Dodaj do ulubionych

Nocleg w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:00
Szukam taniego noclegu w Krakowie. Najlepiej w schronisku albo w tanim pensjonacie. Będę wdzięczna za podanie namiarów.
ps. Czy w Krakowie istnieje gdzies możliwośc przenocowania u sióstr zakonnych? Bo słyszałam, że takie noclegi są tańsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Nocleg w Krakowie IP: *.cust.tele2.pl 07.07.06, 22:15
      zadzwoń najlepiej na informację turystyczną w Krakowie i podadzą Ci numery do
      akademików, które wynajmują pokoje w wakacje. Ja tak zrobiłam i płaciłam ok 25
      zł/os (dwójka)warunki były ok.
      • Gość: mala1977 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:25
        studiujac podyplomowo przez poltora roku w Krakowie nocowalam w Szkolnym
        Schronisku Mlodziezowym na ul. Grochowej. Ceny sa chyba najnizsze w calym
        miescie, bo wynosza dla ucznoiw, studentow i nauczycieli 17,50 zl za nocleg z
        wlasna posciela i 4 zl wiecej z posciela schroniska. Ceny za nocleg dla
        pozostalych chetnych sa nieco wyzsze (nie wiele). Warunki okreslam jako dobre
        (czysto). Jedyny minus to spory kawalek od centrum .Dla zmotoryzowanych
        parking , mozna tez dojechac autobusem lub tramwajem.Koniecznie trzeba
        wczesniej zadzwonic i zarezerwowac miejsce. Ja polecam- podam stronke:

www.ssm.com.pl/index.html
    • Gość: mala1977 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:29
      nocowalam jeszcze kiedys w akademiku "żaczek". tu natomiast jest bardzo blisko
      centrum -za Muzeum Nai=odowym ok. 5 min. do Plant. tylko ceny nieco wyzsze.
      zajrzyj tu:

www.hotel.krakow.pl/lista.php?k=5
    • Gość: Andrzej Re: Nocleg w Krakowie IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 16.07.06, 20:37
      Polecam sec tanich kwater U Zeweckiego. Maja w samym centrum samodzielne
      mieszkania. Cena za dwie osoby od 100 -140zl ( w zaleznosci od standartu i
      ilosci nocy pobytu). Kontakt 012 292 75 64 lub mail hostel@zewecki.com
      • Gość: U Zeweckiego Re: Nocleg w Krakowie IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 29.07.06, 10:25
        Mamy nawet wolne mieszkanie na ta sobote.
        0602 819 644
    • Gość: monique Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:19
      Polecam goraco hostel pod adresem www.travellersinn.pl
      Naprawde kapitalne miejsce! Mieszkalam w pokoju 8-osobowym i bylo bardzo bardzo
      wesolo. W pokoju byla Kanadyjka, Australijczyk, Hiszpan i Polacy. Suuuper!

Monique
    • Gość: marek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:34
      Zapytaj moze w Trzech Kawkach.
      • Gość: mika Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:00
        Równiez polecam schronisko na ul. Grochowej, bardzo dobre warunki i super niska
        cena.
        • Gość: Andrzej Re: Nocleg w Krakowie IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 09.08.06, 18:58
          Na Grochowej nie chcial bym mieszkac nawet gdyby mi za to placili. Bardzo
          daleko od miasta, okolica okropna i niebezpieczna, od przystanku do schroniska
          10 minut piechota, autobusy jada do centrum 33 minuty, nie ma zadnych nocnych
          komunikacji.
          • Gość: Mati Re: Nocleg w Krakowie // Grochowa IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 14.08.06, 16:44
            Włanie spedzilem w Krakowie 4 dni. Spałem w schronisku na grochowej i jestem
            bardzo zadowolony. Prawda jest to, ze aby sie tam dostac trzeba jechac jakies 25
            min. Prawda jest to, ze z tramwaju musimy sie przesiasc na autobus. Ale za to
            warunki panujace w samym schronisku sa rewelacyjne jak na tak małe pieniadze,
            ktore placilem. Za dobe z legitka studencka 17 + 1.60 zika. Taniej chyba nie
            znajdziecie.
            Nie zachwalam na siłę ale jesli komus zalezy na kasie (mnie np. nie stac na
            nocleg za 35) to Grochowa jest w sam raz.

Pozdro
    • agulak1 Re: Nocleg w Krakowie 10.09.06, 16:26
      Może to: eturystyka.org/oferta/mebloplast.html ?
      Pozdrawiam.
    • Gość: vao Re: Nocleg w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.06, 12:28
      Polecam niedrogie nocli w samym centrum Krakowa. Samodzielne mieszkania od
      80zl. Tel 012 429 55 96
    • antonii2 Re: Nocleg w Krakowie 17.11.06, 18:17
      eturystyka.org/oferta/jumpINNkrk.html
      Od 55 zł i bardzo blisko Rynku.
      Oprócz tego na Salwatorze można w schronisku, w klasztorze. Ale dawno tam nie
      byłem więc nie wiem, jak to teraz wygląda.
      • kruz7 Re: Nocleg w Krakowie 29.11.06, 21:33
        Schronisko młodziezowe Oleandry 4. Za nocleg z pościelą (konieczność) 28+4 zł.
        Łóżka piętrowe, stan łazienki pozostawia wiele do życzenia. Pierwszy raz
        wylądowałem w takim schronisku i jest to nie zapomniane przeżycie. Miałem w
        pokoju kompanów, którzy dalecy byli od ciepłej wody. No może nie wszyscy, ale
        któryś na pewno.
        • nijaki20 Re: Nocleg w Krakowie 02.12.06, 18:52
          Dobrze jednak ze nie pili w pokoju, bo w pewnym hostelu
          w pokoju 8-osobowym byla kilkugodzinna libacja
          i jedyny ktory nie nalezal do tego towarzystwa,
          gosc z zagranicy
          musial przeniesc sie do innego pokoju, o duzo wyzszej cenie!
    • sammy_12 Re: Nocleg w Krakowie 17.12.15, 10:57
      Palace Apartments- Świetne miejsce, niebanalne wnętrza i przede wszystkim bardzo blisko rynku. Tak jak mówią #wSercuKrakowa
    • podrozedookola Re: Nocleg w Krakowie 24.05.19, 14:23
      Hej!
      Zajrzyj tutaj: noclegi.pl/krakow znajdziesz tutaj bardzo dużo noclegów w przystępnych cenach. Też szukałem noclegu i właśnie skorzystałem wtedy z tej strony internetowej. Bardzo jestem zadowolony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka