Dodaj do ulubionych

poleccie prosze nocleg w Ustce

18.07.12, 12:04
na 4 dni pod koniec sierpnia, dla 3 osób plus małe dziecko
jakaś niedroga kwatera? pensjonat? hotel?
Obserwuj wątek
    • zebrowaty Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 19.07.12, 08:44
      Generalnie jest kilka dobrych lokalizacji, najwięcej znajdziesz tutaj ;)
      • anel_ma Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 19.07.12, 10:40
        bardzo smieszne - raklama jednego ośrodka zawoalowana w niby-portal :/
    • anel_ma Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 23.07.12, 11:45
      up :)
    • b2-0 Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 26.07.12, 21:47
      Witam. Mam mieszkanie 2 pokjowe wolne w tym teminie ,3 piętro 900 m od plaży tel 722 267 157
    • Gość: Kaskaaaa Re: poleccie prosze nocleg w Ustce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 14:21
      Nie byłam w Ustce od lat :) Chyba będę musiała się tam udać w przyszłym roku, bo tegoroczne wakacje mam już za sobą - byłam w Karpaczu. Niestety konkretnego noclegu Ci nie polecę, bo tak, jak pisałam dawno tam nie byłam, jednak mogę polecić Ci fajną stronę na której bez problemu znajdziesz nocleg. Ja zarówno w tamtym jak i w tym roku znalazłam sobie pensjonat na stronie TOPNOCLEG. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę konkretną miejscowość i wyskakują nam wszystkie obiekty noclegowe z bazy serwisu. Obiekty są wraz z opisami, zdjęciami i cennikiem, więc mamy pełen zarys. I co istotne (przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika) oferta noclegów na stronie całkowicie pokrywa się z tym, co zastajemy na miejscu :)
      • Gość: na nie trzeba byc chorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 10:52
        zeby wynajmowac tylko na 4 noce, i to jeszcze tanio, idz do hotelu, nie ma pogody siedzi to caly dzien komus na glowie smidzi sie wiecznie żebrze o plyn do naczyn scierke itp, ten co nic nie ma ma najwiejsze wymagania
    • anel_ma Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 08.08.12, 14:46
      dzieki, ale "troche" drogo u was
      i szukam czegoś na 4 dni, a nie tydzień
      • hotels1 Re: poleccie prosze nocleg w Ustce 10.08.12, 12:38
        Dlaczego akurat ustka? Przecież jest wiele fajnych miejsc gdzie znajdziesz nocleg w odpowiednim
        przedziale cenowym. Poszukaj tutaj wiele ciekawy ofert, przystępne ceny Noclegi nad morzem mam nadzieje że pomogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka