anel_ma 18.07.12, 12:04 na 4 dni pod koniec sierpnia, dla 3 osób plus małe dziecko jakaś niedroga kwatera? pensjonat? hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebrowaty Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 19.07.12, 08:44 Generalnie jest kilka dobrych lokalizacji, najwięcej znajdziesz tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 19.07.12, 10:40 bardzo smieszne - raklama jednego ośrodka zawoalowana w niby-portal :/ Odpowiedz Link Zgłoś
b2-0 Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 26.07.12, 21:47 Witam. Mam mieszkanie 2 pokjowe wolne w tym teminie ,3 piętro 900 m od plaży tel 722 267 157 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaskaaaa Re: poleccie prosze nocleg w Ustce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 14:21 Nie byłam w Ustce od lat :) Chyba będę musiała się tam udać w przyszłym roku, bo tegoroczne wakacje mam już za sobą - byłam w Karpaczu. Niestety konkretnego noclegu Ci nie polecę, bo tak, jak pisałam dawno tam nie byłam, jednak mogę polecić Ci fajną stronę na której bez problemu znajdziesz nocleg. Ja zarówno w tamtym jak i w tym roku znalazłam sobie pensjonat na stronie TOPNOCLEG. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę konkretną miejscowość i wyskakują nam wszystkie obiekty noclegowe z bazy serwisu. Obiekty są wraz z opisami, zdjęciami i cennikiem, więc mamy pełen zarys. I co istotne (przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika) oferta noclegów na stronie całkowicie pokrywa się z tym, co zastajemy na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na nie trzeba byc chorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 10:52 zeby wynajmowac tylko na 4 noce, i to jeszcze tanio, idz do hotelu, nie ma pogody siedzi to caly dzien komus na glowie smidzi sie wiecznie żebrze o plyn do naczyn scierke itp, ten co nic nie ma ma najwiejsze wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 08.08.12, 14:46 dzieki, ale "troche" drogo u was i szukam czegoś na 4 dni, a nie tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
hotels1 Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 10.08.12, 12:38 Dlaczego akurat ustka? Przecież jest wiele fajnych miejsc gdzie znajdziesz nocleg w odpowiednim przedziale cenowym. Poszukaj tutaj wiele ciekawy ofert, przystępne ceny Noclegi nad morzem mam nadzieje że pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś