Gość: Kicia IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 13.05.07, 17:04 Szukam tanich noclegow we wrześniu na okres 7 dni w Ciechocinku.Czy ktos moze mi cos polecic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haniala1 Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:40 witam ja w zeszlym roku bylam we wrzesniu przez tydzien w ciechocinku nocowalam w pokojach goscinnych w urzedzie pocztowym cena cos ok 30 zl za nocleg w samym centrum przy tezniach blisko do parku zdrojowego i gzrybaka i wszystkich innych atrakcji oraz do pkp i pks pokje przyzwoite lazienka i sanitariaty w korytarzu zadbane i czyste bez tloku cisza i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 18.05.07, 18:52 Dzieki za odpowiedz mam pytanie w co wyposazone sa pokoje,czy jest tv...w jaki sposob sie z nimi skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniala1 Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:44 witam w pokojach jest tv i radio jest umywalka stol, krzesla, szafy szafki nocne przy lozkach lodowka i szafki kuchenne z zastawa czyli talerze szklanki sztucce nad umywalka lustro. czesc kuchenna jest w korytarzu i oprocz kuchenki gazowej sa tam garnki i patelnie zelazko i deska do prasowania. zadzwon na informacje tp i popros o numer telefonu do naczelnika urzedu pocztowego w ciechocinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniala1 Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:58 przypomialam sobie jeszcze ze obok byl jakis zespol szkol i tam tez byly tanie noclegi zobacz w google gospodarstwo pomocnicze przy LO w ciechocinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 19.05.07, 16:53 Dziekuje bardzo za wyczerpujace informacje,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Tanie noclegi Ciechocinek IP: *.centertel.pl 01.10.16, 15:38 Oferta sanatoriów jest dość ciekawa. Za 100--140 zł z wyżywieniem, zabiegami i noclegiem - wg mnie dobra oferta. Zobacz sobie np. ofertę Sanatorium ZNP. Sanatorium Ciechocinek Odpowiedz Link Zgłoś