Witam Serdecznie!!! Miejsce bardzo atrakcyjne ale obsluga i wlasciciele bardzo ciezcy w spolpracy czasami az aroganccy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:15 Nie radzę chyba, że właściciela uśpiecie lub poprostu wykupicie mu wczasy nad morzem najlepiej Czarnym, żeby szybko nie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lober Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.183.162.57.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.06.12, 23:56 A może zamiast wczasów nad Morzem Czarnym lepszy byłby rajd poniemiecką damką po syberyjskich bezdrożach, połączony z kursem traktowania klienteli?? Tak z 7-8 miesięcy powinno chyba wystarczyć żeby Paj(ł)acowy załapał podstawowe zasady kultury i szacunku dla ludzi. Chcieliśmy tam urządzić przyjęcie weselne, tak na 20 osób, ale nie mogliśmy się dogadać co do menu -usłyszeliśmy -"Jak to bez rosołu? Trochę kultury trzeba mieć!".Ponad to koleś siedział naprzeciw nas rozwalony jak basza w przepoconej bejsbolówce na głowie i nawet nie raczył zaproponować krzesła, już nie mówię, że mnie ale nawet mojej narzeczonej... Postaliśmy sobie więc trochę, posłuchaliśmy pseudo inteligentnych wywodów, wciągnęliśmy nieco stęchłego powietrza i poszliśmy pospacerować po przepięknej okolicy. Przyjęcie udało się wspaniale, tyle, że niekoniecznie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska-irlandia Re: Pałac Grobla - byliście? dolnośląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 22:45 Minęło trochę czasu od ostatniego wpisu na temat Pałacu w Grobli. Od tamtego czasu zauważyłam, że jakbym była w innym miejscu, które ludzie tutaj opisywali. Pani, która nas obsługiwała jest bardzo ciepłą i miłą osobą, od której bije wielka chęć w doradzeniu i zorganizowaniu przyjęcia weselnego na wysokim poziomie. Miejsce jest rzeczywiście cudowne, nie ujmując wnętrzu pałacu, które urzekło nas bardzo. Sala pałacowa jest jedyną chyba na dolnym śląsku, która ma tak piękny z oszklonej sali widok na park i zieleń, którą widać wszędzie. Pałac w Grobli to miejsce dla ludzi z klasą, którzy cenią sobie profesjonalne podejście do klienta, wszystkie wcześniejsze opisy to mam wrażenie jakby zazdrość przez ludzi przemawiała. Reasumując jestem bardzo zadowolona z wesela i polecam każdej Parze jeśli lubią mieć wszystko inne jak polecają zwykłe Domy weselne w okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś