Gość: grogreg IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:09 Ja se wakacje zrobie w maju. I pojade do Hajnowki na festywal muzyki cerkiewnej i do Bialegostoku pojade, i do Zamoscia i ..... az sie mi forsa na wache skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woytek Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.wwpwp.it.pl 02.03.01, 14:11 Podjedź z hajnówki trochę jeszcze na północ, suwalszczyzna.... najpiękniejsze miejsce. woytek Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest 04.03.01, 23:43 A ja sobie pojadę na obóz do Kaplina k. Międzychodu (dawne gorzowskie) Piękne miejsce w Puszczy Noteckiej. A w sierpniu w góry. Olać zagranice, skoro Polska jest tak piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.kask.net.pl 26.03.01, 18:39 a czy warto jechać do Zamościa na Fortalicje?,wie ktoś coś o tym festiwalu? polecam wszystkim Wolimierz-niesamowite klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: 213.76.243.* 22.06.01, 00:00 Chyba wiecie, że cały lipiec leje jak z cebra. Lepiej wydać forsę na ciepłe morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten A ja se wyjade za granice... IP: 195.117.210.* 25.06.01, 00:00 bo w tej Polsce to chamów coraz to wincej i złodziejów i śpyciazy co to tylko ślepiami wywracajom jakby tu cłowieka a to pośturchać, a to z pinindzów ograbić, a to wywensyć jakie to cłowiek klamoty w torbie wiezie. Nie wyjde na droge, bo tam wincej dzior niz paniców o parlia (męcie)... A policja, jak za cerwonego w krzokach pochowana, coby szoferów na radary połapać. W tej Polsce to jest sześć misiency zima, potem sześć misięcy zimno, a potem som jesce desce i upały... a zimy bez śniegu, a lata bez słońca, a komarów najwięcej w świecie. I majom Polaki jeden zabytek, jakiego nikt nie ma na caluśkim świecie: Oświęcim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.chem.uni.wroc.pl 27.03.01, 13:50 Brawo! Wsrod "pomyslow" w rodzaju Polinezja, Maroko itp. przypomnienie, ze w Polsce tez jest cos do zwiedzania jest czyms wspanialym. Od kilkudziesieciu lat jezdze i za granice i po Polsce i moge powiedziec z doswiadczenia, ze Polska ma mnostwo wspanialych miejsc. Nie mamy sie czego wstydzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.miasto.szczecin.pl 28.03.01, 15:28 No zorganizowac sie i stworzyc stronke klubu "Pololazow". No wiece relacje z podrozy, fotoreportarze, poradnik praktyczny itp? a niech piesnia przewodnia bedzie: "W Polske idziemy drodzy Panowie, w Polske idziemy. Nim pierwsza seta zaszumi w glowie........" Ktos zainteresowan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.montreal113.dialup.canada.psi.net 30.03.01, 04:30 ja tez co roku jezdze do Polski. tyle tam uroku, chociaz i niedociagniecia sa !!! wiec mimo, ze z daleka, bo az z Montrealu, ale chetnie dolacze do tej nowej formacji "pololazow" czekam na dalsze instrukcje statutowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: 192.168.0.133, 212.160.156.* 30.03.01, 13:49 Jestem całkowicie za.Sam jeżdze i po Polsce i za granicę. Przede wszystkim polecam Tarnów i Kraków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek do Grogreg IP: *.montreal84.dialup.canada.psi.net 01.04.01, 06:14 widzisz jaki odzew w narodzie wywolalo twoje haslo do zrzeszenia sie w "pololazow" :)) warzyles piwo, to teraz je pij........znaczy organizuj ekipe !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: do Grogreg IP: *.ek.univ.szczecin.pl 01.04.01, 17:49 A bede pil! Dobra, jest 1 kwietnia. Do 8 kwietnia zobowiazuje sie zaklepac domene i klubowa skrzynke pocztowa. Wiem ze to kilka chwil roboty, ale mam naprawde sporo na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
goahead Pololazy - i co dalej? 12.04.01, 09:44 No i jak tam z ideą 'Polołazów' ??? Statut jest? Już 8 kwiecień dawno minął !!! Chętnie się jednak przyłączę do Pololazów (zajebista nazwa) to fajna idea, ale czy coś z tego będzie? Wszyscy Polołazi świata łączcie się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: do Grogreg IP: *.ssss.gouv.qc.ca 12.04.01, 21:56 no wlasnie, co z tym stowarzyszeniem Pololazow ?? czyzby wiosna zaszumiala ci w glowie Grogreg i nie jestes w stanie sie z tego wiru pozbierac ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goahead Re: do Grogreg 13.04.01, 09:55 Grogreg, chyba za dużo tego piwa żeś naważył i teraz nie możesz go wypić, co? A w ogóle to jesteś tam? Puk, puk jest kto tam? Odezwij się, bo my tu wszyscy denerwujemy się o naszą ideę Polołazów, a może Ciebie w ogóle nie ma? Może to był tylko taki słodki wirtualny sen? Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.pl 17.06.01, 13:59 Wszystkich Was zapraszam do wortalu turystycznego www.poznajkraj.pl Redakcja przyjmuje z otwartymi rękoma wszelkie relacje z wypraw po bardziej i mniej znanych okolicach Polski, a i sama nie próżnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollena Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: 192.168.5.* / *.gemini.net.pl 20.06.01, 23:48 Arcyprześwietny pomysł!! Popieram Polołazów, I Hajnówkę I Suwalszczyznę I Zamość ( a jeszcze bardziej Hrubieszów!) I nawet nieprzyjemne ponure szaro- bure Pomorze Zachodnie, ale za to w najlepszymi na świecie drożdżowkami w Drawsku Polołazy wszelkiej maści łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dawnrazor Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest 21.06.01, 22:49 Plan mego tripa autostopowo-pieszo-imprezowego: 15.07:Grunwald incenizacja bitwy:polecam! następnie Karkonosze następnie Castle Party w Bolkowie:festiwal rocka gotyckiego chwila gdzieśw okolicach Kłodzka Przystanek Woodstock i jak starczy kasy to Bieszczady.... wszystko co lubię Odpowiedz Link Zgłoś