Gość: MONA29 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.11, 12:35 był ktoś w tym roku ?? warto pojechać z pakietem all inclusive?? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max19640904 Re: hotel Gołębiewski Karpacz 13.08.11, 19:46 I ja czekam na relację bo wybieramy się we wrześniu ale nie jestem pewna czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
iredwena Re: hotel Gołębiewski Karpacz 09.03.17, 14:55 Według mnie sam hotel super , jedzenie super , ale pakiet allinculsive nie. Pakiet all inclusive tzn że masz dodatkowo napoje przez cały dzień w specjalnej sali. W praktyce wygląda to tak że idać na przykłąd na obiad musisz najpierw pójśc do innej sali i wziąć sobie napoje i przejść do sali gdzie jest obiad. Jak zachce ci się jeszcze coś pić z opcji AI to musisz znowu podreptać kawałek do drugiej sali i wziąć malutkie szklaneczki. Ilość tych dodatkowych soków wina i alkoholu jest nie taka jakbym się spodziewała za taką cenę. Ale ogólnie hotel jest doskonały, jedzenie niesamowicie smaczne, miejsce super, baseny trochę tam głosno mogliby to jakoś podzielić szybami bo głowa boli jak się zbierze w weekend zbyt dużo gawiedzi, co do jedzenia tylko proponuję śniadania i obiady bez AI Odpowiedz Link Zgłoś
karolinatuzimek Re: hotel Gołębiewski Karpacz 16.09.17, 18:56 szczerze raczej nie. warto zrobić rezerwację z dwoma posiłkami Odpowiedz Link Zgłoś