Gość: DawID Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.17, 01:24 Ja mogę polecić wynajecie domku w Krynicy - jest to poniekąd niezwykłe, okolica przepiekna a samo miejsce magiczne. Bardzo polecam to na wypad weekendowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Re: Gdzie na weekend? IP: *.249.71.192.in-addr.arpa 28.10.17, 20:38 Zgadzam się, Gródek to naprawdę świetne miejsce. Byłam i chętnie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
loesssja Re: Gdzie na weekend? 15.07.18, 03:11 Bookapart ma tam fajną kwaterę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Gdzie na weekend? IP: 77.243.183.* 27.11.17, 04:37 Ciekawa propozycja :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_tra Re: Gdzie na weekend? 04.12.17, 21:07 ja polecam świetny hotel w Polanicy Zdroju, nazywa się Bukowy Park, romantic full style ;) świetne zabiegi SPA, do tego bardzo dobra kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
irena_76 Re: Gdzie na weekend? 07.12.17, 14:44 Ja mogę polecić Kazimierz Dolny. Byłam tam na romantyczym weekndzie z moim facetem... było naprawdę cudownie. Mogę gorąco polecić. Nocowaliśmy w Hotelu Villa Bohema (villabohema.pl/). Pokoje są bardzo przyjemne. Można skorzystać również ze SPA. Natomiast w restauracji hotelowej można zjeść romantyczną kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POooodrozniczka Re: Gdzie na weekend? IP: *.traveltech.pl 19.01.18, 13:40 Podrzucamy pomysł na udany weekeend pociągiem: Opcja południe: Katowice - Praga za 321 zł Opcja zachód: Poznań Berlin 68 zł Opcja wschód Warszawa - Moskwa za 430 zł wyjazd np. piątek 15:36 + coś ekstra Warszawa - Wiedeń za 128 zł więcej ofert na www.europodroze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: Gdzie na weekend? 22.01.18, 14:08 Na weekend do Krakowa. wszystkie potrzebne informacje znajdziesz tutaj: zwiedzaj.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robert-32 Re: Gdzie na weekend? 22.01.18, 22:49 polecam Augustów, mam tam zaprzyjaźniony hotel, w którym się zatrzymujemy. Ceny są przystępne, do centrum jakieś 15 minut spacerem. Zostawiam link: augustow-hotel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankap94 Re: Gdzie na weekend? 17.02.18, 07:47 Polecam Wrocław. Można wybrać się w okresie gdy jest jakiś festiwal uliczny i wtedy jest naprawdę magicznie. Byłam razem z partnerem na Festiwalu Teatrów Ulicznych we Wrocławiu. Atmosfera była wspaniała. Do tego warto wybrać jakiś przytulny apartament, najlepiej w centrum. My mieliśmy wspaniały apartament zlokalizowany na samym Rynku wynajęty w firmie Golden Apartments. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskaa966 Re: Gdzie na weekend? 19.02.18, 10:38 Jeżeli marzy Wam się coś niezwykłego to spa nad morzem będzie świetnym rozwiązaniem, żeby romantycznie spędzić trochę czasu we dwoje. My z chłopakiem byliśmy w pod koniec grudnia w Hotelu Lubicz w Ustce: hotel-lubicz.pl i wspaniale wspominamy wyjazd. Mają tam rewelacyjne spa i widoki na morze są zachwycające! Odpowiedz Link Zgłoś
wejherowo1 Re: Gdzie na weekend? 22.03.18, 10:20 Bardzo atrakcyjnym miejscem w Polsce jest Wejherowo, znajdujące się na Kaszubach. Miasto jest piękne o każdej potrze roku gdyż, a wszystko dzięki urokowi tamtejszej przyrody. Oprócz pięknych widoków i czystego powietrza Wejherowo oferuje różne atrakcje takie jak zwiedzanie starego miasta, pałacu Muzeum Techniki Wojskowej, a także aktywną rozrywkę na kortach tenisowych i polu golfowym. Polecam wejść na stronę www.wejherowo.pl aby dowiedzieć się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
766kasia766 Re: Gdzie na weekend? 27.03.18, 21:43 Zdecydowanie Wrocław, nocleg w double tree, wieczorne spacery rynkiem i bulwarem dunikowskiego a na koniec rejs po odrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann84a Re: Gdzie na weekend? IP: *.centertel.pl 04.04.18, 01:41 www.booking.com/s/33_8/a60c657b Warto tutaj zajrzeć. Zniżka gwarantowna. Korzystam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olsenka90 Re: Gdzie na weekend? 06.04.18, 19:52 Ja byłam z narzeczonym w Zamku w Janowie Podlaskim, z czystym sumieniem polecam, cen nie znam, bo chłop płacić hehe, ale hotel przepięknmy, basen do dyspozycji, wspaniałe spa dr ireny eris i ogólnie okolica bardzo malownicza, pyszne jedzonko. Bardzo miło wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszek8101 Re: Gdzie na weekend? 14.04.18, 12:00 zapraszam serdecznie do Bielska Białej, tutaj są informacje odnośnie ciekawych miejsc, które można tam zwiedzić mojebielskobiala.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamciadancia86 Re: Gdzie na weekend? 20.04.18, 17:37 Na pewno fajnym i romantycznym miejscem jest Zamek w Janowie Podlaskim. Przepiękna okolica. Cisza i spokój. Na pewno da się wypocząć we dwoje. A w dodatku mają świetne SPA Odpowiedz Link Zgłoś
askamirek2 Re: Gdzie na weekend? 01.05.18, 19:10 Jeśli szukasz spokoju i pięknej natury polecam Siedlisko Sobibór na Polesiu Zachodnim. Klimatyczne miejsce, cudowna właścicielka i pyszne jedzonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
blusy Re: Gdzie na weekend? 13.05.18, 18:06 Polecam zamek wToszku. www.blusy.pl/index.php/2018/05/13/zamek-w-toszku/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria029 Re: Gdzie na weekend? 17.05.18, 13:25 Może Praga? Niedaleko a naprawdę piękne miejsce z klimatem Odpowiedz Link Zgłoś
pmzb77 Re: Gdzie na weekend? 18.05.18, 22:46 Polecam domki Idylla w Połom Mały www.domki-idylla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singere Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.mm.pl 07.08.18, 11:28 My równiez lubimy wyskoczyć sobie raz na jakis czas na weekend. Szczególnie jesienia albo wiosną kiedy nie chcemy brac sobie dłuższego urlopu ( dłuższe urlopy zostawiamy sobie na ferie zimowe oraz ferie letnie). Polecam zwiedzić jedno z miast: Gdańsk, Kraków,Warszawę. Każde ma wiele ciekawych zabytków do zaoferowania. Szczególnie Kraków. Noclegów poszukajcie na tej stronie: www.sunandsnow.pl/ Można zarezerwować sobie nocleg w praktycznie samym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiatravel Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.18, 19:57 www.youtube.com/watch?v=cBLwUsGYsIM zapraszam na nasz kanał, wiele ciekawych pomysłów na wyjazdy weekendowe i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert-32 Re: Gdzie na weekend? 17.11.18, 11:50 Polecam Augustów, o tej porze roku jest spokojnie. Jest parę fajnych miejsc na spacery m.in przy kanale Augustowskim. Niedawno korzystałem z oferty, którą mogę polecić: augustow-hotel.pl/pakiety/szczegoly-pakietu?OfferID=134147 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Gdzie na weekend? IP: 157.25.55.* 14.01.19, 10:46 centrum wypoczynku odys - sprawdź sobie. jedziemy ze znajomymi na weekend walentynkowy (same pary) do tego będzie szusowanie na Gorze Żar. piękna okolica, jezioro, góry i cisza naokoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastasia Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.19, 13:31 Polecam sliczny pensjonat nad samym jeziorem na obrzezu Augustowa, ‘Nad jeziorami’ www.booking.com/Share-PqNR14 Odpowiedz Link Zgłoś
korkyy Re: Gdzie na weekend? 31.01.19, 13:05 polecam ci Agroturystykę biebrzasafari.pl/ Super miejsce na odpoczynek z dala od miasta. Przynajmniej raz w roku odwiedzamy to miejsce. Możesz zwiedzić Park Narodowy lub spędzić aktywnie czas na kajakach Odpowiedz Link Zgłoś
rzdrozny1 Re: Gdzie na weekend? 22.02.19, 13:18 Ja niezmiennie polecam góry:) Ludzie niepotrzebnie boją się szlaków, często np. będąc w Zakopanem wjeżdżają na Gubałówkę, Kasprowy, a resztę pobytu błąkają się po Krupówkach. Tymczasem, jest sporo łatwych tras, możliwych do zrobienia bez wielkiego wysiłku, albo wręcz bez wysiłku. Polecam szczególnie szlaki spacerowe dolinami, np. Strążyską ze świetnym widokiem na Giewont lub delikatnie trudniejszy na Halę Gąsienicową. Na blogu 2 artykuły o tym, m.in.: jadziemlecim.wordpress.com/2018/10/08/tatry-szybko-latwo-i-pieknie/. Świetnie też jest w Pieninach - nocując np. w Sromowcach Niżnych nie dość, że mamy codziennie zacny widok na Trzy Korony, to też codziennie możemy być na ...Słowacji na knedlikach i piwku:) Wystarczy przejść kładką w ...centrum wsi. Do tego bardzo blisko na szlak właśnie na owe piękne Trzy Korony i do Czerwonego Klasztoru. Bajka - jadziemlecim.wordpress.com/2018/07/05/pieniny-w-3-dni/ Odpowiedz Link Zgłoś