Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• Gość: Gość Niesamowite miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 13:55
      Niezwykła jest Tamarynowa Osada.
      III Nagroda Marszałka Wojewódzkiego na najlepszy obiekt noclegowy o charakterze wiejskim w Wielkopolsce. Należy do Europejskiej sieci Dziedzictwa Kulinarnego.
      Sami zobaczcie :)

tamarynowaosada.pl
      • Gość: Jacek Re: Niesamowite miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:03
        Witam. Z fajnych miejsc polecam U Dworusów na pojezierzu drawskim.
    • marysia3001 Re: Gdzie na weekend? 16.12.13, 10:02
      na spędzienie super weekendu polecałabym Hotel Azyl w Kątach Wrocławskich. Najbardziej zapamiętałam wspaniałe i przepyszne dania w hotelowej restauracji :) Ogólnie hotel przytulny, czysty i warty polecenia. Złoty Standard - widać i czuć na każdym kroku !
      • Gość: Jacek Re: Gdzie na weekend? IP: 195.117.124.* 16.12.13, 10:33
        Witam i zapraszam do nas
    • Gość: kazek Re: Gdzie na weekend? IP: *.inet.rev.km-net.pl 18.12.13, 22:51
      Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej, woj. Małopolskie, pow. Tarnowski, gm. Zakliczyn.

W pobliżu obiektu znajdują się szlak turystyczny, trasy rowerowe oraz wiele miejsc mogących zainteresować niejednego turystę.

Do dyspozycji pokoje 2, 3, 5 wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi, lodówka, TV, internet oraz 2 studia (2 pokoje łazienka, kuchnia, lodówka po 5 os. każde), parking, altana, grill, plac zabaw, boisko do siatkówki oraz 2 sale wraz z kuchnią, gdzie można organizować różne spotkania, wieczorki, imprezy.

(7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł)

Mile widziane większe grupy zorganizowane i rodziny
      polecam proszę pytać na kazpach@gmail.com
      • Gość: Weronika Re: Gdzie na weekend? IP: *.skierniewice.vectranet.pl 04.02.14, 22:10
        Podobną bazą wypadową może być miejscowość Poniatowa, to jest niedaleko Kazimierza Dolnego.
        My byliśmy z dzieciakami na feriach, nocowaliśmy w hotelu Słowik. Dzieciaki zachwycone kuligiem, ja z mężem wypożyczyliśmy sobie kijki do gording walking. No i na terenie hotelu można jeszcze pograc w bilard i w ping-ponga. Obowiązkowo oczywiście trzeba także odwiedzić Kazimierz. Jak na weekend to na pewno sporo atrakcji.
    • Gość: kazek Re: Gdzie na weekend? IP: *.inet.rev.km-net.pl 05.02.14, 21:50
      Nie tylko doże i znane miejscowości ale i w małych nie znanych można spędzić przyjemnie wolny czas
      Ruda Kameralna to cicha i spokojna okolica ,świeże powietrze spaniały odpoczynek na łonie natury ,położona na terenie Parku Krajobrazowego (Ciężkowice -Rożnów)dużo ciekawych miejsc ,bacówka Jamna,zamki Tropie,Czchów,zapora Czchów i Rożnów ,mogiła miejsce pamięci i wiele innych .pokoje z łazienkami aneksem kuchennym ,tv,internet,sala gdzie można organizować różne imprezy ,grill ognisko, altanka,plac zabaw dla dzieci ,parking
      Zapraszam grupy oraz rodziny
      cena za 7 dni z wyżywieniem już 350 zł
      • Gość: Jacek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 12:16
        Witam i zapraszam na urlopunas.pl
      • melasa8 Re: Gdzie na weekend? 22.12.14, 20:36
        To ja polecam Pałac Sulisław na Opolszczyźnie. Piękny hotel, ajurwedyjskie Spa, cicha i spokojna okolica. Na życzenie gości codziennie odbywają się tam ćwiczenia jogi. Spokojnie można tam zapomnieć o bożym świecie i się wyciszyć.
    • robert-32 Re: Gdzie na weekend? 07.02.14, 21:08
      mogę zaproponować weekend w Augustowie, planuję się wybrać tam jakoś na wiosnę, będę nocował w miejscu, które nazywa się Kompleks Hotelowy Logos, byłem tam z rodziną na początku września i byliśmy na tyle zadowoleni, że wrócimy jeszcze raz. Także polecam, daję link jeżeli ktoś byłby zainteresowany. www.augustow-hotel.pl/
    • oriana330 Re: Gdzie na weekend? 09.02.14, 23:19
      na romantyczny weekend warto wybrać się w Beskidy, do Centrum Wypoczynku Odys, z okazji walentynek np. mają teraz bardzo fajną propozycję dla zakochanych, polecam, wyjezdżamy tam zawsze dwa razy do roku i jesteśmy zachwyceni tym ośrodkiem i lokalizacją:)
    • Gość: Alicja Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 07:40
      weekend dla dwojga w ofercie domków z kominkiem
      z kolacją na tarasie na stawie
      www.DOMKIKASZUBY.PL
    • rober-t1967 Re: Gdzie na weekend? 15.02.14, 23:33
      Byłem w Pobierowie nie dawno, w sumie pierwszy raz nad morzem w zimie. Niezapomniane wrażenia, chociaż pogoda mocno śnieżna nie była. Nocowałem Pod Winogronem, polecam jak ktoś szuka sprawdzonego noclegu
    • Gość: łebiak Re: Gdzie na weekend? IP: 80.50.126.* 16.02.14, 10:49
      my zawsze do naszej ukochanej Łeby jeździmy. Ostatnio byliśmy tutaj: www.noclegileba.pl/leba-pensjonaty/795-leba-willa-ambre.html
    • Gość: KasicaT Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 22:52
      Północna Polska jest zimą równie piękna. Bałtyk ma zupełnie inną specyfikę, jeżeli planuje się wycieczkę nie w porze letniej.

Fajnym miejscem jest Pobierowo. Chociaż malutka miejscowość, to ma swój urok i czar. Mili ludzie, można tanio przenocować, na przykład Pod Winogronem (widziałam, że ktoś wcześniej też polecał - pozdrawiam ^^). Ceny naprawdę niewysokie, nawet o 50% niższe i więcej niż latem, więc jak się chce pojechać w jakieś spokojne miejsce, to warto. Też jest już gospodarstw agroturystycznych w okolicy.
    • ethlin Re: Gdzie na weekend? 18.02.14, 16:43
      Zdecydowanie Góry Stołowe i Szczeliniec!
      www.intopoland.com/wp-content/uploads/2012/11/szczeliniec.jpg
    • Gość: kazek Re: Gdzie na weekend? IP: *.inet.rev.km-net.pl 25.02.14, 14:06
      Ja polecam weekendy na wieś można odetchnąć świeżym powietrzem ,uwolnić się od zgiełku i hałasu dużych miast i w dodatku nie drogo
      kazpach@gmail.com
      • michasq Re: Gdzie na weekend? 07.04.14, 16:33
        a ja polecam super miejsce z widokiem na całą panoramę Tatr
        bukowina tatrzańska noclegi www.rozetka.pl
    • torek2 Re: Gdzie na weekend? 25.02.14, 18:57
      Warto do Pobierowa - Pod Winogronem, na weekend nad morzem, nawet teraz, to świetna propozycja. Nocleg komfortowy i niedrogi, poza sezonem tańszy. Jest wyżywienie, internet, parking, a do plaży kilka minut piechotą.
    • Gość: łebiak Re: Gdzie na weekend? IP: *.hotelhaffner.pl 26.02.14, 09:39
      osobiście polecam wyjazd do Łeby. Moc atrakcji dla rodzin z dziećmi. Wszędzie blisko. Super plaża. Mnóstwo pensjonatów i kwater prywatnych. Sprawdźcie sobie co możecie porobić w Łebie, na tym blogu: www.noclegileba.pl/leba-przewodnik.html
    • Gość: maciuś1 Re: Gdzie na weekend? IP: *.205.30.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.14, 20:25
      romantycznie to Paryż, Wenecja, Rzym :) do Rzymu widziałem tanie loty. W Paryżu byłem z bp margotravel - zakup promocyjny, niemal last minute.....a w Wenecji na wakacjach. Moim zdaniem są to bardzo romantyczne miejsca, nawet dla faceta :)
    • missyek Re: Gdzie na weekend? 28.02.14, 23:49
      weekend nad stawami,w górach z rodziną lub przyjaciółmi to proponuje www.campingnadstawami.pl
    • lemon-trip Re: Gdzie na weekend? 10.03.14, 13:16
      może Zamek KSIĄŻ? piękne i romantyczne miejsce
    • przewoznikmichal Re: Gdzie na weekend? 24.03.14, 10:43
      Osobiście polecam www.facebook.com/Wiktorowo www.wiktorowo.com - bardzo fajne miejsce, tanio, dobre jedzenie i klimat. Po za sezonem pusto więc idealne miejsce aby spędzić romantyczny weekend.

Pozdrawiam
      Michał
      • Gość: kinia Re: Gdzie na weekend? IP: *.centertel.pl 04.04.14, 11:26
        Polecam Silvan Spa pod Rybnikiem. Bez przepychu, tylko spokój i natura wkoło:)
    • 5wito60 Re: Gdzie na weekend? 08.04.14, 10:29
      Może pałac Bruhla w Brodach (lubuskie), tu jest troche informacji youtu.be/SxAljHKAKmI
      • siwy907 Re: Gdzie na weekend? 10.04.14, 13:29
        jesli zalezy ci na intymności i wysokim standardzie to blisko Kołobrzegu znajduje sie Hotel Senator, 4gwiazdkowy. Mozna tam naprawdę odpocząć, okolica jest bardzo spokojna, połączenie lasu i morza czujesz codziennie rano w porannej bryzie :D mi sie tam bardzo podobało, tym bardziej, ze pokój był duży, bardzo nowoczesny, wygodny przede wszystkim - spędziliśmy tam z narzeczoną kilka dni w marcu i wciąz jestem pod wrażeniem tego miejsca.
    • marcinkt Re: Gdzie na weekend? 04.07.14, 11:23
      Ciekawa propozycja na weekendowy spływ kajakowy na Czarnej Hańczy: dwa dni w kajaku oraz wieczorne atrakcje: sauna i ognisko z kiełbaskami. Aktywny wypoczynek, który dostarczy niezapomnianych wrażeń i przeżyć. Transport z Warszawy, wszystkie atrakcje wliczone w cenę.

Termin: 18-20.07 oraz 22-24.08.2014

Szczegóły i zapisy: pl.abpoland.com/wycieczki/kajaki-czarna-hancza-2014/
    • Gość: Maciusiówka Re: Gdzie na weekend? IP: *.sprintdatacenter.net 07.07.14, 07:15
      Wypad na Mazury:) Polecam bardzo. W Panku możne na weekend w bardzo okazyjnej cenie wypożyczyć super samochód i mozna ruszać, romantycznie będzie wszędzie kiedy dwie osoby świata poza sobą nie widzą.
      • Gość: bestejka Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.14, 06:58
        Ja mieszkam na co dzień w Warszawie tak więc wybieram raczej miejsca położone tak do max 200 km - tak aby można było bez problemu wyskoczyć sobie na weekend i wrócić.
        Fajnie jest w Promenadzie nad Jeziorem Zegrzyńskim. Pół godzinki samochodem i całkowicie inny świat. Woda, piękna plaża no i wiele sportów wodnych.
        Jest to centrum rekreacyjne, do którego często jeździmy razem ze znajomymi. Cenowo jest na dobrym poziomie, można tam niedrogo wykupić noclegi ( z tego co wiem to mają tam jakieś promocje wakacyjne - można sobie na ich stronie sprawdzić).
        Jest na dużym terenie tak więc nie ma tłoku.
        Kuchnia również super - jeszcze tak dobrych burgerów nie jadłam jak właśnie tam :)
    • Gość: brelek Re: Gdzie na weekend? IP: *.vdl.pl 07.07.14, 15:55
      Jeśli mieszkacie blisko zachodniego wybrzeża Bałtyku to warto jest wybrać się chociażby na kilka dni do Międzyzdrojów - szczególnie latem kiedy praktycznie całe wakacje odbywają się tam przeróżne koncerty. Aktualnie trwa tam Festiwal Gwiazd (początkowo planowaliśmy się tam wybrać w tym terminie razem z żoną ale tak wyszło,ze jednak musieliśmy odwołać).
      W maju również było bardzo ciekawie. Wynajęliśmy sobie własne mieszkanie (najwygodniejsza opcja noclegowa), dwupokojowe ponieważ jechaliśmy w dwie pary. Skoro krótki wypad to marzył nam się wysoki standard i własnie to dostaliśmy. Mieszkanie świetne ! Bardzo duża przestrzeń, ogólnie projektował chyba dekorator wnętrz poniewaz mieszkanie jak z gazety (tutaj zdjęcia: miedzyzdroje.baltichome.pl/pl/apartament/villa-mare/219_17-villa-mare ). Cena wcale nie była taka wysoka jak na takie wygody i jak na umiejscowienie blisko morza jak i blisko promenady gwiazd.
      W zasadzie to niczego nie można się przyczepić, no może poza trochę wolnym łączem internetowym ale w sumie byliśmy na wakacjach tak więc wystarczyło.
    • Gość: daria Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 21:10
      Ja korzystam z ofert zakupów grupowych, bardzo sobie chwalę, najwięcej takich ofert turystycznych w jednym miejscu jest na Grupeo www.grupeo.pl/podroze
    • Gość: certer Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 17:45
      piękne miejsce na weekend - bieszczady :)
    • weidman Re: Gdzie na weekend? 22.07.14, 23:27
      jakbyście zobaczyli Kraków nocą to byście byli oczarowani ;) polecam w stu procentach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka