2szarozielone 12.01.09, 23:25 to był okropny poniedziałek, wiecie? :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catthe Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:30 Wiemy:( Tzn. nie wiem co tam u Ciebie było, że było okropnie ale za to wiem co było u mnie. Za pół godziny się kończy. I dobrze. Odpowiedz Link
lupus76 Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:31 A czemu taki okropny on był, ten poniedziałek, hę? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:33 milion dwieście pierdół - z uciekającymi tramwajami, skasowanymi plikami, sałatką, co się w torbie wylała, bezsensowną tęsknotą, spamem na skrzynce, niewyspaniem ogólnym, uczuleniem na czole, przepracowaniem, ludzką podłością i innymi takimi... się trzymałam, bo myslałam, że coś miłego się zdarzy. ale jakoś nie :( głupi poniedziałek. Odpowiedz Link
lupus76 Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:36 No to tu pisze coś miłego, specjalnie dla Ciebie. Zdążyłem jeszcze w poniedziałek, żeby taki całkiem podły nie był :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 10:04 jak to poniedziałek. ale, spamem nie przejmuj się. jest tyle dobrych innych serwerów, na których można założyć normalną skrzynkę mailową:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:41 szara, posłuchaj i uszy do góry :-) pl.youtube.com/watch?v=faUuwRDRrqA Odpowiedz Link
thank_you Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:44 Ale chyba trochę lepiej, co? Jak to włączę to nie ma siły, od razu mam rogala na buzi, choćby cały świat walił mi się na głowę :-))) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:47 Lepiej, lepiej :) i jeszcze to ukochane "fuck you" przed piosenką ;) Uwielbiam ten kawałek, od lat mam sygnał smsa wycięty z niego ;) Żeby się nie rozstawać. Odpowiedz Link
thank_you Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:49 I ten uśmiech po wypowiedzeniu FY :D Ja też uwielbiam i to jest lepsze od miliona antydepresantów :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:44 Co ty wiesz o okropności? Pierwszy dzień po powrocie z nart, to jest dopiero kanał. <rozgląda się za brzytwą> Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:48 No - bywają rzeczy przyjemniejsze od nart. Które się też kończą. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:53 Co? Przyjemniejsze??? To już chyba tylko takie, które są za darmo. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 12.01.09, 23:55 Szczerze mówiąc, dla mnie to większość rzeczy jest przyjemniejsza od nart ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 00:07 <Zgodził się łatwo.> To jedna tych z rzeczy, które nic nie kosztują. Na odległość 300 km mogę zgodzić się na wszystko. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 00:11 Przelew mi zrób. Wyślę numer konta na maila. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 00:12 Większość internetowych banków ma juz darmowe przelewy :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 00:19 Proszę, zaczyna do rzeczy gadać. Docenia darmowe. Ale odnośnie meritum - patrz sygnaturka. :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jakoś mi smutno 13.01.09, 00:22 Jako, że wysłałaś dwa posty pod rząd, je też wysyłam ten drugi niniejszy. Aby nie ranić twoich uczuć. Cobyś nie poczuła się wykorzystywaną w poniedziałek i tak hujowy. :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde ten wtorek jest okropny 13.01.09, 11:43 pracownik mojego ojca postanowił zrobić wizytę domową zamiast pójść do biura. idąc do toalety wybrał akurat tą, w której byłam ja i pech chciał że zepsuł się zamek i mimo zamkniętych przeze mnie (jak mi się wydawało) drzwi wparował mi idiota do łazienki i zobaczył cała nagą. trzeba mieć kurwa pecha, żeby z 3 łazienek w moim domu wybrał akurat tą w której byłam ja :/ Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: ten wtorek jest okropny 13.01.09, 11:48 dzisiaj jest 13, więc okropieństwo ma prawo bytu. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: ten wtorek jest okropny 13.01.09, 11:51 faktycznie! :/ to już druga podobnie żenująca sytuacja w przeciągu ostatnich 2 miesięcy. Odpowiedz Link