Dodaj do ulubionych

portale turystyczne

10.06.10, 13:41
witajcie, znacie jakieś fajne i dobre portale turystyczne z duza iloscia
ofert? szukam wczasow nad morzem dla mnie i mojej rodziny i chcialabym miec
wszystko w jednym miejscu a nie szperac po internecie albo jezdzic do biur
podrozy.
Obserwuj wątek
    • 35lucy Re: portale turystyczne 10.06.10, 14:47
      www.freshzone.pl - super portal
      • Gość: nakvyne Re: portale turystyczne IP: *.chello.pl 16.06.10, 16:30
        Noclegi na Podhalu lub
        Baza Noclegowa
    • chata_ale_lipa Re: portale turystyczne 10.06.10, 15:33
      Moim zdaniem najlepszym portlem w Polsce (zarówno z punktu widzenia
      poszukującej noclegu jak i właścicela) jest
      www.eholiday.pl

-------------
      www.ChataAleLipa.pl
    • Gość: gosc Re: portale turystyczne IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.10, 16:59
      www.rezerwuje.pl/p,182
      • Gość: gośc Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 08:54
        letnik.pl/
        www.fajnewczasy.pl/
        • Gość: gosc Re: portale turystyczne IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.06.10, 17:18
          grandoo.pl
    • Gość: gość Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:07
      spanie.pl
      • Gość: biuro Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:45
        Najwiekszy portal turystyczny.
        METEOR, DOBRE SA TEZ FAJNE WCZASY PL
        • Gość: antymeteor mmmm... meteror powiadasz... IP: *.nephax.net 14.06.10, 23:13
          Oferta meteora to jakieś nieporozumienie (patrząc od strony właściciela
          obiektu). Jest największa grupą portali w Polsce. Mają tych portali coś ok 20-25
          pod różnymi adresami ale wszystkie mają tą sama ofertę. Jak wpisujesz w
          wyszukiwarkę np noclegi Sopot to dostajesz w wyniku min linki do 25 portali
          meteora z tą samą ofertą - a więc wystarczy że przeglądniesz jedną z nich a
          pozostałe możesz spokojnie sobie darować ale czy wiesz które należą do tej grupy
          - nie, nieświadomie będziesz przeglądał kolejne linki a tam pod inną szatą
          wizualną będą te same oferty, które przeglądałeś na innym portalu. Każdy z tych
          portali jest inny (inne pola do wypełnienia przy dodawaniu obiektu). Do niedawna
          nie można było wprowadzić/modyfikować danych bez kontaktu emailowego z
          informacją co chciałbym zmienić. Zmiana mieliła się ok 2-3 dni zanim pojawiła
          się na wszystkich portalach. Chłopaki po prosty wykupili sporo portali i nie
          mają pomysłu jak to wszystko zintegrować i zarządzać. Ceny za wpis od 350zł -
          1000zł rocznie. Rację ma chata_ale_lipa w swoim poście że najlepszym w Polsce
          dla właścicieli jest eholiday.pl. Po pierwsze wpis jest darmowy (to przyciąga
          kwaterodawców). Płaci się niewielkie kwoty za dodatkowe miejscowości przy
          których ogłoszenie ma wyskoczyć (chyba 10 w okolicy jest darmowych) oraz za
          dodatkowe promocje typu ogłoszenie na 1 miejscu listy itp. Non stop portal jest
          rozwijany i wprowadzanie są rozwiązania, których nie uświadczysz w innych -
          ostatnio pojawiła się opcja wykonania panorama360 kwater za całkiem rozsądną
          cenę. Opcja jest bardzo ciekawa dla poszukującego noclegu bo pozwala na
          wykonanie wirtualnego spaceru po obiekcie/pokoju przed decyzją o rezerwacji.
          • Gość: biuro Re: mmmm... meteror powiadasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 08:55
            Meteor to portal sprawdzony, i jezeli jestes w meteorze to i na e-
            holiday.
            Ja tak mam, fakt drogi, ale tylko z niego są dobre rezerwacje.
            okropny jest spanie,pl.
            albo szukam noclegu tam szukaja noclegu za 30 zl.
            Meteor to porzadna klientelia
    • Gość: bizi44 Re: portale turystyczne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.06.10, 17:07
      meteor to jedna wielko ściema, nie pytając o zgodę właścicieli
      obiektów, ładują ich na swoją stronę i podstawiają jakieś trefne
      fotki, eholidey, e-wyjazd, noclegownia polecam
      • Gość: haspa Re: portale turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 10:23
        korzystałam z freshzone.pl - tak jak koleżanka napisała wcześniej naprawde
        interesujacy portal. maja oferty zarowno z wyzszej polki jak i te ktore mniej
        uderzaja po kieszeni. przejrzysta i dobrze zrobiona strona. polecam
      • Gość: meteor Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 17:16
        Meteor kosztuje 400 zl wiec na PEWNO
        nie dadza twojej strony do siebie za darmo!
    • tgm Re: portale turystyczne 21.06.10, 15:00
      Skoro szukasz wszystkiego na jednej stronie to polecam:

www.wakacje net - Wakacje.net

nie będzie problemu ani z noclegiem ani z dojazdem. Co mi bardzo przypadło do gustu to ze przy wyszukiwaniu na dole strony wyskakuja odrazu miejscowosci w poblizu w ktorych oferowane sa noclegi - a wiadomo... w popularnych turystycznie miejscowosciach jest drozej wiec czasem warto te 2km od miedzyzdroi albo innego miasta sie ulokowac ;)
    • asterzd1982 Re: portale turystyczne 28.06.10, 00:42
      Bardzo polecam www.wolnedni.pl Dużo ofert, przejrzysty portal, łatwe wyszukiwanie
    • geminatores Re: portale turystyczne 28.06.10, 08:39
      Mogę Ci polecić
      www.CiekaweNoclegi.pl zawsze
      znajdziesz tam ciekawe noclegi w całej Polsce :)
    • nimister75 Re: portale turystyczne 28.06.10, 22:57
      A ja polecam www.skanerkwater.pl. Szczegółowa i funkcjonalna wyszukiwarka,
      możesz wybrać termin wyjazdu i pokażą się obiekty, które mają wolne miejsca,
      albo to, czy np. chcesz zabrać na wyjazd psa, wtedy wyszukają się obiekty
      akceptujące zwierzęta, możesz zaznaczyć, że ma być plac zabaw dla dzieci, itp.
      Obiekty z klimatem, ładna grafika, naprawdę bardzo fajny portal.
    • uroki-polski.pl Re: portale turystyczne 06.07.10, 22:05
      Jak już znajdziecie noclegi, zapraszam do lektury artykułów, popartych
      przepięknymi zdjęciami na stronach portalu:

www.uroki-polski.pl

Na pewno nie pożałujecie!!!
    • Gość: Filip Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 17:31
      Polecam

Noclegi Pomorskie
    • Gość: zuzia Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 22:28
      A ja odkrylam BezMapy.pl
      Nie ma ofert ale jade do andaluzji i super jest opisana :)

Z,
      • Gość: burek Re: portale turystyczne IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.07.10, 17:17
        A ja polecam www.polskaneizwykla.pl.
        Też nie ma tutaj ofert wyjazdowych ale można za to znaleźć bardzo ciekawie
        opisane miejsca które warto odwiedzić. No i jest planer dzięki któremu można
        zaplanować wyjazd. Ja już zaplanowałem te wakacje przy jego pomocy i
        wydrukowałem sobie wszystko. Czekam teraz tylko do dnia swojego urlopu i lecę na
        wakacje :). Pozdrawiam
        • Gość: inny Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 18:03
          Ja też się podłączam do tego. Polecam ten portal i ich planer. Naprawdę się
          przydaje w podróży. Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:14
      Ja ostatnio przewertowałem mnóstwo tego wszystkiego, aż w końcu
      natrafiłem na www.zamownocleg.pl
      , jest bardzo czytelny, oferty ma chyba przefiltrowane i pewne
      tak słyszałem, wybieralem się do Zakopanego, wiec szukałem po
      hasłach
      noclegi zakopane
      i własnie u nich znalazłem coś i zamówiłem,
      mają fajna opcję rezerwowania noclegu z oferty, jestem zadowolony -
      polecam
    • paulcza Re: portale turystyczne 16.07.10, 11:14
      Hej,

Polecam portal hotelcom, można tam znaleźć wiele ofert, tematycznie
      podzielone katagorie i dobre prezentacje pomoga znaleźć odpowiednie
      noclegi nad morzem,
      noclegi w górach
      i w całej Polsce.
      • Gość: tomek Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 18:48
        A ja polecam zajrzeć na
        www.polskaniezwykla.pl. A trakcje plus
        internetowy planer. Super rzecz. Pozdrawiam
        • agatb Re:Czasnadmorze.pl portale turystyczne 24.07.10, 17:18
          Hej...polecam www.czasnadmorze.pl - znajdziesz tam dużo informacji o
          tym gdzie warto nad polskie morze
    • Gość: polecam Re: portale turystyczne IP: 80.54.27.* 26.07.10, 10:01
      Polska baza noclegowa - turystyczna, polecane obiekty turystyczne w
      Polsce.

Właścicielu dodaj swój obiekt do bazy za grosze.
      Turysto oglądaj polecane noclegi w Polsce.
      Super noclegi cała Polska.
      Sprawdzone noclegi, Baza noclegowa, Nocleg w górach, Nocleg na
      mazurach, Nocleg nad morzem,
      Polecany nocleg w Polsce, jesień w górach, lato nad morzem,
      wypoczynek na mazurach, dobry nocleg, atrakcje turystyczne, zima w
      górach, na narty, wyciągi w Polsce, nad morzem, nad jeziorem. Baza
      wypoczynkowa, baza noclegów w Polsce, polecamy atrakcje turystyczne,
      Baza noclegowa, Wypoczynek w Polsce, Szukasz noclegu, spania
      zapraszamy
      www.polecamynocleg.pl
    • bastien33 Re: portale turystyczne 31.07.13, 22:32
      Ciekawy portal o podróżach w Polsce i za granicą, przydatne info turystyka portal
    • bastien33 Re: portale turystyczne 31.07.13, 22:42
      aha i wybierających się na Islandię odwiedźcie ciekawe miejsca w Islandii
      • Gość: zen Re: portale turystyczne IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 11:14
        Ja odwiedzam ten Portal noclegowy wiele ofert w atrakcyjnych
        cenach przede wszystkim nie jest zaśmiecony reklamami
        • Gość: piotrek5467 Re: portale turystyczne IP: *.stargard.mm.pl 14.08.13, 20:39
          Na stronie AccorHotels można zapoznać się z ofertą polskich hoteli w poszczególnych miastach.
    • Gość: Piotr Re: portale turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 13:38

Polecam tripadvisor
      • Gość: cookie Re: portale turystyczne IP: *.stargard.mm.pl 25.08.13, 17:34
        www.accorhotels.com można sprawdzić ofertę hoteli w Polsce m.in. w Warszawie oraz kilku krajach europejskich.
        • nat-ka50 Re: portale turystyczne 25.08.13, 20:43
          i już wiadomo! czyli nic nie wiadomo! może już zakończymy ten wątek?
    • justynaaa9 Re: portale turystyczne 30.09.13, 13:14
      super stronka Miejsca Godne Polecenia. Polecam.
      • Gość: kamil Re: portale turystyczne IP: *.szczecin.mm.pl 07.10.13, 16:08
        Jest jeszcze taki dobry portal z noclegami w górach relaximo. Korzystam z niego podczas planowania wyjazdu w góry, a to zdarzyło się już dwa razy. Bardzo prosty w obsłudze wystarczy wpisać nazwę miejscowości i enter.
    • Gość: robercik Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 17:29
      ciekawym serwisem na który ostatnio trafiłem jest www.holidaypilot.pl jeśli szukacie aktualności turystycznych.
    • Gość: Maliniak Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.17, 17:45
      Bardzo fajny portalik z dużą ilością dostępnych ofert z dużym wyborem różnych organizatorów mają na Tekst linka
      Sam czasami u nich biorę. Szybka rezerwacja i możliwość płatności online. Jak do tej pory zawsze było ok.
    • Gość: bobik79 Re: portale turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.17, 17:52
      WakacyjnaPlaneta.pl
    • magda_podroze Re: portale turystyczne 02.07.17, 13:21
      Przejrzyj tą stronę Traveler deLuxe
      Są tu opisy hoteli, miejsc, ciekawostki
    • Gość: Zenalia Re: portale turystyczne IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.17, 22:20
      A ja polecam przytulny Hotel Diament hotel-diament.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka