neo003 09.04.06, 15:00 Witam - mam pytanie - gdzie mozna najtaniej znalezc nocleg w Pieknym Wrocławiu. Chodzi mi o pokoj dwuosobowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmiec86 Re: Wrocław - nocleg 09.04.06, 17:23 jezeli warunki nie straszne to na pewno z akademikach, np kolo zoo, jest hotel ,,szermierzy'' czy jakos tak jest reklama pod zegarem na dworcu, hotel ten oddalony jest od samego dworca nie daleko, zapraszam i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Wrocław - nocleg 10.04.06, 17:33 A może dasz komuś prywatnie zarobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yot Re: Wrocław - nocleg IP: *.p.lodz.pl 12.04.06, 08:47 To ja się podepnę pod pytanie, jeśli neo003 pozwoli:). Nie musi być najtańszy - może być jakaś umiarkowana cena, ale żeby warunki były znośne. Np. Hotel Zaułek wygląda na stronie całiem nieżle - wie ktoś coś więcej? :) P.S. Wesołych świąt wszystkim życzę:). Asia Odpowiedz Link Zgłoś
g.bolkiewicz Re: Wrocław - nocleg 06.03.14, 23:48 onehostel.pl :) polecam, super hostel Odpowiedz Link Zgłoś