Dodaj do ulubionych

SZOK w Jaworowym Dworze

IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 21.04.03, 21:36
Kochani forumowicze,
Wszystkich spragnionych wypoczynku w "urokliwym" miejscu, "oazie ciszy i
spokoju", gdzie przyjmują z "prawdziwie staropolską gościnnością" OSTRZEGAM
przed wyborem pensjonatu "Jaworowy Dwór" nieopodal Zakroczymia (woj.
Mazowieckie).

Oto nasza historia:
MY, czyli małżeństwo dwojga spracowanych i łaknących świątecznego wypoczynku
ludzi, zamówiliśmy w tak zachwalanym w necie miejscu pokój u właściciela
lokal - Pana nomen omen Szok. W piątek około 20.00 jesteśmy na miejscu
(zmęczeni okropnie po całym dniu pracy, szczęśliwi,że sobie odsapniemy w
owej "ciszy" i co się dzieje...
Pan Szok owszem wita przy bramie po staropolsku, zaprasza na salony a tam
zastajemy PANIĄ na włościach, włascicielkę lokalu, wielce zdziwioną naszym
widokiem.Wywiązuje się awantuta między PANEM I PANIĄ - jak PAN śmiał
zprosić gości. A kto gościom zrobi kolację, a kto gościom zrobi śniadanie.
Potem PANI zagroziła,że my co prawda możemy sobie zostać, ale ona i tak ma
zamiar w GACIACH po salonie się przechadzać. Na takie dictum spasowaliśmy i
podziękowaliśmy za gościnę. Skonfundowani, ciemną już nocą, poprosiliśmuy o
inny adres na nocleg - nie otrzymując go niestety oddaliliśmy się czym
prędzej. PANI natomiast na odchodne jeszcze poinformowała, że jej małżonek
jest po prostu PSYCHICZNIE CHORY i nie należy zamawiać u niego pokojów.
Niestety PANI też nie robiła wrażenia zdrowej na umyśle. No cóż, nazwisko
SZOK zobowiązuje.
Pozdrawiamy i namawiamy do omijania owego dworu szerokim łukiem

g + W
Obserwuj wątek
    • Gość: Śzok Stanislaw Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:10
      Alez to wszystko nieprawda, ta pani wszystko zmyslila , ona jest z
      konkurencyjnego zajazdu i opisala ta wyssana z palca historie, aby nas
      oczernic. Jezdesmy bardzo milymi i fajnymi ludzmi, co prawda moja zona to
      fleja jest(tu akurat pan wladza ma absolutnie racje). Ale to nie znaczy aby
      zupelnie dyskredytowac nasz pensjonat. Slynie my z goscinnosci od lat o czym
      swiadczy nasza ksiazka wpisow (Olbrychski, Rodowicz, Dzordz Dablju, Bikila
      Abebe). Serdecznie i po staropolsku zapraszamy!!! Milych gosci wodeczka
      witamy!!!
    • Gość: AGA325 Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.13, 23:06
      Z tym Szokiem to jest coś na rzeczy. O ile pan jest w miarę normalny, to pani sprawia wrażenie wyjątkowo zmanierowanej.
      Jest to piękne miejsce ale nie jestem pewna czy to miejsce jest godne polecenia i czy warto do niego wracac.
      • Gość: Marina Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.13, 22:22
        Piękny ogród ale pokoje pozostawiają wiele do życzenia. A do tego te psy biegające po budynku i mnóstwo sierści wszędzie. I nikogo to nie obchodzi, że ktoś ma alergię na zwierzęta.
        Nie polecam.
    • Gość: Łukasz Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:30
      Kochani forumowicze,
      Ponieważ opinie na forum są trochę przstarzałe to może ja pozwolę sobie napisać kilka słów o aktualnej działalności dworku.
      Miałem nizwykła przyjemność byc gościem tego urokliwego miejsca razem z moją żoną oraz dwójką dzieci zarezerwowaliśmy pokój u przemiłego Pana który tam pracuje.
      Troszkę zaskoczył nas zakmnieta brama ale przecież to daje nam prywatność jak wyjaśnil Pan pracujący na miejscu.
      Mieliśmy pobyt z obiadokolacjami więc teraz kilka słów o jedzeniu pierwszego dnia został nam podany dorsz ryba była przepyszna podana na klasycznej porcelanie.
      Drugiego dnia zostaliśmy zaproszeni na grilla, i z całą stanowczością muszę przyznać, że grill w wydaniu Jaworowego Dworu to mistrzostwo świata.
      Podsumowując super miejsce, odpoczynek, rewelacyjna obsługa i pyszne jedzenie a to wszystko za całkiem przystępną cenę.

Łukasz
      • ciszaga Re: SZOK w Jaworowym Dworze 30.07.13, 15:28
        Miałam okazję spędzić w Jaworowym Dworze przemiłe chwile. Obsługa jest bardzo uprzejma, jedzenie przepyszne i bardzo elegancko podane. Polecam wszystkim pobyt w tym miejscu, niezapomniana atmosfera i klimat prawdziwego dworku kuszą do powrotu...
      • Gość: zadowolona. Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 15:54
        Witam,

trafiając na ten wątek, chciałabym podzielić się z wami swoimi wrażeniami z pobytu w Jaworowym Dworze.
        Wraz z przyjaciółką miałyśmy niedawno okazje gościć w dworku poprzez ofertę zakupioną na Grouponie. Cena bardzo przystępna.
        Najbardziej podobała się nam wizyta w SPA. ;) Bardzo przemiła obsługa i wyśmienity masażysta. Człowiek czuję się tam niesamowicie a dla kobiety to jak 'raj na Ziemi'.
        W pakiecie zawarta była również obiadokolacja...która niezwykle nas zaskoczyła. Spodziewałyśmy się zwykłego bufetu jak to bywa standardowo, ale nie. Posiłki były przyrządzane przez profesjonalnych kucharzy i podawane w bardzo wykwintny sposób.

Aura tego miejsca sprawia,że można oderwać się od zgiełku dnia codziennego.
        Bardzo gorąco polecam.

;)
    • Gość: eska Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.tktelekom.pl 31.07.13, 10:34
      Witam:)Wszystkim tym którzy kochają starodawny klimat i wszystkim tym którzy cenią profesjonalizm i pyszna kuchnię polecam Jaworowy Dwór!!!Obsługa gości jest na bardzo wysokim poziomie,każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego..niedawno otwarte SPA,pole golfowe,basen,piękne apartamenty i ten zapierający dech kryształowy żyrandol w jadalni.Wszystkie te atrakcje są dostępne w atrakcyjnych cenach.SUPER MIEJSCE!!!POLECAM:)
      • Gość: Bartek Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: 82.118.151.* 08.08.13, 11:00
        Nie wierzę w jakikolwiek negatywny komentarz o Jaworowym Dworze. Ostatnio organizowałem tam wesele, a następnego dnia poprawinowy piknik. Od pół roku odwiedzałem to miejsce w celach organizacyjnych mojej imprezy i za każdym razem byłem profesjonalnie traktowany i widziałem zadowolonych gości. Byłem w wielu tego typu miejscach, również w Toskanii, i mogę powiedzieć, że Jaworowy Dwór to miejsce niezwykłe jak na Polskie warunki - zarówno wizualnie, jak i od strony jakości obsługi. Przemili właściciele z klasą. A odnosnie samego wesela to wszyscy goście mówili, że to najpiękniejsze wesele, na którym w życiu byli więc to w zasadzie mówi już wszystko. Świetna organizacja, wyjątkowo smaczne jedzenie, miła i profesjonalna obsługa. Następny dzień spędziliśmy nad basenem popijając prosecco, część gości skorzystała z masażu w SPA. Zdecydowanie polecam to miejsce.
        • Gość: Marcin Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.lcs.net.pl 23.08.13, 00:06
          Czytam i nie mogę się nadziwić. Kto pisze te komentarze? Czyżby Szanowni Właściciele z braku pracy tak się strasznie nudzili, że już nie mają lepszego zajęcia? Serdecznie wszystkich przestrzegam przed tym miejscem. Byłem tam niedawno na przyjęciu weselnym-pomyłka. Kompletna katastrofa. Młodzi, moi serdeczni przyjaciele, byli załamani obsługą, jedzeniem i prostactwem osób zarządzających tym miejscem. Szkoda opowiadać przez co oni przeszli... Kompletny dramat, brak organizacji, brak kompetencji, personel zupełnie niedoświadczony itp. Poważnie zaburzeni ludzie, omijać szeroko!
          • Gość: Inga Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.warszawa.virtuaoperator.pl 29.08.13, 16:20
            Chyba byliśmy na tym samym weselu a jak nie to tam może na prawdę jest tam taki standard. A z tego co wiem to tani nie są.
          • Gość: Kasia Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.ip163.fastwebnet.it 10.09.13, 16:14
            Zdzieraja jak moga, obsluga, organizacja do bani. Jedzenie podawane zimne a omowione potrawy albo sie nie pojawialy albo byly zmienione (tak zeby bylo taniej!). Naprawde nie polecam tego mjejsca, bardzo sie zawiedlismy. Wlascicelka chce tylko zarobic I klient ja wogule nie obchodzi. Mjejsce ladne ale naprawde szukajcie innego mjejsca na swoj dzien!
            • Gość: Marta Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.lcs.net.pl 24.09.13, 18:55
              Tez się przejechaliście? To niesamowite, mieliśmy z mężem dokładnie to samo. Zamawialiśmy dania, a pojawiły się kompletnie inne. Zimne. Niedobre. Przypalone. Kelnerów dali...nie wiem ilu, ale było ich na pewno za mało na takie wesele. Komentowanie gości, jakieś morały podczas rozliczenia....brak klasy. Tyle biorą kasy, a oszczędzają każdą złotówkę. Jezu, jaki wstyd. Powiedz mi, kto pisze te komentarze? No bo nie wierzę, poprostu nie wierzę, że inne imprezy organizują przyzwoicie. A pan (szanowny właściciel?), który pisze w tym miejscu o tym swoim niby udanym weselu, niech już da sobie spokój, albo zmieni ten tekst, bo na każdym forum to samo....żenada.
              • Gość: Kasia Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: 80.169.123.* 01.11.13, 18:31
                Nie wiem kto pisze ale chyba wlasciciele:-( Kelnerzy? chyba nie mozna ich tak nazwac... oni przed naszym weselem nigdy tym sie nie zajmowali. Organizacja byla po prostu tragiczna, szkoda mowic i wspominac bo sie przykro robi ze ludzie moga tak neszczerze postepowac.
                • korolowa0 Re: SZOK w Jaworowym Dworze 04.02.15, 15:24
                  Organizowałam w Jaworowym event komercyjny, wszystko super zorganizowane, pyszna kuchnia, profesjonalna obsługa. także nie wiem rzeczywiście kto te negatywne komentarze pisze. w necie jest sporo pięknych zdjęć z wesela, gdzie dokładnie widać jak wyglądało przyjęcie, bufety, obsługa - generalnie nie mam zastrzeżeń.
                  • Gość: pstrans Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.centertel.pl 23.05.15, 22:18
                    Popieram, ze zorganizowanie przyjęcia w Jaworowym Dworze to jedna wielka pomyłka, zimne jedzenie, kelnerzy brak profesjonalizmu, noszą po jednym talerzu, wszystko należy dopilnować samemu. Ponadto nam trafiło się szkło w talerzu, naburmuszona właścicielka i psy chodzące między gośćmi katastrofa, jedynie to muszę przyznać miejsce urocze, cala obsługa do niczego,niestety brak kącika dla dzieci w środku i na zewnątrz, odradzam stanowczo, ceny bardzo wysokie, nie za taką obsługę.
    • Gość: nie_polecam_Jaworo Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.217-167.francetelecom.oleane.net 29.04.16, 10:28
      Również nie polecam korzystania z usług Jaworowego Dworu.
      O ile miejsce jest wspaniałe: piękny dworek okraszony wspaniałością przyrody, o tyle
      współpraca z Właścicielką nadal budzi we mnie skurcze w brzuchu: p. Bożena jest niekonkretna, zmieniająca co chwilę ofertę (na droższą, ma się rozumieć), nie trzyma się ustaleń i na każdym kroku rzucająca kolejnymi kwotami do zapłacenia. Został duży niesmak i osobiście już się tam więcej nie wybiorę.
      • Gość: Karolina Adamczyk Re: SZOK w Jaworowym Dworze IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.16, 11:31
        ojej, strasznie mi się to czyta,bo muszę przyznać, że jestem i biznesowym gosciem i indywidualnym Jaworowego i każdemu polecam to miejsce
        także warto chyba samemu sprawdzić nim zacznie się wypisywać takie rzeczy, bo można komus zrobić krzywdę takim zachowaniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka