Gość: Paweł IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.05, 19:27 Kto organizuje kulig w okolicach Krakowa,prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: KULIG? 07.12.05, 10:05 Jak juz wczesniej wspominalam, mnie ten kulig chodzi po glowie od dawna. No i wlasnie znalazlam super oferte, ale nie mam squadu :/// Plan jest taki: ok 21 wyjazd z Krakowa (Krakow jest swietnie skomunikowany, mozna kupic bilet weekendowy na pociag, czyli 90 PLN w obie strony z dowolnego konca Polski) busem do OJcowskiego parku, tam sanie, sanie, sanie -BBC twierdzi, ze ma byc pogoda sniezna. O polnocy ognisko pod wiata, bigos, grzaniec, szampan dostarczamy samodzielnie (wodke jak mi powiedzial pan, tez ;) ok 1 w nocy powrot busem do Krakowa. - mozna sie powloczyc po noworocznej starowce. Koszt od osoby: bus w obie strony 15 PLN sanie + ognisko + atrakcje = 60 PLN , tzn ja wiem o cenie 50 zeta, ale zalozmy na wszelki wypadek, ze moze sie z tego zrobic 60 zeta. Mi sie wydaje, ze to jest nie duzo, niemniej jednak w moim kregu znajomych wszyscy juz sobie zaklepali jakies bale. Sanie mieszcza 5 osob, ale ustalilam, ze wchodzi tam 4 osoby, czyli dwie pary. San moze byc 10 max 12 MIN 7 Jedne sanie w calosci zaklepalam ja - tzn zaklepie. Potrzeba jeszcze kilka zapelnic. Noclegi w Krakowie sa, jak ktos chce moge podeslac linki. Jesli ktos mial by na to ochote, proponuje by dobieral sie w cztero-piecio (np. z dzieckiem) osobowe grupy - tak zeby cale sanie zajmowac. Finanse: Nie przeze mnie. Platne na miejscu. Jesli ktos sie zdecyduje, to ja moge dac namiary, na bezposredniego organizatora i z nim bedziecie sie kontaktowac. JA musze tylko wiedziec ile juz nas jest i kiedy to minimum zapelnimy. Mi sie wydaje, ze to jest nie duzo. I jako, ze naprawde bezsensu wypada nowy rok w tym roku, to jest propozycja optymalna. powiedz a i jeszcze- decyzje musze miec jutro do 11 rano.(!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPiIT Giżycko Re: KULIG? IP: *.gizycko.mm.pl 07.12.05, 11:42 ja mogę powiedzieć kto organizuje kuligi na Mazurach, jesli ktoś będzie zainteresowany otrzymanie informacji to zapraszam do kontaktu: Centrum Promocji i Informacji Turystycznej Tel. +48 87 428 52 65, fax.+48 87 428 57 60 www.gizycko.turystyka.pl e-mail: infogizycko@post.pl gg: 1513917, Skype: infomazury Drobna sugestia zadzwoń do punktu Informacji Turystycznej w Krakowie i uzyskasz takie informacje: tel.(012) 422 60 91, 421 77 06 Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: KULIG? 07.12.05, 14:27 dzieki, ja tez sprobuje, bo zdaje sie ze samodzielnie nie uzbieram tych 10 san, btw. Czy sa gdzies w Gizycku organizowane SAME kuligi? Bez zaplecza, hotelowo-rozrywkowego? Chodzi mi o cene - niech to bedzie te 50 PLN od osoby, a nie 300 wraz z zabawa noworoczna i wyjazdem na 3 dni. Ja i w poniedzialek i w piatek musze byc w fabryce. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPiIT Giżycko Re: KULIG? IP: *.gizycko.mm.pl 27.12.05, 15:19 kuligi bez zaplecza hotolowo-rozrywkowego organizują: Ośrodek Jeździecki "Anula" Adam Komoń ul. Niegocińska 7, 11-500 Wilkasy tel. 087 428 04 94 kom. 600 329 973 Klub Jeździecki "Deresz" Pieczonki 26, 11-500 Giżycko Tel. 087 428 23 86 Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe RYDZEWO 11-500 Giżycko Pl. Grunwaldzki 8 tel. 0 87 428 83 11 e-mail: kontakt@gospoda.pl , www.gospoda.pl Odpowiedz Link Zgłoś