Gość: meg IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.07, 18:54 Chciałam zrobić mężowi niespodziankę, zbliża się 14 rocznica ślubu, co polecacie, jakie kwatery na weekend? myślę o Karpaczu lub Szklarskiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: weekend dla małżeństwa Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:16 polecam hotel krysztal w szklarskiej, bylem, jest fajnie. www.hotel-krysztal.com.pl/pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: weekend dla małżeństwa Dolny Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 07:56 W "Krainie Czarów" jest pięknie,byłam wiem ,wracam. Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
daniellap Re: weekend dla małżeństwa Dolny Śląsk 16.04.07, 15:45 A gdzie to jest i co to jest? Hotel jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_jask Karpacz 04.03.07, 16:15 W Karpaczu znam rewelacyjna kwatere eturystyka.org/oferta/apartament_emilka_karpacz.html Na rocznice slubu mysle ze jak najbardziej ok, bo jest przytulnie i z kominkiem ;) Milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
daniellap Re: Karpacz 02.04.07, 12:59 Ten apartament jest bardzo fajny, znajomi byli. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmar25 Re: weekend dla małżeństwa Dolny Śląsk 29.07.18, 23:44 Uwielbiam Karpacz! Niedługo się tam wybieram :) Ostatnio będąc we Wrocławiu zatrzymywałam się w <a href="https://apartments-wroclaw.com/> apartamenty wrocław koło galerii dominikańskiej</a> i również mogę je polecić. Szczególnie, jeśli podróżujesz z dzieckiem i lubisz czuć się komfortowo w pięknym otoczeniu :) Apartamenty są w ścisłym centrum, serwują tam pyszne śniadania, a problem z miejscem parkingowym rozwiązuje parking podziemny! Bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnikmk Re: weekend dla małżeństwa Dolny Śląsk 16.08.18, 10:27 a ja polecam niezwykle urokliwy i romantyczny zakątek jakim jest centrum Łąkowa 1 w Radkowie .www.centrumlakowa1.pl , byłem i z czystym sumieniem polecam. www.frajcajt.blogspot.com. Odpowiedz Link Zgłoś