Gość: anka sama jestes najbrzydzsza jak swinoujscie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:49 brzydkie idiotko! Odpowiedz Link Zgłoś
bydzi Re: sama jestes najbrzydzsza jak swinoujscie jest 03.09.08, 18:14 Nie powiecie mi chyba że Bydgoszcz jest brzydsza od Wałbrzycha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelka Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 17:23 Chyba żartujesz- Swinoujście? Miasto może tak ale nie cześć uzdrowiskowa. Absolutnie się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
liczek Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 11.09.08, 21:50 Wałbrzych jest zdecydowanie brzydszy od Bydgoszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 18:01 akurat Bydgoszcz jest raczej jednym z piękniejszych miast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.crowley.pl 12.09.08, 11:34 piaseczno pod warszawą. absolutnie numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny.no Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 17:40 "Szara dziesiątka" - Katowice (syf, kiła i mogiła, a na dodatek "obywatele", którzy wyżej srają, niż dziurę mają) - Chorzów (bałbym się skręcić w jakąś boczną ulicę, albo wyjść gdziekolwiek po zmroku) - Wałbrzych (dużo zabytków, ale miasto tak zaniedbane i szare...) - Gorzów Wielkopolski (takie malutkie miasteczko między Poznaniem a Szczecinem, jakby ktoś nie wiedział; największą atrakcją jest Stary Rynek z kilkoma socrealistycznymi blokami i gotycką katedrą) - Jastrzębie-Zdrój (jedziesz przez centrum i widzisz łąkę porośniętą chwastami) - Częstochowa (zapraszam do przejścia jakąś boczną ulicą w centrum) - Biała Podlaska (podobnie jak w J-Z, ale trochę mniej chaotyczne te blokowisko) - Tarnobrzeg (nieudana próba zrobienia z malutkiego miasteczka wielkiego ośrodka przemysłowego) - Bytom (piękne, ale tak zaniedbane, szare; te sypiące kamienice i żule pod każdą z nich) - Konin (ratuje go tylko ta Starówka, ale cała reszta no comment) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.09.08, 19:18 Wałbrzych Ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.aster.pl 06.10.08, 13:04 Nie ma brzydkich miast w Polsce. Byłam w wielu i w każdym mieście można znależć coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
maranty Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 13.10.08, 20:14 Miasta na Górnym śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.no Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 14.10.08, 18:09 Masz na myśli cały Górny Śląsk? Czy może chodzi ci o GOP. Bo na Górnym Śląsku są naprawdę piękne miasta, ale poza GOP-em. Chociaż Gliwice i Tarnowskie Góry zasługują na uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 15.10.08, 00:07 Gliwice to jedna wielka kupa i chlew,tarnowskie góry też ładniejsze z miast gopu są katowice i miasta zagłębia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.eranet.pl 15.10.08, 16:52 Zdecydowanie najohydniejsza jest Łódź-menele,patologiczne dzieci i dresiarze w otoczeniu rozpadających się kamienic,KOSZMAR!I nie ma co gadać jaka była by piękna gdyby ją odremontowac-liczą sie fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
rozwazna35 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 02.11.08, 16:28 Zgadzam się z moją przemówczynią. Najokropniejsza jest Łódź. Mieszkam tu od 2,5 roku. Wcześniej mieszkałam w cudownym Olsztynie, do którego chcę wrócić, bo to z czym spotykam się w Łodzi każdego dnia ciagle mnie dziwi. Nie mówcie, że jest Piotrkowska,zabytki. Ogólne wrażenie, to ruiny i miasto, które wygląda jakby je ktoś opuścił, albo jakby było dopiero co po wojnie. Tak odbieram środmieście, rudery, menele i bieda. Jak rozmawiam z Łodzianami, to mówią: ulica Legionów i Pomorska to najgorsze ulice, każde miasto je ma. Ale gdy byłam w innej części i zobaczyłam z kolei postkomunistyczne bloki i osiedla, które również wyglądają tak, jakby czas zatrzymał się tam 30 lat temu, to już zupełnie się załamałam. Ważne w ocenie miasta jest to, jak się w nim żyje. Mój standard życia się pogorszył, choć trochę więcej zarabiam niż w moim rodzinnym mieście. Ale tu nie da się żyć np. bez samochodu, o wielu marzeniach można zapomnieć - klubach tańca, zajęciach pozalekcyjnych dla dziecka np. bo się tam po prostu nie da rady dojechać.Koszmar. A otaczający mnie świat tutaj to szarzy, brudni ludzie, brudne tramwaje i walące się domy. Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że tak wygląda centralna Polska w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
fallaci Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 09.11.08, 10:47 To dlaczego nie wracasz? Czy ktoś Ciebie w Łodzi trzyma pod pistoletem? Może to masochizm każe Ci mieszkać w mieście gdzie Twój standard życie Ci się pogorszył. Przecież możesz spakować się i wracać. Piszesz o braku możliwości dojazdu. Cholera ja ja jakoś bez problemu wszędzie dojeżdżam bez samochodu. Nawet teraz kiedy remonty postawiły KM na głowie nie mam z tym problemu. Weż pod uwagę, że Łódź jest większa od cudownego Olsztyna. Ciekawy jestem co takiego cudownego jest w tym mieście? Pozatym wszyscy w Łodzi są brudni oraz szarzy? Co do sztuki? Jesli tak to Ty także. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 28.07.09, 09:53 >Ale tu nie da się żyć np. bez samochodu Oczywiscie, ze sie da. Tylko zalezy , gdzie sie mieszka i dokąd sie dojeżdza. Co wicej, tramwajami tutaj dojedzie sie praktycznie wszędzie i szybko, mogę o Łodzi powiedziec wiele złego, ale niewątpliwie ma najlepszą najbardziej rozbudowaną i szybką komunikację tramwajową w całej Polsce. Widac, nie mieszkałaś w Warszawie - tam zrozumiałabys co to znaczy koszmar komunikacyjny. Łódż jest przy niej przelotowa i wygodna jak mało które miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
radekklb Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 15.08.10, 00:40 Całkowicie popieram. Łódź z dużych polskich miast (>100.000)jest zdecydowanie najbrzydsza. Każde ma swoje wrzody, w najbliższym mi Wrocławiu to np. okolice Dworca Nadodrze, ale Łódź to jeden wielki wrzód, miasto potwornie zaniedbane, właściwie całe śródmieście należałoby wyburzyć i zbudować na nowo. Pełno meneli w bramach i na placach, jakichś żebraków, ludzi handlujących mydłem i powidłem z gazet. Kilometry sypiących się kamienic, po prostu szok. Odpowiedz Link Zgłoś
czerepak Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 23.11.08, 21:01 Jestem handlowcem, objeździłem całą Polskę Najbardziej przykre są miasteczka na Górnym Śląsku Z większych miast przygnębiające wrażenie robi Wałbrzych, Bydgoszcz Troszkę lepiej jest w Łodzi i w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashamed Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.rawamaz.mm.pl 27.12.08, 02:21 Zdecydowanie Rawa Mazowiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaiGrzegorz Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.toya.net.pl 18.03.09, 15:02 Rawa faktycznie,nie jest za piękna,ale ma ładne położenie,i zamek.Nikt tu nie pisze o położeniu miasta,które niejednokrotnie dodaje miastu uroku.Żeby nie morze,nikt do Świnoujścia by nie przyjechał,i odwrotnie-takiemu Gdańskowi brak morza by nie zaszkodził.Mnie nie podoba się Słupsk.Najgorsze są te bloki PRL- owskie wkomponowane między zabytki.Podobnie też jest w Gorzowie.To jest tragiczne połączenie.Ponure jest Zawiercie.Myszków-też ,ale ładne okolice.Łódź -troche zaczyna się tam zmieniać-jeszcze 100 lat i będzie najpiękniejsza.Największe skupisko secesyjnych kamienic w Europie.Jak je wszystkie odnowią,to żadne miasto Łodzi nie przeskoczy.A blokowiska są w każdym mieście,i niestety tragicznie to wygląda.A myślicie ,że miejskie sypialnie za granicą są ładniejsze? Pojedźcie do Toronto-te rzędy jednakowych domków na obrzeżach miasta przyprawiają o torsje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Ząbki k.Warszawy IP: *.spray.net.pl 21.03.09, 19:52 >piaseczno pod warszawą. absolutnie numer 1.< - a z miast podwarszawskich stawiam na Ząbki, są koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feurig59 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 21:33 Stereotypy o Katowicach funkcjonują w najlepsze. Wielu zapomina o tym, że to: -najbogatsze miasto terenu GOP i IIRP, co widać po bogactwie (wielu odnowionych)kamiennic i budowli publicznych -stolica polskiego funkcjonalizmu -ciekawe budowle architektury industrialnej i socjalnej ub.wieku -jedno z najlepiej urbanistycznie zagospodarowanych miast w Polsce itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abecedeefgiehaijot Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.09, 21:34 najbrzydsze-Bytom. Najladniejsze-Rybnik i Władysławowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson. Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.satfilm.net.pl 24.07.09, 16:17 dajcie już spokój śląskowi. bo jeżeli o śląsk idzie mnie podoba się jego zalesienie i industrialny klimat. wyruszcie może trochę bardziej na północ - był ktoś kiedyś we włocławku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacykarz Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: 83.238.15.* 29.07.09, 19:33 Wrzucilabym Kielce na ten ranking ale z racji polożenia w Gorach Swiętokrzyskich i chyba najbardziej zakręconego parku miejskiego w Polsce czyli Kadzielni muszę się nad tym zastanowić. Duze miasta w Polsce mają zawsze blokowiska i jakąś ciekawszą pokazową część. Najgorsze są male miasteczka z blokowiskami, nudą, szarzyzną i niczym ciekawym. Takich jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiaczek jeden Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.gemini.net.pl 31.07.09, 16:49 he he, myślę że tytuł wątku dosyć prowokacyjny, wiadomo przecież że najbrzydsze miasto jest w Polsce jedno, mniej więcej na środku naszego pięknego Kraju. Jako podpowiedź dam może link prezentujący jeden z najbardziej charakterystycznych budynków tego miasta: www.domoklik.pl/kalejdoskop/811/palac-kultury-i-nauki.html :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacykarz Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: 83.238.15.* 31.07.09, 20:32 Krakowiaczek musiał Warszawce dokuczyć. Bo Nowa Huta jest trochę niższa niż PKiN. Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 12.08.09, 15:48 1. piotrków tryb 2. belchatow 3. radomsko 4. tomaszow maz. 5. opoczno 6. zelow 7. sulejow Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 12.08.09, 15:45 1. piotrków tryb. 2. Bełchatów 3. Radomsko 4. tomaszów maz. 5. opoczno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 00:39 absolutnie najbrzydsza jest ŁÓDZ straszne miejsce straszni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 skarzysko kamienna 30.08.09, 19:35 skarzysko kamienna - miasto upior ! syf kila i mogila nie wspominajac o malarii i rozwalajacych sie zakladach, blokowiskach, brak jakiegos centrum bo powstala z polaczenia kilku wiosek. musialem tam mieszkac pare miesiecy - totalna zalamka. Odpowiedz Link Zgłoś
grandtourblog Re: skarzysko kamienna 22.09.09, 08:53 ll66 napisał: > skarzysko kamienna - miasto upior ! syf kila i mogila nie wspominajac o malarii no to sensacja na skalę światową z malarią w Polsce :D jeśli chodzi o Bytom to hmm ciężka sprawa bo to miasto było kiedyś piękne wystarczy podnieść głowę w górę i rzucić okiem na kamienice na rynku (niektóre są naprawdę prześliczne) niestety miasto jest bardzo zaniedbane (czystość itp.), mają duży problem z psimi odchodami (są ich ogromne ilości) najciekawiej było jak znajomi opowiadali o panu, który z za przeproszeniem gównem na podeszwie wsiadł do autobusu :D (ach nie mówcie, że tak jest w wielu miejscach bo nie AŻ TAK) mam nadzieję, że w rozruszaniu trochę starego centrum Bytomia pomoże budowane 3 kroki od rynku centrum handlowe (chyba: Agora Bytom) bo to miasto zasługuje na coś więcej niż ma dotychczas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier11 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.net.pbthawe.eu 14.09.09, 21:26 warszawa Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.opole.internetia.pl 15.09.09, 10:53 Czeladź, Skawina i inne Pierdziszewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.chello.pl 16.09.09, 19:39 Jakaś Iza palnęła nawet, że Opole! A przecież już teraz jest coraz piękniejsze! I zawsze było czyste! Mnie się najbardziej podoba Kraków i Toruń. Toruń ma tylko obskurny dworzec PKP ale samo miasto, zwłaszcza Stare Miasto Toruń jest przepiękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.chello.pl 16.09.09, 20:03 Również bardzo podoba mi się Gdynia! Widziałam ją z 15 lat temu i już wtedy wydała mi się supernowoczesnym pięknym miastem! Ale Toruń podobał mi się zawsze i od dziecka! Te jego przecudowne zabytki!!! Gdynia ma inny urok... A brzydkie wydają mi się miasta zagłębia górniczego... Odpowiedz Link Zgłoś
grandtourblog Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 22.09.09, 08:54 ll66 napisał: > skarzysko kamienna - miasto upior ! syf kila i mogila nie wspominajac o malarii no to sensacja na skalę światową z malarią w Polsce :D jeśli chodzi o Bytom to hmm ciężka sprawa bo to miasto było kiedyś piękne wystarczy podnieść głowę w górę i rzucić okiem na kamienice na rynku (niektóre są naprawdę prześliczne) niestety miasto jest bardzo zaniedbane (czystość itp.), mają duży problem z psimi odchodami (są ich ogromne ilości) najciekawiej było jak znajomi opowiadali o panu, który z za przeproszeniem gównem na podeszwie wsiadł do autobusu :D (ach nie mówcie, że tak jest w wielu miejscach bo nie AŻ TAK) mam nadzieję, że w rozruszaniu trochę starego centrum Bytomia pomoże budowane 3 kroki od rynku centrum handlowe (chyba: Agora Bytom) bo to miasto zasługuje na coś więcej niż ma dotychczas! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Warszawa i Nowa Huta 23.09.09, 12:12 O ile mi wiadomo, to w Polsce nie ma miasta Nowa Huta. Jest dzielnica Krakowa oraz kilka wsi o tej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks.zpopiolow Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 28.09.09, 01:42 a ja się przekonałem że miasta uchodzące za brzydkie w rzeczywistości skrywają piękne zakątki - np. śląskie miasteczka - gliwice bytom chorzów katowice tychy siemianowice na pierwszy rzut oka wydaja sie obskurne, a w rzeczywistosci skrywają nieprzebraną ilość pięknych zakątków - okolice osiedla jana, leśne skwerki, jaśkowicka, ligota, panewnicka, hołda w dąbrowie, muchowiec itd. - nie jest to co prawda ten sam klimat co floriańska, ale dużo spokojniejsze piękne zakątki... Odpowiedz Link Zgłoś
adriannabell Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 29.09.09, 10:53 Z tym Mielnem się nie zgodzę ponieważ poza sezonem też mogą być urokliwe szczególnie w lutym na walentynki kiedy odbywa się tu Międzynarodowy Zlot Morsów:) Odpowiedz Link Zgłoś
niveaa87 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 29.09.09, 10:57 Ja się nie zgodzę z tym Mielnem, byłam tam i w lecie i w zimie i ma swój małomiasteczkowy urok, zwłaszcza gdy zaludni je stado morsów, które w lutym wpadają na swój zlot:) Odpowiedz Link Zgłoś
grandtourblog Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 13.10.09, 15:02 Wiecie co tak czytam to i czytam... i widzę, że praktycznie KAŻDE miasto w Polsce jest paskudne. Proponuję się opamiętać bo z tego co widzę to niektórzy chyba mają sieczkę zamiast mózgu ;) Każde polskie miasto jest inne i wyjątkowe, w każdym znajda się miesca z kilmatem, wspaniale zabytki i życzliwi ludzie. i Basta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brx77 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.radom.vectranet.pl 21.10.09, 15:33 Jeśli chodzi o najbrzydsze to: Na pewno NIE Warszawa; Na pewno NIE Łódź; Na pewno NIE Radom; Na pewno NIE Kielce; Na pewno NIE Piotrków Tryb.; Żaden (żadna ) z forumowiczów, forumowiczek nie był/a we wszystkich miastach czy miasteczkach Polski. Niekótre sie nie podobaja inne nie zachwycają nie rzucaja na kolana. Pewnie znajdzie sie jakieś miasta najbrzydsze tylko kto to oceni? Prawdopodobnie będą to miasta bez historii, starówki czy zabytków które "zabłysnęły" w czasach PRL'u czyli np. Bełchatów, Lubin czy Skarżysko. To tylko przykład bo byłem tylko w tym trzecim. Mnie np. nie podobaja się Kielce ale nie są brzydkie, Radom też nie powala. Także miejcie troche dystansu do tych "ocen" i nie unoście się (pyskówka Radom - Kielce) jeśli ktoś wyrazi złą opinię o ich mieście. Z miast w których byłem nie podobały mi się natomiast: Stalowa Wola Skarzysko - Kamienna Legnica Piaseczno Nowy Dwór Maz. Sieradz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIUUUUUUU Stalowa Wola !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 12:38 Warszawa Lublin Tarnobrzeg Chełm Stalowa Wola Malbork /nie licząc zamku/ Biłgoraj Kraków-tragiczne osiedla typu nowa huta, prądnik itp miasta na śląsku - to wysypisko przy torach jak się jedzie pkp- masakra częstochowa /bez jasnej góry/ wrocław - nie ma to jak starówka z socjalistycznymi blokami za kamienicami na rynku generalnie polska nie ma pięknych miast i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: IP: *.tvkstella.pl 27.09.10, 17:23 Hej czytam tak sobie wasze wypowiedzi i nie do konca moge zrozumiec co sie niektorym nie podoba Na początku zaznacze ze moim rodzinnym miastem jest Stalowa Wola i myślę, że trafniejszym określeniem byłoby, że jest to jedno z najnudniejszych miast w Polsce - drętwi ludzie brak rozrywek i nawet porządnego centrum handlowego a mieszkas tu 70 tys ludzi! makaskra Zjezdzilam jednak troche Polski i powiem, że jak dlam mnie najbrzydsze miasta to Tarnobrzeg i Tarnow. Nie rozumiem tych którzy narzekaja na Rzeszow jak dla mnie mega pozytywne i przyjemne miasto 100 razy lepsze od Lublina i Kielc. Nie podoba mi sie takze Krakow uwazam że poza starowka niewiele ma do zaoferowania. Polecam Warszawe i miasta na wybrzezu fajne, spokojne i kameralne, w Łodzi jeszcze nie bylam ,a jeśli chodzi o Śląsk to jest ok tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bełchatowiak odkopię wątek IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 17:58 Z tych miast co byłem Najbrzydsze 1-Katowice (miasto bez duszy, sporo nowoczesności ale pozatym szaro i buro ale byłem przeazdem) 2-Łódź (niby jakis program rewitalizacjii mają, ale jednak niezauważyłem by coś tam przez ostatnie 10 lat się zmieniło) 3-Wałbrzych (zaniedbane i zacofane miasto które nawet odnowione nie robiło by szału) 4-Bełchatów (to samo) Najpiekniejsze 1-Wrocław (pełno zabytków, porządne deptaki, dobrze odrestaurowane) 2-Kraków (zabytków wiecej ale jakieś takie mniej zadbane niż Wrocław) 3-Rzeszów (zabytków może niewiele, ale miasto jest bardzo zadbane) 4-Bydgoszcz (miasto poczyniło przez ostatnią dekadę milowy krok jeśli chodzi o estetykę, klimatyczna starówka obok wyspy młyńskiej robi wrażenie, do tego sukcesynie remontowane śródmieście) 5-Lublin (niby polska B a jednak zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, podobnie jak Bydgoszcz to miasto niedoceniane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 11:29 Zdzieszowice w opolskiem - o boże co to jest za syf i smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka67 Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: *.adsl.net.t-com.hr 06.08.11, 19:40 jak dla mnie Rawicz:) Pozdrawiam ------------ www.hotelbb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
shantyman Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking 07.08.11, 13:17 Moim zdaniem najbrzydszym miastem jest BYTOM. Ohyda po prostu - ile było tam koksowni i innych świństw, wszystkie pozostawiły grubą warstwę śmierdzącego pyłu w tym mieście. Co do gónośląskich miast - wiele z nich jest pięknych - np. Zabrze, Gliwice, ba, Katowice mają swój urok, choćby sławny Nikiszowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Najbrzydsze miasta polski - ranking IP: 193.104.4.* 27.11.13, 10:32 Augustów - nazwa miasta piękna, a wygląd szkaradny, rynek-potworek, każdy dom w innym stylu (jesli można tu mówić o jakimkolwiek stylu) zawieszony tablicami, bilbordami. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś