Gość: Mik IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 22:02 Witam, planuję w marcu dokonać rezerwacji miejsc w Hotelu Wiosna w Rabce. Bardzo proszę o opinię o tym hotelu. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nextur Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie 24.02.12, 10:06 Nie wiem czy nie za późno, ale odpowiadam - generalnie hotel jak hotel. Przyzwoity standard, czysto, śniadanie przyzwoite. Tylko recepcjonistki niezbyt ogarnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 19:44 Pokoj czysty, łazienka czysta, ale fetor w pokoju z czarnego dymu z komina na przeciw okna. Recepcjonistki bagatelizuja sprawe. Nie polecam - zwłaszcza z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irlg Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 22:15 Nie polecam. Pokoje brudne, okropny, niedajacy sie wywietrzyc zapach dochodzacy z komina domu na przeciwko hotelu. Sala zabaw dla dzieci ze starymi popsutymi zabawkami. Plus to tylko przestronny pokoj i duza lazienka. jedzenie ubogie i typowo stolowkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.14, 11:15 Nie polecam Nie wychodzą klientowi naprzeciw, zasłaniając się regulaminem (którego sami są autorem). Zakupiłam voucher na pobyt, niestety rozchorowałam się na dzień przed przyjazdem, zadzwoniłam wyjaśniłam, przeprosiłam i poprosiłam o przełożenie terminu, najpierw Pani z recepcji mnie wyśmiała!? a potem łaskawie zaproponowała przesunięcie terminu o trzy dni i pobyt w środku tygodnia (Może hotel jest w porządku - personel i kierownictwo nie! Polują na łatwą kasę - szkoda. Muszę zaznaczyć że okres ani zimowy ani letni (początek marca)- obłożenia dużego na pewno nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowlona Re: Hotel WIOSNA w Rabce-Z. - żrący dym w pokoju IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 20:03 Z tym kominem w pelni zgadzam sie z przedmowcami. Byłam tam w sierpniu 2014, dzien i noc smród z komina wlatujacy przez okno. Musielismy spac z otwartymi drzwami. Dziecko kaszlało strasznie. Narzekali wszyscy na naszym pietrze, ale recepcja mowila, tylko, ze juz zna problem... Rece opadaja. Odradzam, smród gorszy niz w Wałbrzychu, Zadne SPA, tylko spalarnia raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezmajan Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 20:56 zgadzam się w 200%. Bylem na początku sierpnia 2014 tydzień. Przez pierwsze dwa dni wracaliśmy do hotelu w nocy i nie mogliśmy tego smrodu zlokalizować. Trzeciego dnia rano zobaczyliśmy czarny dym z komina oddalonego od naszego okna o 5 metrów i będącego trochę poniżej naszego poziomu (pokój na ostatnim piętrze). Nie było mowy przez większość pobytu o otwieraniu okien, a i przy zamkniętych przy wietrze "do nas" było czuć dym. Poszedłem do recepcji z prośbą o zamianę pokoju (z drugiej strony hotelu czuć dużo mniej). Powiedzieli, że nie mają innych wolnych. No to grzecznie poprosiłem o zwrot kasy, ale tylko za niewykorzystane doby hotelowe. Chciałem polubownie rozwiązać sprawę i przenieść się gdzie indziej. Olali mnie ciepłym moczem. A "o zwrot kasy", bo oni każą sobie płacić całość w dniu przyjazdu. Pewnie dlatego, że po pobycie ludzie nie chcą płacić za ten smród. Dwie noce były gorące, więc nie było możliwości spania przy zamkniętych oknach. Wtedy wytargałem materac z łoża małżeńskiego i zaciągnąłem do sali zabaw dla dzieci w innej części hotelu. Spaliśmy we trójkę na tym materacu (ja, żona i dziecko). Po prostu paranoja jakaś. Najgorsze wakacje w życiu. Nawiązując do ich hasła można napisać SPA and WELLNESS WIOSNA w Rabce - czyli Twój odpoczynek w dymie i smrodzie. Omijajcie ten hotel z jak największego daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscia Re: Hotel WIOSNA w Rabce - smrod z komina IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 19:38 Smród nie do wytrzymania z komina na budynku na przeciwko hotelu. W nocy spac sie nie da, a obsługa ma to głeboko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Hotel WIOSNA w Rabce - proszę o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.15, 12:40 Pokoje i łazienka ok. Czysto. Nie dla rodzin z dziećmi: brak placu zabaw z wyjątkiem trampoliny. Plac był, jak rezerwowalem pokój a po przyjeździe okazało się, że robią jakieś remonty w sezonie. Pani recepcjinistka poinformowała mnie, że plac zabaw jest w Parku Zdrojowym. Jechałem z dwójką dzieci. Wybrałem ten hotel, bo reklamował się, że jest przyjazny dzieciom. Pokój zabaw na poddaszu, w lecie pobyt w nim nierealny z powodu duchoty. Wyposażenie pokoju zabaw mocno zużyte, wymaga wymiany. Jedzenie może być, ale dla dorosłych. Wieczorem nie można posiedzieć sobie na balkonie czy przed hotelem z powodu "egipskich ciemności", latarnie są, ale nie są włączane. Obsługa miła. Dookoła tzw. niska emisja, więc o oddychaniu czystym powietrzem nie ma co marzyć. Czarny dym z domu naprzeciwko mojego pokoju, Jaka reakcja na moją interwencję w recepcji -westchnienie pani recepcjonistki. Oczywiście opłata za oddychanie tym powietrzem jest pobierana. Hotel wg. mnie za drogi na to co oferuje. Nie wybiorę się już tam na pewno i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś