Dodaj do ulubionych

Ja tam Polsce mateczce wiernym jest

IP: *.miasto.szczecin.pl 28.02.01, 13:09
Ja se wakacje zrobie w maju. I pojade do Hajnowki na festywal muzyki cerkiewnej i do Bialegostoku pojade, i do Zamoscia i ..... az sie mi forsa na wache skonczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: woytek Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.wwpwp.it.pl 02.03.01, 14:11
      Podjedź z hajnówki trochę jeszcze na północ, suwalszczyzna....
      najpiękniejsze miejsce.
      woytek
      • grogreg Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest 07.03.01, 11:15
        A tyc! pojade!
    • nanabun Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest 04.03.01, 23:43
      A ja sobie pojadę na obóz do Kaplina k. Międzychodu (dawne gorzowskie) Piękne
      miejsce w Puszczy Noteckiej. A w sierpniu w góry. Olać zagranice, skoro Polska
      jest tak piękna.
      • Gość: marsha Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.kask.net.pl 26.03.01, 18:39
        a czy warto jechać do Zamościa na Fortalicje?,wie ktoś coś o tym festiwalu?
        polecam wszystkim Wolimierz-niesamowite klimaty...
        • Gość: iga Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: 213.76.243.* 22.06.01, 00:00
          Chyba wiecie, że cały lipiec leje jak z cebra.
          Lepiej wydać forsę na ciepłe morze.
          • Gość: ten A ja se wyjade za granice... IP: 195.117.210.* 25.06.01, 00:00
            bo w tej Polsce to chamów coraz to wincej i złodziejów i śpyciazy co to tylko
            ślepiami wywracajom jakby tu cłowieka a to pośturchać, a to z pinindzów
            ograbić, a to wywensyć jakie to cłowiek klamoty w torbie wiezie. Nie wyjde na
            droge, bo tam wincej dzior niz paniców o parlia (męcie)... A policja, jak za
            cerwonego w krzokach pochowana, coby szoferów na radary połapać. W tej Polsce
            to jest sześć misiency zima, potem sześć misięcy zimno, a potem som jesce desce
            i upały... a zimy bez śniegu, a lata bez słońca, a komarów najwięcej w świecie.
            I majom Polaki jeden zabytek, jakiego nikt nie ma na caluśkim świecie:
            Oświęcim...
    • Gość: STrup Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: *.chem.uni.wroc.pl 27.03.01, 13:50
      Brawo!
      Wsrod "pomyslow" w rodzaju Polinezja, Maroko itp. przypomnienie, ze w Polsce
      tez jest cos do zwiedzania jest czyms wspanialym.
      Od kilkudziesieciu lat jezdze i za granice i po Polsce i moge powiedziec z
      doswiadczenia, ze Polska ma mnostwo wspanialych miejsc. Nie mamy sie czego
      wstydzic!

• Gość: grogreg a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.miasto.szczecin.pl 28.03.01, 15:28
      No zorganizowac sie i stworzyc stronke klubu
      "Pololazow". No wiece relacje z podrozy,
      fotoreportarze, poradnik praktyczny itp?

a niech piesnia przewodnia bedzie:

"W Polske idziemy drodzy Panowie,
      w Polske idziemy.
      Nim pierwsza seta zaszumi w glowie........"

Ktos zainteresowan?
      • Gość: Maciek Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.montreal113.dialup.canada.psi.net 30.03.01, 04:30
        ja tez co roku jezdze do Polski. tyle tam uroku, chociaz i niedociagniecia sa !!!
        wiec mimo, ze z daleka, bo az z Montrealu, ale chetnie dolacze do tej nowej formacji
        "pololazow"
        czekam na dalsze instrukcje statutowe :)))
      • Gość: sunnypol Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: 192.168.0.133, 212.160.156.* 30.03.01, 13:49
        Jestem całkowicie za.Sam jeżdze i po Polsce i za granicę. Przede wszystkim
        polecam Tarnów i Kraków :))
        • Gość: Maciek do Grogreg IP: *.montreal84.dialup.canada.psi.net 01.04.01, 06:14
          widzisz jaki odzew w narodzie wywolalo twoje haslo do zrzeszenia sie w "pololazow" :))
          warzyles piwo, to teraz je pij........znaczy organizuj ekipe !!
          • Gość: grogreg Re: do Grogreg IP: *.ek.univ.szczecin.pl 01.04.01, 17:49
            A bede pil!
            Dobra, jest 1 kwietnia. Do 8 kwietnia zobowiazuje sie zaklepac domene i klubowa
            skrzynke pocztowa. Wiem ze to kilka chwil roboty, ale mam naprawde sporo na
            glowie
            • goahead Pololazy - i co dalej? 12.04.01, 09:44
              No i jak tam z ideą 'Polołazów' ??? Statut jest? Już 8 kwiecień dawno minął !!! Chętnie się jednak przyłączę do
              Pololazów (zajebista nazwa) to fajna idea, ale czy coś z tego będzie?
              Wszyscy Polołazi świata łączcie się !!!!
            • Gość: Maciek Re: do Grogreg IP: *.ssss.gouv.qc.ca 12.04.01, 21:56
              no wlasnie, co z tym stowarzyszeniem Pololazow ??
              czyzby wiosna zaszumiala ci w glowie Grogreg i nie
              jestes w stanie sie z tego wiru pozbierac ? :)))
              • goahead Re: do Grogreg 13.04.01, 09:55
                Grogreg, chyba za dużo tego piwa żeś naważył i teraz nie możesz go wypić, co? A w ogóle to jesteś tam?
                Puk, puk jest kto tam? Odezwij się, bo my tu wszyscy denerwujemy się o naszą ideę Polołazów, a może Ciebie w
                ogóle nie ma? Może to był tylko taki słodki wirtualny sen? Ach...
      • Gość: wilga Re: a moze by tak sie zorganizowac? IP: *.pl 17.06.01, 13:59
        Wszystkich Was zapraszam do wortalu turystycznego www.poznajkraj.pl
        Redakcja przyjmuje z otwartymi rękoma wszelkie relacje z wypraw po bardziej i
        mniej znanych okolicach Polski, a i sama nie próżnuje...
    • Gość: ollena Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest IP: 192.168.5.* / *.gemini.net.pl 20.06.01, 23:48
      Arcyprześwietny pomysł!!
      Popieram Polołazów,
      I Hajnówkę
      I Suwalszczyznę
      I Zamość ( a jeszcze bardziej Hrubieszów!)
      I nawet nieprzyjemne ponure szaro- bure Pomorze Zachodnie, ale za to w
      najlepszymi na świecie drożdżowkami w Drawsku

Polołazy wszelkiej maści łączcie się!!!
    • dawnrazor Re: Ja tam Polsce mateczce wiernym jest 21.06.01, 22:49
      Plan mego tripa autostopowo-pieszo-imprezowego:
      15.07:Grunwald incenizacja bitwy:polecam!
      następnie Karkonosze
      następnie Castle Party w Bolkowie:festiwal rocka gotyckiego
      chwila gdzieśw okolicach Kłodzka
      Przystanek Woodstock
      i jak starczy kasy to Bieszczady....
      wszystko co lubię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka