remo29 09.07.03, 11:59 Jadę na urlop. Mam do wyboru dwie powyższe miejscowości. Kto z was był, widział, słyszał - proszę o opinię. Dodam, że jadę z dwójką dzieci - odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robson Re: Pobierowo vs. Dąbki - kto był? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:21 Witam,miałem ten sam problem.Zbieraliśmy opinie o miasteczkach nadmorskich.Wybraliśmy Pobierowo,ponieważ jedziemy z synkiem i naprawde chcemy odpocząć. Pozdrawiam.. ROBERT 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Pobierowo vs. Dąbki - kto był? IP: *.mis / localhost 15.07.03, 17:59 W Pobierowie bylem w zeszlym roku. Piekna miejscowosc, zielono, las. Typowy kurort - malownicze domki w lesie. Ale dosc zatloczone, gwar, mase imprez, koncerty w namiocie na plazy itp. W okolicy takie miejscowosci, jak Rewal, Pustkowo, no i Trzesacz (ruiny kosciola na klifie). Jestem weteranem plazowania - znam prawie kazda nadmorska miejscowosc, ale takich atrakcji jeszcze nie spotkalem , nawet w Lebie itd. Wieczorami nie mozna sie nudzic, ale czy to zaleta, czy wada - pozostawiam do oceny. Dabki - duzo spokojniej, mniejszy tlok, tez ladnie. Nawiasem mowiac sa dwie miejscowosci o podobnie brzmiacych nazwach : Dąbki i Dębki, ale w tych drugich nie bylem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś