Dodaj do ulubionych

Nasza Chata kto byl?

25.09.12, 20:29
Jakie wrazenia? Czy czysta plaza,czy dobre jest zejscie na nia? Ktory apartament ma najlepsza lokalizacje dla rodziny 2+1

Bede wdzieczna za informacje
Obserwuj wątek
    • gosionica Re: Nasza Chata kto byl? 27.09.12, 14:24
      Byłam tam dwa razy - za każdym razem w największym dwurodzinnym apartamencie. Ten apartament ma okna z widokiem na las (sąsiednia działka) - chyba ciekawszy, niż widok od strony głównego wejścia, gdyż jest to jednocześnie widok na parking.
      Z tej (ładniejszej) strony jest kilka apartamentów, ale niestety nie wiem, czy te najmniejsze też.
      Jeśli (patrząc od głównego wejścia) weźmiesz apartamenty po lewej stronie to będziesz mieć blisko do placu zabaw, a po prawej - bliżej do wyjścia na plażę i "na miasto". Ogólnie, cały budynek nie jest zbyt duży - wszędzie jest blisko.
      Najbliższe zejście na plaże jest po schodach - plaża czysta. To nie jest plaża główna - w sezonie ten fragment jest niestrzeżony.
      Pensjonat polecam - fajne miejsce, zwłaszcza dla dzieci.
      • elach76 Re: Nasza Chata kto byl? 28.09.12, 10:58
        Dziekuje bardzo!
    • Gość: gość Re: Nasza Chata kto byl? IP: *.gizycko.mm.pl 18.10.12, 17:37
      ja nie byłam. Ale byłam za to w Leśnej Chacie. Jest to hotel położony w okolicy Jastrowia. Świetne miejsce na romantyczny wyjazd we dwoje, na imprezę integracyjną, a także na wyjazd rodzinny. w hotelu jest ośrodek Spa, przy hotelu piękny las i czyste jezioro. Wymarzone miejsce na wypoczynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka