Dodaj do ulubionych

Najlepsze uzdrowisko

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.02, 11:36
Pilnie poszukuję namiarów na dobry ośrodek wypoczynkowo - uzdrowiskowy ( z
dobrym zapleczem typu: masaże, basen itp). Obojętnie gdzie.

Z góry dziękuję GOSIA
Obserwuj wątek
    • nenne Re: Najlepsze uzdrowisko 05.11.02, 18:28
      Lądek Zdrój? Basen jest bajeczny.
      • Gość: ex-pat Re: Najlepsze uzdrowisko IP: *.epo.ericsson.se / 159.107.89.* 08.11.02, 11:41
        polecam Ciechocinek; najbardzej zabawowe uzdrowisko w Polsce;
        • Gość: Centaur Ciechocinek IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 21:42
          www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta

www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne

• Gość: Syrena Re: Najlepsze uzdrowisko IP: 157.25.128.* 08.11.02, 12:53
      A ja polecam tuż za południową granicą - na Słowacji - BARDEJOVSKIE KUPELE.
      Niedrogo i przyjemnie. Ja wyjazd tam potraktowałam jak odnowę biologiczną. Jest
      tam wszystko, sauna, siłownia, bicze szkockie, kąpiele mineralne i perełkowe,
      masaże i 1000 innych zabiegów. Okolica przepiękna. Bardiejovskie Kupele - to
      jest cale miasteczko uzdrowiskowe z obiektami hotelowymi i domkami rozsianymi
      po pięknym parku. Jedzonko niestety jest bardzo skromne, ale w pobliżu jest
      dobrze zaopatrzony sklepik i bez problemu można coś sobie dokupić lub zjeść w
      restauracjach, których jest kilka. Jest w Warszawie biuro podróży, który ma w
      swojej ofercie wyjazd właśnie tam. Biuro jest sprawdzone (właśnie z jego usług
      skorzystałam). Nazywa się EURO-BIS (tel: 826-28-16).
      Pozdrawiam
      Syrena
      • Gość: Marek Re: Najlepsze uzdrowisko IP: *.alstom.pl 11.12.02, 07:49
        I jest jeszcze odkryty basen z ciepłą wodą, pijalnia wód mineralnych oraz
        kupalne oblatky. Ewentualnie w pobliżu większe miasto na zakupy - Bardejov.
    • Gość: kaira Re: Najlepsze uzdrowisko IP: Lokis* / 192.168.0.* 26.12.02, 21:47
      A może w Afrodyta i Ośno Lubiskie? Bajeczna atmosfera ...
    • Gość: dolby2 Co to znaczy najlepsze? IP: 212.244.252.* 24.01.03, 10:29
      Twoje pytanie jest nieścisłe, a odpowiedzi - jak na razie - bez sensu.
      Najlepsze mogą być lody na patyku... Każde z uzdrowisk, ze względu na warunki
      klimatyczne, występujące tam wody mineralne i pokłady borowiny specjalizuje się
      w rozmaitych grupach chorób. To nie jest tak -pstryknąć palcem! - no to
      jedziemy do uzdrowiska! To jest nauka, specjalizacja lekarska w tej dziedzinie
      nazywa się balneologia. Gdzie indziej leczy się schorzenia narządu ruchu, gdzie
      indziej dolegliwości urologiczne, gdzie indziej wreszcie alergie, nadciśnienie
      i choroby serca. Chyba, że pobyt w uzdrowisku ma się skończyć na "deptaku w
      Ciechocinku".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka