Dodaj do ulubionych

Hotele spa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 20:07
Witam ,proszę o propozycje dobrych hoteli spa /sprawdzone/wybieramy się w miesiacu wrzesniu.Może podpowiecie jakieś ciekawe miejsca;mogą być góry,morze i jeziora.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szalonaturystka Re: Hotele spa 31.08.12, 14:31
      Przy wyborze może pomóc Ci mała ściągawka prezentująca hotele Spa, które zostały wyróżnione w prestiżowym plebiscycie SPA Prestige Awards 2011. Oto link: www.poltrip.pl/przewodnik/hotele-spa-w-polsce-czyli-relaks-zima,1_1849.html
      • Gość: franek Re: Hotele spa IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 15:08
        Polecam ten obiekt: 4holiday.pl/noclegi/Amber-Bay,ID_466/
    • Gość: Gość Re: Hotele spa IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 12:15
      zobacz tutaj www.romantycznyweekend.eu , ciekawe obiekty z opiniami, fajne wyszukiwanie, warto przejrzec, często korzystam
      • nchyb Re: Hotele spa 03.09.12, 18:52
        ostatnimi czasy podobały mi się m.in.:

Biały Kamień w Świeradowie Zdroju - brak basenu, ale przy saunie duże jakuzzi

Magellan w Bronisławowie nad Zalewem Sulejowskim - basen z oknem na las, tu kręcili chyba jeden z odcinków ojca Mateusza :-)

Fero Lux w Korbielowie - trochę mały basen, ale sympatycznie, chociaż mniej luksusowo, plusem są dla niektórych posiłki wg diety dr Bardadyna
        • nchyb Re: Hotele spa 21.03.13, 18:01
          > Biały Kamień w Świeradowie Zdroju - brak basenu, ale przy saunie duże jakuzzi

basen już jest!
    • Gość: jagna Re: Hotele spa IP: *.gizycko.mm.pl 18.10.12, 17:50
      w wakacje mąż zabrał mnie do wspaniałego miejsca. Leśna Chata to hotel położony w okolicy Jastrowia, nad jeziorem. Coś wspaniałego, tam na prawdę można wypocząć. podczas gdy mój maż śmigał na rowerze w pobliskim lesie ja korzystałam ze Spa. Wjazd na prawdę bardzo udany.
    • Gość: Sopot z nagrodami Re: Hotele spa IP: *.rev.pro-internet.pl 10.03.13, 15:37
      w Sopocie, obchodził ostatnio 10 - lecie, prawie co roku nagradzany - widać, że naprawdę starają się Haffner
    • Gość: Sopot z nagrodami Re: Hotele spa IP: *.rev.pro-internet.pl 10.03.13, 15:38
      w Sopocie, obchodził ostatnio 10 - lecie, prawie co roku nagradzany - widać, że naprawdę starają się - Hotel Haffner
    • Gość: PodroznikMichał Re: Hotele spa IP: *.softservice.com.pl 19.03.13, 13:14
      Polecam Hotel Podklasztorze. Bardzo ciekawy, zabytkowy hotel ze świeżo otwartym SPA&Wellnes. Hotel nad zalewem Sulejowskim w centrum Polski.
    • fanatykpodrozy Re: Hotele spa 22.03.13, 09:11
      Ja polecam jeziora i Hotel&Spa Amax. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, nad jeziorem, własna przystań, kącik dla dzieci, możliwość podróży ze zwierzakami. Dla zainteresowanych i chcących przeczytać więcej zapraszam na ich stronę: hotel-amax.pl/
    • polityk432 Re: Hotele spa 22.03.13, 10:05
      Zdecydowanie polecam Karpacz. Jest tutaj wiele świetnych hoteli zawierających SPA. Listę takich hoteli znajdziecie na stronie www.karpacz.net/noclegi/. Zapraszamy do Karpacza
    • agusiak_90 Re: Hotele spa 29.07.15, 11:21
      Właśnie wróciłam i z czystym sumieniem mogę polecić ParkHotel Łysoń&SPA****! Jako gość hotelowy ma się bezpłatny dostęp do sauny i jacuuzzi, ponadto mają wiele ciekawych pakietów SPA. Ja wybrałam pakiet czekoladowy... cudo! Wróciłam zrelaksowana, pełna energii i jak nowo narodzona! A skóra... Nawet mąż poczuł różnicę! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka