marekggg 11.05.03, 13:14 czy warto, dokad pojechac, jakies fajne trasy - i bezpieczne...spedze pare tygodni w tym pieknym miescie i sie zastanawiam czy zabrac rower ze soba dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Rzeszow i okolice - rower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:18 Jeszcze tam nie byłam , ale z doświadczenia wiem ,że gdzie byś w Polskę nie jechał zawsze Zabieraj Rower!Najbliżej masz Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy,rower na samochód , mapa do plecaka i .... w drogę.Będąc w Rzeszowie skontaktowałabym się z ludźmi z PTTK ,poprosiła o parę wskazówek, gdzie dookoła miasta są jakieś niewielkie rezerwaty,ciekawe miejsca.Najwięcej cennych wskazówek znajdziesz u źródełka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Rzeszow i okolice - rower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:24 Z atrakcji okolicznych polecam bunkier w Stępinie w wyżej wymienionym parku krajobrazowym,przy miejscowości Podzamcze są ruiny zamku.Szczerze mówiąc będąc w Rzeszowie podjechałabym w stronę Zalewu Solińskiego , w końcu to już niedaleko w stronę Bieszczad.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rzeszow i okolice - rower IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 19:40 Na rowerze można pojeżdzić w okolicach Łańcuta. Niestety brak tam wielu tras rowerowych, ale polecam jazdę bocznymi drogami. Na północ od tego miasteczka są miłe wsie w lasach Puszczy Sandomierskiej, a na południe w strone bieszczad krajobraz sie diametralnie zmienia. Pojawiają sie wysokie wzniesienia już prawie ja bieszczady albo beskid niski. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś