Dodaj do ulubionych

campingi w Polsce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 13:21
Czy są w Polsce sympatyczne campingi z w miarę przyzwoitymi warunkami
sanitarnymi?
Polećcie proszę.
Najchętniej nad jeziorami albo nad morzem.
Planuję na wakacje "powrót do natury" pod namiotem.
Najbardziej nalegają dzieci (chłopcy w wieku szkolnym).
A może macie miłe doświadczenia z campingami poza Polską?
Czy są jakieś ciekawe strony na temat campingów?
Dzięki bardzo za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariaela Re: campingi w Polsce IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 08:12
      W internecie znalazłam w zachodniopomorskim ponad 120 campingów, ale który jest
      godny polecenia - może ktoś ma już jakieś doświadczenia
      GDZIE NIE NALEŻY JECHAĆ GDZIE JEST BRUDNO, GŁOŚNO I NIEMIŁO?? PROSZĘ
      NAPISZCIE !!!!
    • Gość: Centaur Re: campingi w Polsce IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.04.03, 20:52
      free4web.pl/FS/i/29763http://www.autocentrum.pl/index.php3?FF=74&type=-50&cll=
      www.caravaning.prv.pl
      • Gość: bm Re: campingi w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 12:39
        Czy w Polsce na campingi się już nie jeździ ? Uświadomcie mnie jeśli tak jest.
        A może to już jest zbyt droga impreza?
        • Gość: Centaur Re: campingi w Polsce IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.04.03, 04:57
          Jasne ze sie jezdzi :)
          Czy drogie ? hmmmm to pojecie wzgledne zelezy gdzie jaki standart itd.
      • Gość: Centaur Re: campingi w Polsce IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.04.03, 04:53
        free4web.pl/FS/i/29763http://www.autocentrum.pl/index.php3?FF=74&type=-50&cll=

Blad poprawiony sorka
        tera ok linki
        • Gość: Centaur Re: campingi w Polsce IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.04.03, 04:54
          free4web.pl/FS/i/29763

a teraz ok ?
          • Gość: Wiedźma Re: campingi w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.03, 19:53
            Gość portalu: Centaur napisał(a):

> <a
            href="http://free4web.pl/FS/i/29763"target="_blank">free4web.pl/FS/i/29763</
            > a>
            >
            > a teraz ok ?

ok :)
        • Gość: Centaur Re: campingi w Polsce IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.04.03, 04:55
          www.autocentrum.pl/index.php3?FF=74&type=-50&cll=
    • yustynka23 Re: campingi w Polsce 25.04.03, 23:08
      Nad morzem-polecam kamping "Capówka" w Kopalinie.SWIETNE miejsce.Jeziorko i
      morze-dwa w jednym i świetna atmosfera.
      • Gość: mariael Re: campingi w Polsce IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 07:53
        yustynka23 napisała:

> Nad morzem-polecam kamping "Capówka" w Kopalinie.SWIETNE miejsce.Jeziorko i
        > morze-dwa w jednym i świetna atmosfera.

Wielkie dzięki - już myślałam, że nikt nad polskie morze nie jeździ. Proszę
        tyklo o więcej informacji gdzie jest Kopalin jakie warunki sanitarne, Kuchnia??
        no i ile to kosztuje?? pozdrowionka - i do spotkania
        • keti81 Re: campingi w Polsce 20.05.14, 16:28
          Ja polecam Camping w Tumianach na Mazurach , czysto , ślicznie , maja pole to tenisa do siatkówki i sa spływy kajakowe
      • baca63 Re: campingi w Polsce 05.07.14, 20:31
        yustynka23 napisała:

> Nad morzem-polecam kamping "Capówka" w Kopalinie.SWIETNE miejsce.Jeziorko i
        > morze-dwa w jednym i świetna atmosfera.

Dyskwalifikuję campingi które pobierają dodatkową opłatę za natryski. Nie będę chodził na recepcję po klucz za każdym razem gdy chcę się wykąpać. Chyba że komuś to nie przeszkadza.
    • Gość: gość Re: campingi w Polsce IP: 212.191.195.* 22.05.14, 14:28
      w Łebie camping Morski - w sezonie trzeba rezerwować.Super warunki .Czyste sanitariaty , ochrona pilnująca obiektu.( ale do tanich on napewno nie należy)
      W Bobolinie Przy plaży- warunki średnie ale za to sympatyczni gospodarze, kameralny i tani .
      Nie nad morzem ale w górach położony przy brzegu Dunajca -Niedzica Polana Sosny.
      Warunki b.dobre , ceny umiarkowane pięknie położony.
      Te trzy są sprawdzone w 100 % i mogę je śmiało polecić.
      Od 6 lat jeździmy z 2 dzieci pod namioty i nie jedno pole mamy już za sobą .
      • expertour Re: campingi w Polsce 02.06.14, 11:02
        Polecam w Łebie camping RAFAEL 4*.
        www.campingrafael.pl/
      • Gość: goos Re: campingi w Polsce IP: *.access.telenet.be 28.06.14, 09:30
        Niedaleko Niedzicy, we Frydmanie, nad jeziorem Czorsztyńskim jest świetne pole namiotowe.
    • syla66 Re: campingi w Polsce 30.06.14, 14:45
      W Polsce są oczywiście doskonale wyposażone pola namiotowe jak i campingowe. Ja często korzystam ze strony www.infoliniaturystyczna.pl w zeszłym roku byłam pod namiotami było wszystko w najlepszym porządku, ale nie pamiętam nazwy, aby polecić. O Już znalazłam w moim notesie to był www.infoliniaturystyczna.pl/oferta,infolinia-turystyczna,cd63a3eec3319fd9c84c942a08316e00 my byliśmy bardzo zadowoleni.
    • ellisstar Re: campingi w Polsce 19.11.16, 19:39

Polecam szukać campingów zrzeszonych w Polskiej Federacji Campingu i Caravaningu: pffc.eu - to zapewni wysoki standard i jakość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka