Dodaj do ulubionych

nocleg Wrocław

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 23:59
Super apartament w samym centrum Wrocławia, klima, taras, extra widoki www.absynthostel.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: nocleg Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.11, 00:41
      teraz extra promocja - zapraszamy
      • niunia-on-line Re: nocleg Wrocław 16.12.11, 22:21
        a ja mogę polecić Gościniec Iwinianka, byliśmy tam i było bardzo przyjemnie i tanio!!!
        namiary www.iwinianka.pl
    • Gość: panpan Re: nocleg Wrocław IP: *.idev.pl 07.10.12, 22:46
      Jeśli chodzi o Wrocław to polecam ten hotel: 4holiday.pl/noclegi/Hotel-Marshal,ID_852/ całkiem przyjemnie spędziłem tam pobyt.
      • Gość: PassFox Re: nocleg Wrocław IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 14:15
        Co do noclegów we Wrocławiu to bardzo lubimy to miasto i zawsze podczas wyprawy w góry zatrzymujemy się tam na 3-4 dni. Do tej pory korzystaliśmy z tradycyjnych hoteli, jednak nie jest to najlepsze rozwiązanie przy małych dziciach. raz zdarzyła sie nam już uwaga, że dziecko płakało chwilę w nocy i przeszkadzało to innym. Podczas ostatniego wyjazdu trafiłem na oferte wynajmu apartamentu na doby. I wreszcie spokój, a ponadto dużo większy konmfort, kuchnia na miejscu i bez proszenia sie o wodę w odpowiedniej temperaturze, aby zrobić mleko (synek ma półtora roku). tak więc patrząc tylko z punktu wyjazdu rodzinnego z dziećmi takie oferty są uważam nie do przebicia
    • Gość: MK Re: nocleg Wrocław IP: *.ghnet.pl 08.10.12, 12:33
      polecam szukanie przez lokalo.pl
      Jest tanio, duży wybór i wiadomo od razu od kogo wynajmujesz, więc ryzyko praktycznie żadne, że coś pójdzie nie tak jak miało :)
      • Gość: Wrocławianin Re: nocleg Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.12, 14:43
        Polecam grupę trzech obiektów noclegowych o różnym standardzie w centrum Wrocławia - COHM Hotel Management:

Hotel Europejski ***
        Hotel Polonia ***
        Hostel Piast

Poza noclegami, firma pomaga również w organizacji imprez, więc jeśli chcielibyście zorganizować rodzinne spotkanie bądź imprezę warto spytać o ofertę.

Nowym eleganckim miejscem, przy pierwszym z wymienionych obiektów jest kawiarnia europejska, tam też można zorganizować coś małego np. urodziny dla dziecka.

Pozdrawiam
        • Gość: Gośeiówka Re: nocleg Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 11:39
          Z doświadczenia polecam dwa apartamenty:
          -Apartament24
          -Sweet Soul Apartament
          Opcja wynajmu apartamentów na doby to wspaniałe rozwiązanie zwłaszcza na krótsze pobyty!!!!

Zainteresowanych odsyłam na stronkę: www.wroclove24.com
          • Gość: fajnaturystka Re: nocleg Wrocław IP: *.idev.pl 27.10.12, 10:29
            Wrocław och jak ja lubię to miasto wspaniałe miejsce na polskiej mapie. Jeśli szukacie dobrego noclegu we Wrocławiu skorzystajcie z tej strony: Noclegi Wrocław Centrum
            • Gość: Xymer Nocleg we Wrocławiu za 1 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 08:16
              znalazłem na Allegro allegro.pl/show_item.php?item=2933753869
    • Gość: Daria89 Re: nocleg Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:10
      Ja z kolei mogę polecić tańszy nocleg www.StopWroclaw.pl obiekt położony w bardzo dogodnej lokalizacji. Mają komfortowe pokoje.
    • marti399 Re: nocleg Wrocław 19.03.14, 15:08
      Ogromną bazę noclegów we Wrocławiu znajdziesz na stronie www.noclegowo.pl/noclegi/wroclaw/ na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
    • gosia-sk Re: nocleg Wrocław 03.03.15, 16:13
      często bywam tu służbowo, więc hotele we Wrocławiu są mi znane :) Chyba najlepiej wspominam Hotel Wieniawa znajdujący się w sąsiedztwie centrum.
      • Gość: RoksanaNowak Re: nocleg Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.15, 13:53
        W weekend nocowałam we Wrocławiu w Hastonie. Pokoje przestronne i czyste, a pościel pachnąca. Generalnie o to chodzi w hotelach. Oceniam na duży plus.
    • wiola.s2 Re: nocleg Wrocław 21.08.15, 09:31
      Tani apartament w centrum Wrocławia można znaleźć na stronie apartamentywroclawskie24.pl/.
    • dokadbiegniesz Re: nocleg Wrocław 22.02.18, 12:22
      My lądujęmy zawsze w double tree. Lokalizacja świetna, komfort ogromny, profesjonalna obsługa. Ok. jest może trochę drożej, ale zdecydowanie warto biorąc pod uwagę korzyści.
    • Gość: Wac Re: nocleg Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.18, 14:31
      Polecam Boogiehostel, maja tanie hostele oraz luksusowe apartamenty. I co najważniejsze w samym centrum. Polecam
    • rgdhatrnggfhthr Re: nocleg Wrocław 26.10.18, 14:31
      Hej ja polecam : www.booking.com/hotel/pl/apartment-city-centre-2.pl.html?aid=356997;label=gog235jc-hotel-XX-pl-apartmentNcityNcentreN2-unspec-pl-com-L%3Apl-O%3Aabn-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX-H%3As;sid=658617969e7d9d4d7b0e2b72f7def4f8;dist=0&sb_price_type=total&type=total&#tab-main

Śliczne wnętrzna, super cena, naprawdę wysoki standard :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka