Dodaj do ulubionych

szukam domku

09.02.13, 19:13
Szukam domku letniskowego dla 4 dorosłych osob na dwa tygodnie(1 polowa lipca 2013r.- prwdopodobnie od 7 lipca) na Poj. Drawskim , Borach Tucholskich lub na Kaszubach, najchetniej nad samym jeziorem; spokojna okolica, mozliwosc wynajmu kajaku/lodki, ciekawe trasy rowerowe. Za oferty z gory dziekuje. Mogą być w ofercie rowery.
Małgorzata
Obserwuj wątek
    • domkaswiech Re: szukam domku 10.02.13, 10:54
      Szukam noclegu
      wpisz tam swoje ogłoszenie i wybierz najkorzystniejszą oferte.
      Warto w ten sposób wyszukiwać noclegów
      • Gość: Aśka Re: szukam domku IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.13, 20:08
        Witaj ostatnio widziałam ładna stronkę związaną z turystyką.
        Myślę że można polecić tak przejrzystą i ładną stronkę oposującą Pobierowo

Widać że dobrze się reklamuje i pozyskuje wielu fanów.
        Polecam także ten portalik, myślę że na wakacje skorzystamy z niego ...

Wczasy w Pobierowie
        Noclegi Pobierowo
      • Gość: 2mg2 Re: szukam domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 20:48
        dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: cisza Re: szukam domku IP: *.nplay.net.pl 19.02.13, 08:24
      Witaj mimo, że to zupełnie nie te rejony o których piszesz, to zapraszam do mnie do Nadbużańskiej Ciszy. Jak nie teraz to moze innym razem. Wszystko czego potrzebujesz u mnie znajdziesz. Zajrzyj proszę na moja stronę, może Cię zainteresuje i może kiedyć sie zobaczymy. Będzie mi bardzo miło. Pozdrawiam. Magda
      www.nadbuzanska-cisza.pl
    • unigrunt Re: szukam domku 19.02.13, 13:13
      Polecam domek nad brzegiem rzeki Warty w pobliżu atrakcje: zamek , skansen , baseny , termy , safari zwierzęta , ryby , grzyby . Więcej link: www.kochamwies.pl/agroturystyka?view=szczegoly&id=3029
    • unigrunt Re: szukam domku 21.02.13, 12:17
      Może to nie ten region co szukasz ale zobacz podaję link: www.kochamwies.pl/agroturystyka/juz-tu-bylem/gospodarstwa?user_id=5463
    • Gość: ostry04 Re: szukam domku IP: *.auto.m2m.net.pl 17.03.13, 16:16
      www.bobrowadolina.manifo.com
    • Gość: fajne miejsce Re: szukam domku IP: *.rev.pro-internet.pl 17.03.13, 21:38
      - można wybrać tutaj
      Poleciłbym Borucino - 4 osobowy domek z kajakiem - malownicza okolica, wyspa na jeziorze, itp.
      Luzik. Gospodarze w porządku.

• unigrunt Re: szukam domku 17.03.13, 21:43
        Zobacz: www.kochamwies.pl/agroturystyka/juz-tu-bylem/gospodarstwa?user_id=5463
    • carlito_m Re: szukam domku 08.01.14, 22:03
      Ja polecam Domki letniskowe nad morzem Corleone które położone są w urokliwej miejscowości Ostrowo, niespełna 900 metrów od piaszczystej, szerokiej plaży. Komfort i spokój – te dwa słowa najlepiej opisują ten przytulny obiekt. Nadmorskie krajobrazy, strzeżona plaża, wspaniała atmosfera oraz profesjonalna obsługa czynią Domki letniskowe nad morzem i Apartamenty Corleone wyjątkowym miejscem, do którego chce się wracać. Serdecznie zapraszamy w roku 2014...;)
      • Gość: 2mg2 Re: szukam domku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.14, 10:50
        dziękuję, pozdrawiam
    • marek.111 Re: szukam domku 14.01.14, 11:08
      Następnym razem spróbuj złożyć zapytanie o nocleg np: tutaj , bo wtedy mailowo dostaniesz propozycje bezpośrednio od właścicieli:) Na pewno uda się coś znaleźć:)
      • Gość: 2mg2 Re: szukam domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 17:21
        witam,
        bardzo dziękuję
        w tym roku oferta jest też ważna tylko, że na 2 polowę lipca
        pozdrawiam Małgorzata
        • czarna-mamba3 Re: szukam domku 28.01.14, 19:17
          Zobacz tutaj www.fajnewczasy.pl/noclegi/nad_morzem Znalazłam tam piękne domki we Władysławowie, 30zł od osoby.
    • Gość: z kominkiem? Re: szukam domku IP: *.rev.pro-internet.pl 24.01.14, 10:15
      pół minuty i coś wpadnie w oko - tutaj jest kilka propozycji nad jeziorem, z kominkiem lub bez, przy lesie, tańsze i droższe, np. z basenem wewnętrznym: domki do wynajęcia w pomorskim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka