Dodaj do ulubionych

Na podlasiu dom

01.12.12, 14:12
witam
Jestem zarządcą domu całorocznego znajdującego się na Podlasiu. Dom murowany, ma ok. 100m2, 4 pokoje,Wc, prysznic. Ok 50 km do Białowieży. dużo zielonych terenów, spokojna okolica. Generalnie standardowe urządzone pokoje 2os., tak więc dom może pomieścić ok. 8-10 osób. Mam pytanie :
Czy 8-10 osób na 100m2 to nie jest zbyt mały metraż dla tylu osób ?
Czy cena 250 zł/ doba (w sezonie letnim) nie jest wygórowana ?

Pozdrawiam
Domwpuszczy
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowany Re: Na podlasiu dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 19:10
      A jaka to miejscowość? I jakie atrakcje. To cena z wyżywieniem? Czy tylko spanie.
      • domwpuszczy Re: Na podlasiu dom 11.12.12, 20:08
        witam
        atrakcje, rekreacja niedaleko jezioro, wędkarstwo, granica państwa RP, tak jak pisałem ok. 50 km do Białowieży, dobry dojazd. Można trochę zwiedzić Podlasie. cena 250 zł obejmowałaby sam nocleg do ok. 8-10 osób. Dodatkowo można zorganizować wiatrówki, rowery
    • 10.ewelina domeknadbugiem.com.pl 11.12.12, 14:04
      a ja mam dwa domki nad Bugiem 5 i 10 osobowy więcej na poniższej stronie zdjęcia filmy etc
    • Gość: mirka Re: Na podlasiu dom IP: *.183.250.44.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.12.12, 22:40
      powinno byc 10zł za nocleg od osoby i 10zł za wyzywienie. Mozesz dodać jescze jakas atrakcję np. powitalna kolacja lub przejazdżka samochodem terenowym + np sauna i kulig extra.
      zobacz jakie tanie sa oferty na grouponie.Ucz się.
    • 10.ewelina Re: Na podlasiu dom 13.12.12, 20:02
      jak się czyta ludzi, którzy chąc za 20 zł nocleg z jadzeniem to mam wrażenie, że to żart
      cena domwpuszczy jest OK tylko pod warunkiem, że można zobaczyć jakąś stronkę www ze zdjęciami i w jakiej miejscowości to jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka